نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در کدهای دیتابیس

  1. #1

    Question مشکل در کدهای دیتابیس

    سلام دوستان

    اول بگم که من تخصصی در برنامه نویسی ندارم و چند تا فایل از یک اسکریپت هست که لازم دارم ویرایششون کنم

    دوستان مشکلم در نحوه ی کدنویسی دیتابیس هست

    اول اینکه چطور کد زیر رو تبدیل کنم به حالت دوم

    یعنی این کد رو

     $num = $sql->where('page', $page)->where('type', 'fixedbanner')->where('location', $location)-
    >getValue('ads', 'count(*)');



    چطور تبدیل کنم به حالت کد زیر

    $num = db::num('ads', "`page`='$page' AND `type` ='fixedbanner' and `location`='$location'");


    بعد سوالم اینه که اون count تو کدهای خط اول چیه؟! ستونی از دیتابیس هست؟ باید در جدوهای دیتابیس براش ستونی درست کنم؟


    بعد سوال بعدیم در مورد کد زیر هست


     $hide = $sql->where('id', session('id'))->getValue('onlines', 'hide'); 


    که چطور این کد تبدیل بشه به حالت دوم یعنی حالتی که دیتابیس با db:: نوشته میشه


    دوستان اگر میشه کدهای ویرایش شده رو در پاسختون وارد کنید

    با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کدهای دیتابیس

    هیچ کس نیست سوال من رو جواب بده؟!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کدهای دیتابیس

    این دستورات بازیابی اطلاعات شبیه به دستورات codeigniter در php هستند ولی بعید می دونم برای php codeigniter باشن بیشتر شبیه یک کلاس ORM فریم ورک هستند یعنی داره یک فیلد به نام ads می سازه که مقدارش تعداد رکوردهای بانک هست برای شرط هایی هم که داره تک تک داره به اونها با استفاده از نام فیلد در شرط و مقدار فیلد کوئری اجرا میکنه حالا میتونه به هر دیتابیسی هم وصل شده باشه در .php
    یا حتی کلاسهای شخصی شده است برای راحتی کار در نوشتن اسکریپت های جستجو یعنی برنامه نویس اومده برای خودش اینطوری تعریف کرده و دست آخر هم کلا یک اسکریپت میکنه اجراش میکنه وخروجی هم به همون تابع getValue پاس میده. من خودم تا دلت بخواد از این کلاسها دارم تو php
    حالا شما چی میخواهی تبدیل کنی اون رشته ای که شما در خط دوم گذاشتی که کلا با خط اول فرق میکنه ..!
    در ضمن اون Count هم تعداد کل رکوردها را برمیگردونه..!
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : دوشنبه 24 اردیبهشت 1397 در 22:03 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کدهای دیتابیس

    این خط کدها در فایل php هستند که کلا محتوای اصلی فایل php هستش مشکل من در اصل اینه میخوام این count(*) رو به این کد زیر

    $num = db::num('ads', "`page`='$page' AND `type` ='fixedbanner' and `location`='$location'");


    اضافه کنم که کجای این خط کد اضافه کنم که درست اجرا بشه

    اون خط کد اخری هم که نوشتم بله درسته فرق داره اون هم یک خط دستور تو اون فایلی که میخوام تغییرش بدم هست میخوام که اون خط که با $num = $sql-> نوشته شده به روش $num = db::num نوشته بشه یعنی با حالت getvalue نباشه چطور باید تغییرش بدم؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کدهای دیتابیس

    من که عرض کردم شبیه ولی مطمئن نبودم که php باشه.

    $num = db::num('count(*) as `ads`', "`page`='$page' AND `type` ='fixedbanner' and `location`='$location'");
    or
    $num = db::num('count(*) as ads', "`page`='$page' AND `type` ='fixedbanner' and `location`='$location'");

    برای خط آخر هم...

    $hide = db::num('hide as `onlines`',"session('id')='$id'");
    or
    $hide = db::num('hide as onlines',"session('id')='$id'");

    امتحان کن !

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 21:13 عصر
  2. مشکل در طراحی دیتابیس
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 07:54 صبح
  3. مشکل در طراحی دیتابیس
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 13:17 عصر
  4. مشکل در کدهای upload کردن فایل
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 00:55 صبح
  5. مشکل در ساخت دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •