نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کمک برای نوشتن کوئری

  1. #1

    کمک برای نوشتن کوئری

    سلام
    سوالمو بصورت یک مثال مطرح میکنم
    فرض کنید یک جدول دارای 5 ستون هر رکورد دارای 2 فیلد ثابت و 3 فیلد متغیر
    مثلا کد و نام یک کالا که توسط شرکت های مختلف ساخته میشه. (نام شرکت، ادرس، تلفن)
    شکل جدول به این صورته که اگه 4 شرکت سازنده وجود داشته باشه چهار رکورد با فیلد اول و دوم کد و نام کالا و سه فیلد مشخصات سازنده وجود دارد
    1.jpg
    من میخوام کوئری داشته باشم که تمام این مشخصات رو در یک سطر نمایش بده
    برای این مثال دو فیلد مشخصات کالا و چهارتا فیلد سه تایی مشخصات سازنده در یک رکورد 14 فیلدی نمایش بده
    2.jpg
    و البته این تعداد رکورد پویا هستش هر کالایی ممکنه تعداد سازنده مختلفی داشته باشه

  2. #2

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری


  3. #3

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟
    اسکریپت بانکهاتون را اینجا قرار بدید تا بتونیم کمک کنیم....

  5. #5

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    اسکریپت بانکهاتون را اینجا قرار بدید تا بتونیم کمک کنیم....
    هنوز هیچ چیزی براش درست نکردم

  6. #6

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi0020 مشاهده تاپیک
    هنوز هیچ چیزی براش درست نکردم
    شما زحمت ساختن جداول را بکش برای کوئری کمک خواهیم کرد...

  7. #7

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    شما زحمت ساختن جداول را بکش برای کوئری کمک خواهیم کرد...
    جدول ساختم
    اسکریبت بانک یا جدول نیاز دارید؟
    از tasks-->generate scripts تهیه کنم و اینجا کپیش کنم؟

  8. #8

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    کسی نیست یه راهنماتی به من بکنه؟؟؟ کارم گیر این راه حله

  9. #9

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    بله اسکریپت هاشو همینجا قرار بده

  10. #10

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    بله اسکریپت هاشو همینجا قرار بده
    USE [master]
    GO
    /****** Object: Database [STOPDB.MDF] Script Date: 05/16/2018 14:28:15 ******/
    CREATE DATABASE [STOPDB.MDF] ON PRIMARY
    ( NAME = N'Stopdb', FILENAME = N'D:\Database\Stopdb.mdf' , SIZE = 645248KB , MAXSIZE = UNLIMITED, FILEGROWTH = 1024KB )
    LOG ON
    ( NAME = N'Stopdb_log', FILENAME = N'D:\Database\Stopdb_log.ldf' , SIZE = 8112KB , MAXSIZE = 2048GB , FILEGROWTH = 10%)
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET COMPATIBILITY_LEVEL = 100
    GO
    IF (1 = FULLTEXTSERVICEPROPERTY('IsFullTextInstalled'))
    begin
    EXEC [STOPDB.MDF].[dbo].[sp_fulltext_database] @action = 'enable'
    end
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET ANSI_NULL_DEFAULT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET ANSI_NULLS OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET ANSI_WARNINGS OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET ARITHABORT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET AUTO_CLOSE OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET AUTO_CREATE_STATISTICS ON
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET AUTO_SHRINK ON
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET AUTO_UPDATE_STATISTICS ON
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET CURSOR_CLOSE_ON_COMMIT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET CURSOR_DEFAULT GLOBAL
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET CONCAT_NULL_YIELDS_NULL OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET NUMERIC_ROUNDABORT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET QUOTED_IDENTIFIER OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET RECURSIVE_TRIGGERS OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET DISABLE_BROKER
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET AUTO_UPDATE_STATISTICS_ASYNC OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET DATE_CORRELATION_OPTIMIZATION OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET TRUSTWORTHY OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET ALLOW_SNAPSHOT_ISOLATION OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET PARAMETERIZATION SIMPLE
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET READ_COMMITTED_SNAPSHOT OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET HONOR_BROKER_PRIORITY OFF
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET READ_WRITE
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET RECOVERY SIMPLE
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET MULTI_USER
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET PAGE_VERIFY CHECKSUM
    GO
    ALTER DATABASE [STOPDB.MDF] SET DB_CHAINING OFF
    GO
    EXEC sys.sp_db_vardecimal_storage_format N'STOPDB.MDF', N'ON'
    GO
    USE [STOPDB.MDF]
    GO
    /****** Object: User [SAIPA-K\Rezazadeh.M] Script Date: 05/16/2018 14:28:15 ******/
    CREATE USER [SAIPA-K\Rezazadeh.M] FOR LOGIN [SAIPA-K\Rezazadeh.M] WITH DEFAULT_SCHEMA=[dbo]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[usergroupwork] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[usergroupwork](
    [idpersonal] [int] NULL,
    [id] [char](50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[treetools] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[treetools](
    [name] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [nameEN] [nvarchar](255) NULL,
    [nameFA] [nvarchar](255) NULL,
    [father] [nvarchar](50) NULL,
    CONSTRAINT [PK_treetools] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [name] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tools] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tools](
    [nametools] [nchar](50) NOT NULL,
    [name] [nvarchar](255) NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [activ] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[timework] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[timework](
    [idpersonal] [int] NULL,
    [name] [nvarchar](100) NULL,
    [time] [int] NULL,
    [date] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[temprequst] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[temprequst](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [LKP_COD_UNFRQ_ACTVY_DES] [nchar](20) NULL,
    [QTY_FRQ_ACTVY] [int] NULL,
    [dateupdate] [int] NULL,
    [countagain] [int] NULL,
    [cntex] [int] NULL,
    [cntcns] [int] NULL,
    [cnttiming] [int] NULL,
    [dateinsert] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tbuser] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tbuser](
    [idpersonal] [int] NOT NULL,
    [name] [nvarchar](50) NULL,
    [famili] [nvarchar](50) NULL,
    [post] [nvarchar](50) NULL,
    [pass] [int] NULL,
    [idpc] [nvarchar](50) NULL,
    [limit] [int] NULL,
    [stop_outofSFC] [int] NULL,
    CONSTRAINT [PK_user] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [idpersonal] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tbsfc] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tbsfc](
    [Operatingroom] [nvarchar](50) NULL,
    [operator] [nvarchar](50) NULL,
    [Description] [nvarchar](525) NULL,
    [Timestop] [int] NULL,
    [endtime] [nvarchar](50) NULL,
    [starttime] [nvarchar](50) NULL,
    [hall] [nvarchar](50) NULL,
    [codesfc] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [datesfc] [nvarchar](50) NULL,
    [time] [int] NULL,
    [cnt_prod] [int] NULL,
    CONSTRAINT [PK_tbsfc] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [codesfc] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb5232] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb5232](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](20) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [DATE_EXE] [nchar](10) NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [PRQ_NAM_ACTVY] [nchar](20) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb5170] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb5170](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](20) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [time] [int] NULL,
    [dateexe] [nchar](10) NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [Des_NAM_P] [nvarchar](max) NULL,
    [personal] [int] NULL,
    [prec] [int] NULL,
    [dateinport] [nchar](10) NULL,
    [sopervisor] [int] NULL,
    [date_ok] [nchar](10) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [num_shift] [nchar](1) NULL,
    [time_Contractor] [int] NULL,
    [num_Contract] [int] NULL,
    [des_Contract] [nvarchar](max) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb5130_help] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb5130_help](
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [time] [int] NULL,
    [dateexe] [nchar](10) NULL,
    [perc] [int] NULL,
    [DES_BUSNT] [nvarchar](50) NULL,
    [personal] [int] NULL,
    [clock] [nchar](10) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [shift] [nchar](1) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb5130] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb5130](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](10) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [time] [int] NULL,
    [dateexe] [nchar](10) NULL,
    [perc] [int] NULL,
    [DES_BUSNT] [nvarchar](50) NULL,
    [personal] [int] NULL,
    [clock] [nchar](10) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [shift] [nchar](1) NULL,
    [time_Contractor] [int] NULL,
    [num_Contract] [int] NULL,
    [des_Contract] [nvarchar](max) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb3123] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb3123](
    [TXT_FAILURE_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [DES_STA_ACTVY] [nvarchar](100) NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ACTVY] [nchar](50) NOT NULL,
    [DES_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [DAT_ISS_ACTVY] [nvarchar](50) NULL,
    [codsfc] [nchar](20) NULL,
    [BUSNT_DES_BUSNT] [nvarchar](50) NULL,
    [BUSNT_DES_BUSNT_PERFORM_BY] [nvarchar](50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb3121] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb3121](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ACTVY_PA] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [DAT_FINNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [DES_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [DES_ACTVY_PA] [nvarchar](max) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nvarchar](50) NULL,
    [DES_ASSET_MAAST] [nvarchar](255) NULL,
    [TIM_REQ_ACSPC] [int] NULL,
    [BUSNT_DES_BUSNT_PERFORM_BY] [nvarchar](50) NULL,
    [COD_JOBPO] [int] NULL,
    [QTY_SPC_ACSPC] [int] NULL,
    [time] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb3115] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb3115](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [sopervisor] [int] NULL,
    [DAT_STA_MSTCH] [nchar](10) NULL,
    [DES_STA_ACTVY] [nvarchar](50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb3112] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb3112](
    [TIM_STRSTP_ACTVY] [nvarchar](50) NULL,
    [TIM_ENDSTP_ACTVY] [nvarchar](50) NULL,
    [DAT_STOP_ACTVY] [nvarchar](50) NULL,
    [TIM_STOP_ACTVY] [nvarchar](50) NULL,
    [TXT_FAILURE_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nvarchar](50) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nvarchar](50) NULL,
    [NAM_ACTVY] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [DES_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [codsfc] [nchar](10) NULL,
    [DAT_ISS_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [DES_STA_ACTVY] [nvarchar](50) NULL,
    [BUSNT_DES_BUSNT_PERFORM_BY] [nvarchar](max) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb2380] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb2380](
    [id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [DAT_EXE_OPERS] [nchar](10) NULL,
    [CATYP_COD_CATYP] [nchar](10) NULL,
    [QTY_LOWER_CALRS] [nchar](10) NULL,
    CONSTRAINT [PK_tb2380] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [id] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb2240] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb2240](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [delay] [int] NULL,
    [DAT_EXE_OPERS] [nchar](10) NULL,
    [DAT_STRPGMD_OPERS] [nchar](10) NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb2220] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb2220](
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](20) NULL,
    [LKP_COD_UNFRQ_ACTVY_DES] [nchar](20) NULL,
    [QTY_FRQ_ACTVY] [int] NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](20) NULL,
    [DES_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [P_DES_ACTVY] [nvarchar](max) NULL,
    [GRASS_COD_GROUP_GRASS] [nchar](50) NULL,
    [DES_ASSET_MAAST] [nvarchar](255) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb1700] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb1700](
    [Product_Code] [numeric](18, 0) NOT NULL,
    [Product_Des] [nvarchar](max) NULL,
    [Product_Unit] [nvarchar](50) NULL,
    [Property] [nvarchar](50) NULL,
    [Purchase_status] [nvarchar](50) NULL,
    [order_point] [nvarchar](50) NULL,
    [Inventory] [nvarchar](50) NULL,
    [Active] [nvarchar](50) NULL,
    [Structure_code] [nvarchar](50) NULL,
    [Structure_Des] [nvarchar](max) NULL,
    [Technical_number_1] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_1] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_1] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_2] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_2] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_2] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_3] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_3] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_3] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_4] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_4] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_4] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_5] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_5] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_5] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_6] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_6] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_6] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_7] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_7] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_7] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_8] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_8] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_8] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_9] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_9] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_9] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_10] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_10] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_10] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_11] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_11] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_11] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_12] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_12] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_12] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_13] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_13] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_13] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_14] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_14] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_14] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_15] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_15] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_15] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_16] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_16] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_16] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_17] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_17] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_97] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_18] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_18] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_18] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_19] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_19] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_19] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_20] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_20] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_20] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_21] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_21] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_21] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_22] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_22] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_22] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_23] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_23] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_23] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_24] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_24] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_24] [nvarchar](50) NULL,
    [Technical_number_25] [nvarchar](max) NULL,
    [Manufacturer_25] [nvarchar](max) NULL,
    [STA_BRND_25] [nvarchar](50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[tb1220] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[tb1220](
    [id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](20) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [CATYP_COD_CATYP2] [char](10) NULL,
    [DES_CATYP2] [nvarchar](max) NULL,
    [QTY_LOWER_CAPLN2] [char](5) NULL,
    [QTY_UPPER_CAPLN2] [char](5) NULL,
    CONSTRAINT [PK_tb1220] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [id] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[sopervisor_status] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[sopervisor_status](
    [cnt_ok] [int] NULL,
    [cnt_auto_ok] [int] NULL,
    [id_sopervisor] [int] NULL,
    [manth] [int] NULL,
    [years] [int] NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[shift] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[shift](
    [date] [nchar](10) NOT NULL,
    [shift] [int] NULL,
    [net] [int] NULL,
    [prod] [int] NULL,
    [office] [nvarchar](50) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[review] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[review](
    [P_NAM_ACTVY] [nchar](20) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [LKP_COD_UNFRQ_ACTVY_DES] [nchar](20) NULL,
    [QTY_FRQ_ACTVY] [int] NULL,
    [DAT_STRNXT_ACASS] [nchar](10) NULL,
    [time] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[personal] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[personal](
    [idpersonal] [int] NOT NULL,
    [name] [nvarchar](50) NULL,
    [office] [nvarchar](100) NULL,
    [date_work_office] [nchar](10) NULL,
    [activ] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[num_Contract] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[num_Contract](
    [num_Contract] [int] NULL,
    [date_Contract] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[logfile] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[logfile](
    [date] [nchar](10) NULL,
    [idpersonal] [nchar](10) NULL,
    [name] [nvarchar](50) NULL,
    [famili] [nvarchar](50) NULL,
    [status] [nchar](3) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[lastupprogram] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[lastupprogram](
    [pcname] [nchar](50) NULL,
    [version] [nchar](14) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[lastupdate] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    SET ANSI_PADDING ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[lastupdate](
    [id] [int] NULL,
    [ver] [nchar](14) NULL,
    [sfc] [nchar](10) NULL,
    [emg] [nchar](10) NULL,
    [req] [nchar](10) NULL,
    [tb3121] [nchar](10) NULL,
    [tb1700] [nchar](10) NULL,
    [treetools] [nchar](10) NULL,
    [tb2220] [nchar](10) NULL,
    [updateprogram] [varbinary](max) NULL,
    [tb5130] [nchar](10) NULL,
    [tb5170] [nchar](10) NULL,
    [tb1220] [nchar](10) NULL,
    [tb5159] [nchar](10) NULL,
    [sfc_office] [nchar](10) NULL,
    [tb5232] [nchar](10) NULL,
    [tb3115] [nchar](10) NULL,
    [personal] [nchar](10) NULL,
    [presence] [nchar](10) NULL,
    [tb2380] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    SET ANSI_PADDING OFF
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[keytools] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[keytools](
    [tools] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [date] [nchar](10) NULL,
    [score] [int] NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nvarchar](50) NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [q1] [nvarchar](50) NULL,
    [q2] [nvarchar](50) NULL,
    [q3] [nvarchar](50) NULL,
    [q4] [nvarchar](50) NULL,
    [q5] [nvarchar](50) NULL,
    [q6] [nvarchar](50) NULL,
    [q7] [nvarchar](50) NULL,
    [q8] [nvarchar](50) NULL,
    [q9] [nvarchar](50) NULL,
    [q10] [nvarchar](50) NULL,
    [q11] [nvarchar](50) NULL,
    [q12] [nvarchar](50) NULL,
    [q13] [nchar](15) NULL,
    [q14] [nchar](15) NULL,
    [q15] [nchar](5) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[groupworks] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[groupworks](
    [office] [nvarchar](50) NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [DES_BUSNT] [nvarchar](255) NULL,
    [num] [int] NULL,
    [BUSNT_COD_BUSNT] [nchar](50) NULL,
    [id] [nchar](100) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[expertise] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[expertise](
    [COD_JOBPO] [int] NOT NULL,
    [DES_JOBPO] [nvarchar](20) NULL,
    CONSTRAINT [PK_expertise] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [COD_JOBPO] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[Cost_tools] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[Cost_tools](
    [ITEM_ID] [int] NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [COD_ITEM] [nchar](10) NOT NULL,
    [DES_ITEM] [nvarchar](max) NULL,
    [DES_MUOM] [nvarchar](50) NULL,
    [SUM_ITEMS] [nchar](10) NULL,
    [CF_7] [int] NULL,
    [CF_8] [numeric](18, 0) NULL,
    [date] [nchar](7) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[Cost_requst] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[Cost_requst](
    [ITEM_ID] [int] NULL,
    [ACREF_COD_REFAREA_ACREF] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ASSET_MAAST] [nchar](50) NULL,
    [NAM_ACTVY_PA] [nchar](20) NULL,
    [NAM_ACTVY] [int] NULL,
    [COD_ITEM] [nchar](10) NULL,
    [CF_4] [numeric](18, 0) NULL,
    [CF_1] [numeric](18, 0) NULL,
    [date] [nchar](7) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[calender] Script Date: 05/16/2018 14:28:17 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[calender](
    [date] [nchar](10) NULL,
    [day] [nchar](10) NULL,
    [id] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO

  11. #11

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    دوست عزیز این اسکریپت ها که فرستادی اصلا ربطی به درخواستی که در اولین پست دارید، ندارن ...
    در هر حال برای اجرای درخواست شما طبق تصویر زیر...
    query.png

    می تونید از اسکریپت زیر که یک Store Procedure هست استفاده کنید چون خواسته شما کمی پیچیده است از این روش استفاده کردم

    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE PROCEDURE getRecords

    AS
    BEGIN

    SET NOCOUNT ON;
    DECLARE @SqlStatement1 [nvarchar](500),
    @SqlStatement2 [nvarchar](500),
    @SqlStatement3 [nvarchar](500),
    @Code [char] (5),
    @Counter int = 0,
    @CONSTROW int = (SELECT COUNT(*) as cnt
    FROM STOPDB.dbo.kala INNER JOIN STOPDB.dbo.sazandeh ON STOPDB.dbo.kala.codekala = STOPDB.dbo.sazandeh.codekala)

    IF OBJECT_ID(N'STOPDB.dbo.tmp', N'U') IS NOT NULL
    DROP TABLE tmp

    CREATE TABLE [dbo].[tmp](
    [codekala] [int] NULL,
    [namekala] [nchar](10) NULL,
    [namesazandeh1] [nchar](10) NULL,
    [address1] [nchar](10) NULL,
    [tel1] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]

    DECLARE temp CURSOR FOR
    SELECT CAST(dbo.sazandeh.code AS char(5)) AS code
    FROM dbo.kala INNER JOIN dbo.sazandeh ON dbo.kala.codekala = dbo.sazandeh.codekala

    OPEN temp
    FETCH NEXT FROM temp
    INTO @Code
    WHILE (@@FETCH_STATUS = 0)
    BEGIN

    IF @Code = 1
    BEGIN
    SET @SqlStatement1=' INSERT INTO [STOPDB].[dbo].[tmp]
    (codekala,namekala,namesazandeh'+@Code+',address'+ @Code+',tel'+@Code+')
    SELECT dbo.kala.codekala, dbo.kala.namekala, dbo.sazandeh.namesazandeh, dbo.sazandeh.tel, dbo.sazandeh.address
    FROM dbo.kala INNER JOIN dbo.sazandeh ON dbo.kala.codekala = dbo.sazandeh.codekala
    WHERE (dbo.sazandeh.code = '+@Code+')'
    EXECUTE sp_executesql @SqlStatement1
    SET @Counter = @Counter + 1
    END
    ELSE
    BEGIN
    SET @SqlStatement3=' UPDATE STOPDB.dbo.tmp
    SET dbo.tmp.namesazandeh'+@Code+' = dbo.sazandeh.namesazandeh,
    dbo.tmp.tel'+@Code+' = dbo.sazandeh.tel,
    dbo.tmp.address'+@Code+' = dbo.sazandeh.address
    FROM dbo.kala INNER JOIN dbo.sazandeh ON dbo.kala.codekala = dbo.sazandeh.codekala
    WHERE (dbo.sazandeh.code = '+@Code+')'
    EXECUTE sp_executesql @SqlStatement3
    SET @Counter = @Counter + 1
    END

    FETCH NEXT FROM temp
    INTO @Code
    IF @Counter != @CONSTROW
    BEGIN
    SET @SqlStatement2=' ALTER TABLE [STOPDB].[dbo].[tmp] ADD namesazandeh'+@Code+' nchar(10) NULL,
    address'+@Code+' nchar(10) NULL,
    tel'+@Code+' nchar(10) NULL'
    EXECUTE sp_executesql @SqlStatement2
    END
    END

    CLOSE temp
    DEALLOCATE temp

    END

    EXECUTE STOPDB.dbo.getRecords

    SELECT TOP 1000 * FROM [STOPDB].[dbo].[tmp]


    کافی این اسکریپت اجرا کنید تا ساخته بشه و در آخر خروجی که می خواهید به شما نمایش میده.
    البته اگر بخواهید که از این کوئری برای جداولی که تعداد رکوردهای زیادی دارن استفاد ه کنید حتما باید بهینه بشن چون من فقط قصدم آموزش این مطلب بود خیلی روی Query Plan های این اسکریپت کار نکردم
    آخرین ویرایش به وسیله farhad_shiri_ex : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 در 18:38 عصر

  12. #12

    نقل قول: کمک برای نوشتن کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این اسکریپت ها که فرستادی اصلا ربطی به درخواستی که در اولین پست دارید، ندارن ...
    در هر حال برای اجرای درخواست شما طبق تصویر زیر...
    query.png

    می تونید از اسکریپت زیر که یک Store Procedure هست استفاده کنید چون خواسته شما کمی پیچیده است از این روش استفاده کردم

    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE PROCEDURE getRecords

    AS
    BEGIN

    SET NOCOUNT ON;
    DECLARE @SqlStatement1 [nvarchar](500),
    @SqlStatement2 [nvarchar](500),
    @SqlStatement3 [nvarchar](500),
    @Code [char] (5),
    @Counter int = 0,
    @CONSTROW int = (SELECT COUNT(*) as cnt
    FROM STOPDB.dbo.kala INNER JOIN STOPDB.dbo.sazandeh ON STOPDB.dbo.kala.codekala = STOPDB.dbo.sazandeh.codekala)

    IF OBJECT_ID(N'STOPDB.dbo.tmp', N'U') IS NOT NULL
    DROP TABLE tmp

    CREATE TABLE [dbo].[tmp](
    [codekala] [int] NULL,
    [namekala] [nchar](10) NULL,
    [namesazandeh1] [nchar](10) NULL,
    [address1] [nchar](10) NULL,
    [tel1] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]

    DECLARE temp CURSOR FOR
    SELECT CAST(dbo.sazandeh.code AS char(5)) AS code
    FROM dbo.kala INNER JOIN dbo.sazandeh ON dbo.kala.codekala = dbo.sazandeh.codekala

    OPEN temp
    FETCH NEXT FROM temp
    INTO @Code
    WHILE (@@FETCH_STATUS = 0)
    BEGIN

    IF @Code = 1
    BEGIN
    SET @SqlStatement1=' INSERT INTO [STOPDB].[dbo].[tmp]
    (codekala,namekala,namesazandeh'+@Code+',address'+ @Code+',tel'+@Code+')
    SELECT dbo.kala.codekala, dbo.kala.namekala, dbo.sazandeh.namesazandeh, dbo.sazandeh.tel, dbo.sazandeh.address
    FROM dbo.kala INNER JOIN dbo.sazandeh ON dbo.kala.codekala = dbo.sazandeh.codekala
    WHERE (dbo.sazandeh.code = '+@Code+')'
    EXECUTE sp_executesql @SqlStatement1
    SET @Counter = @Counter + 1
    END
    ELSE
    BEGIN
    SET @SqlStatement3=' UPDATE STOPDB.dbo.tmp
    SET dbo.tmp.namesazandeh'+@Code+' = dbo.sazandeh.namesazandeh,
    dbo.tmp.tel'+@Code+' = dbo.sazandeh.tel,
    dbo.tmp.address'+@Code+' = dbo.sazandeh.address
    FROM dbo.kala INNER JOIN dbo.sazandeh ON dbo.kala.codekala = dbo.sazandeh.codekala
    WHERE (dbo.sazandeh.code = '+@Code+')'
    EXECUTE sp_executesql @SqlStatement3
    SET @Counter = @Counter + 1
    END

    FETCH NEXT FROM temp
    INTO @Code
    IF @Counter != @CONSTROW
    BEGIN
    SET @SqlStatement2=' ALTER TABLE [STOPDB].[dbo].[tmp] ADD namesazandeh'+@Code+' nchar(10) NULL,
    address'+@Code+' nchar(10) NULL,
    tel'+@Code+' nchar(10) NULL'
    EXECUTE sp_executesql @SqlStatement2
    END
    END

    CLOSE temp
    DEALLOCATE temp

    END

    EXECUTE STOPDB.dbo.getRecords

    SELECT TOP 1000 * FROM [STOPDB].[dbo].[tmp]


    کافی این اسکریپت اجرا کنید تا ساخته بشه و در آخر خروجی که می خواهید به شما نمایش میده.
    البته اگر بخواهید که از این کوئری برای جداولی که تعداد رکوردهای زیادی دارن استفاد ه کنید حتما باید بهینه بشن چون من فقط قصدم آموزش این مطلب بود خیلی روی Query Plan های این اسکریپت کار نکردم
    سلام ضمن تشکر از وقتی که گذاشتید ورودی جدول من اون چیزی هست که در سوالم مطرح کردم لیست کالا و سازنده تماما در یک جدول وجود دارند
    در واقع جدول اطلاعات من دارای 5 فیلد هستش کدکالا نام کالا سازنده آدرس و تلفن

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کمک برای نوشتن کوئری بین 3 جدول
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 15:42 عصر
  2. كمك براي نوشت كوئري
    نوشته شده توسط nasrGod در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 23:23 عصر
  3. كمك در نوشتن كوئري
    نوشته شده توسط yalameh در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 خرداد 1389, 11:34 صبح
  4. درخواست كمك براي يك كوئري
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 13:18 عصر
  5. درخواست كمك براي يك كوئري
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1388, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •