نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جلوگیری از اجرای یک اکشن با کادر پیغام confirm جی کوئری

  1. #1

    Question جلوگیری از اجرای یک اکشن با کادر پیغام confirm جی کوئری

    درود
    من یک دکمه حذف دارم که بعد از کلیک به یک اکشن میره،حالا میخوام وقتی کاربر رو این دکمه کلیک میکنه نخست یک پیغام confirm جی کوئری نمایش داده شه ،اگه کاربرگزینه تایید رو زد وارد اکشن شه اما اگه دکمه خیر رو زد عملیات متوقف شه.
    الان نمی دونم توی شرط نتیجه پیغام وقتی کاربر خیر رو انتخاب میکنه برای متوف کردن اکشن چه کدی رو باید بزنم؟
    سپاس

    $('.DeleteSubMenu').click(function () {
    var i = confirm('هشدار! با پاک کردن این زیرشاخه همه پست ها و دیدگاه های مربوطه پاک خواهد شد');
    if (i==false) {
    // برای جلوگیری از اجرای اکشن باید چیکار کنم؟
    }
    });

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از اجرای یک اکشن با کادر پیغامconfirm جی کوئری

    می توانید عبارت "return" رو قرار بدید به این معنی که از تابع خارج بشه و در واقع کدی رو اجرا نمیکنه.
    به نظر من شما فقط نیاز به پیاده سازی حالت "true" دارید. مگر اینکه میخواهید فرآیند خواصی در حالت false انجام بشه.

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از اجرای یک اکشن با کادر پیغامconfirm جی کوئری

    سپاس اما مشکلم حل نشد
    ببینید من یه اکشن لینک نوشتم به این صورت
     <a href="@Url.Action("DeleteMenu","admin", new {delid=item.ID })" data-ajax="true" class="DeleteSubMenu"><i class="fa fa-remove"></i></a>


    حالا تو جی کوئری با استفاده از نام کلاس و رویداد کلیک این اکشن لینک میخوام بگم اگه کاربر روی گزینه کنسل کلیک کنه دیگه اکشن DeleteMenu اجرا نشه، اما الان چه ok و چه رو بزنم درهر صورت اکشن مربوطه اجرا میشه!
    اینم کد جی کوئری:

    // پیام هشدا حذف فهرست
    $('.DeleteSubMenu').click(function () {
    var i = confirm('هشدار! با پاک کردن این زیرشاخه همه پست ها و دیدگاه های مربوطه پاک خواهد شد');
    if (i==false) {
    // برای جلوگیری از اجرای اکشن باید چیکار کنم؟
    return;
    }
    });

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: جلوگیری از اجرای یک اکشن با کادر پیغامconfirm جی کوئری

    سلام
    یه onclick جاوااسکریپت به تگ a اضافه کنید و مقدارش رو به اینصورت تغییر بدهید :
    کد HTML:
    <a onclick='retrun onDelete();'>delete</a>
    تابع onDelete :
            function onDelete()        {
    if (confirm('آیا شما مطمئن هستید؟'))
    {
    return true;
    }
    else {
    return false;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی جلوگیری از اجرای یک اکشن متد توسط پیغام confirm جی کوئری؟
    نوشته شده توسط پروگرامنویس در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1397, 17:34 عصر
  2. نحوه جمع مقادیر سلول های یک جدول با جاوا اسکریپت یا جی کوئری
    نوشته شده توسط salah5659 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1393, 11:07 صبح
  3. جلوگیری از اجرای یک سایت با ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط dadeBaran در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1393, 14:32 عصر
  4. کلیک بر روی یک بنر با جاوا اسکریپت یا جی کوئری
    نوشته شده توسط علیرضا.ا در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1392, 17:17 عصر
  5. سوال: جلوگیری از اجرای یک تابع همزمان با یک تابع دیگه
    نوشته شده توسط lllshahablll در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •