نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

  1. #1

    ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    سلام
    یه سیستم منو میخوام مانند منو سایت دیجی کالا
    اگه کسی میتونه کمک کنه هم جداول بانک اطلاعاتی و هم کد نویسی کامل asp
    آخرین ویرایش به وسیله mo7300 : چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 در 21:10 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    نقل قول نوشته شده توسط mo7300 مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سیستم منو میخوام مانند منو سایت دیجی کالا
    اگه کسی میتونه کمک کنه هم جداول بانک اطلاعاتی و هم کد نویسی کامل asp
    فقط کد نویسی بهینه باشه
    پیشنهاد اول
    ۵۰۰ هزار تومان در ۳ روز

  3. #3

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد اول
    ۵۰۰ هزار تومان در ۳ روز
    فکر نمیکنم زیاد پیچیده باشه که اینقدر هزینه بر باشه
    به راهنمایی ساده میخواستم
    مخصوصا در مورد فراخوانی زیر منو ها از دیتابیس

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    مدل دیتابیس :
        public partial class Menus    {
    public int MenuId { get; set; }
    public string MenuName { get; set; }
    public string MenuCaption { get; set; }
    public string MenuController { get; set; }
    public string MenuAction { get; set; }
    public Nullable<int> ParentMenuId { get; set; }
    public string MenuIcon { get; set; }
    public string MenuType { get; set; }
    public string MenuDescription { get; set; }

    }


    کدنویسی :
    داخل کنترلر مورد نظر (به عنوان مثال اسم کنترلر باشه Layout)یه اکشن متد بسازید به نام Menu به اینصورت :
       

    [ChildActionOnly]
    public ActionResult Menu()
    {
    var menu = GetTreeMenus();
    return PartialView(menu);
    }


    public class TreeMenu
    {
    public int id { get; set; }
    public string label { get; set; }
    public string action { get; set; }
    public string controller { get; set; }
    public int? parentid { get; set; }
    public IList<TreeMenu> items { get; set; }
    }



    public IList<TreeMenu> GetTreeMenus()
    {
    var Menus = _menus.Where(x => x.ParentMenuId == null).ToList();
    List<TreeMenu> tree = new List<TreeMenu>();
    foreach(var m in Menus)
    {
    var node = new TreeMenu
    {
    id = m.MenuId,
    label = m.MenuCaption,
    controller = m.MenuController,
    action = m.MenuAction,
    parentid = m.ParentMenuId,
    items = GetChildren(m.MenuId)
    };
    tree.Add(node);
    }
    return tree;
    }




    public List<TreeMenu> GetChildren(int id)
    {
    var Menus = _menus.Where(x => x.ParentMenuId == id).ToList();
    List<TreeMenu> tree = new List<TreeMenu>();


    foreach (var m in Menus)
    {
    var node = new TreeMenu
    {
    id = m.MenuId,
    label = m.MenuCaption,
    controller = m.MenuController,
    action = m.MenuAction,
    parentid = m.ParentMenuId,
    items = GetChildren(m.MenuId)
    };
    tree.Add(node);
    }
    return tree;
    }




    view که میسازید از نوع PartialView باشه :

    @model IList<TreeMenu>

    @ShowTree(Model)


    @helper ShowTree(IList<TreeMenu> menus)
    {
    <ul>
    @foreach (var m in menus)
    {
    if (m.items.Count == 0)
    {
    <li>
    @if (!string.IsNullOrEmpty(m.action) && !string.IsNullOrEmpty(m.controller))
    {
    <span>@Html.ActionLink(m.label, m.action, m.controller)</span>
    }
    else
    {
    <span>@m.label</span>
    }
    </li>
    }
    else if(m.items.Count > 0)
    {
    <li class="parent">
    <div>
    @if (!string.IsNullOrEmpty(m.action) && !string.IsNullOrEmpty(m.controller))
    {
    <span>
    @Html.ActionLink(m.label, m.action, m.controller)
    </span>
    }
    else
    {
    <span>@m.label</span>
    }
    <span class="downIcon ion-chevron-right ico8"></span>
    </div>
    @ShowTree(m.items)
    </li>
    }
    }
    </ul>
    }




    آخر سر هم باید یه جا این اکشن متذ رو فراخوانی کنید مثلا توی ویوی نمایش محصولات :
    کد HTML:
     <div id="menu">@Html.Action("Menu", "Layout")</div>
    آخرین ویرایش به وسیله ghossein : چهارشنبه 02 خرداد 1397 در 14:22 عصر

  5. #5

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    سلام
    مهندس عزیز حال اگر بخواهیم هنگام نمایش فقط عناوین اصلی نمایش داده شوند و هنگام کلیک زیر مجموع آن نمایش داده شود چکار باید کرد
    باتشکر

  6. #6

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    مهندس عزیز حال اگر بخواهیم هنگام نمایش فقط عناوین اصلی نمایش داده شوند و هنگام کلیک زیر مجموع آن نمایش داده شود چکار باید کرد
    باتشکر
    سلام . دوست گرامی شما میبایست مباحث ajax و جاوا اسکریپت رو در وب مطالعه کنید . چون تا جایی که من چند روزه در سایت برنامه نویس چرخ میزنم سوالاتتون در خصوص ضعف از جاوا اسکریپت هستش .

    یه راهنمایی در خصوص این که مواردی مثل منو یا لینک های فوتر یا مواردی که زیاد تغییری ندارن و از دیتابیس فراخوانی میشن بهتون بکنم که میبایست این موارد در مرورگر کلاینت کش بشن و هر یک ساعت یا یک روز یا بستگی به خودتون داره فراخوانی بشه در غیر این صورت با هر بار رفرش صفحه باید این موارد از دیتابیس خونده بشه که سرعت لود سایت میاد پایین و تعداد درخواست های کاربر به دیتابیس میره بالا .

  7. #7

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    نقل قول نوشته شده توسط میلاد رئیسی مشاهده تاپیک
    سلام . دوست گرامی شما میبایست مباحث ajax و جاوا اسکریپت رو در وب مطالعه کنید . چون تا جایی که من چند روزه در سایت برنامه نویس چرخ میزنم سوالاتتون در خصوص ضعف از جاوا اسکریپت هستش .

    یه راهنمایی در خصوص این که مواردی مثل منو یا لینک های فوتر یا مواردی که زیاد تغییری ندارن و از دیتابیس فراخوانی میشن بهتون بکنم که میبایست این موارد در مرورگر کلاینت کش بشن و هر یک ساعت یا یک روز یا بستگی به خودتون داره فراخوانی بشه در غیر این صورت با هر بار رفرش صفحه باید این موارد از دیتابیس خونده بشه که سرعت لود سایت میاد پایین و تعداد درخواست های کاربر به دیتابیس میره بالا .
    سلام
    و باتشکر
    مهندس منظورم فراخوانی اطلاعات نیست میخواهم در لود اولیه فقط عناوین اصلی نمایش داده شود وبعد کلیک کرد کاربر زیرمجموعه ان باز شود

  8. #8

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    میدونم . من یه قدم جلو تر رو گفتم .

    برای این کار باید همه موراد رو فراخوانی کنی ولی با استفاده از جاوا اسکریپت و css فقط عنوان ها رو نمایش بدی بعد در رویداد کلیک عناوین متد نمایش زیر مجموعه ها رو بنویسی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    سلام
    برای مثال بالا :

        $("div#menu ul li div").click(function () {
    var parent = $(this).parent();
    var status = $(parent).attr('class');
    if (status === 'parent') {
    $(parent).find("ul").show();
    $(parent).removeClass("parent");
    $(parent).addClass("expand");
    }
    if (status === 'expand') {
    $(parent).find("ul").hide();
    $(parent).removeClass("expand");
    $(parent).addClass("parent");
    }
    });

  10. #10

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    نقل قول نوشته شده توسط ghossein مشاهده تاپیک
    سلام
    برای مثال بالا :

        $("div#menu ul li div").click(function () {
    var parent = $(this).parent();
    var status = $(parent).attr('class');
    if (status === 'parent') {
    $(parent).find("ul").show();
    $(parent).removeClass("parent");
    $(parent).addClass("expand");
    }
    if (status === 'expand') {
    $(parent).find("ul").hide();
    $(parent).removeClass("expand");
    $(parent).addClass("parent");
    }
    });
    باسلام وسپاس از جوابتان
    الف)اگر بخواهیم وقتی صفحه لود میشود داده ها جمع باشند(فقط عنوان اصلی باشد وکلیک کردیم دادهای فرزند نمایش داده شوند)چه کدی باید نوشت
    ب) این چگونه می توانیم تبدیل به منو آکاردئوی(accordion) نه کشوی کنیم
    باتشکر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ساخت منو و زیر منو پیشرفته در asp

    سلام
    کدهای css مثال بالا هم به این صورت میشه :

    div#menu ul li a{    color:#f5faff;
    text-decoration: none;
    display: block;
    padding-right: 10px;
    }
    div#menu ul li div {padding-right: 10px; }


    div#menu ul li {
    color: #f5faff;
    font-family: 'IRANSans';
    font-weight: 200;
    font-size: 10pt;
    line-height: 30px;
    text-align: right;
    background-color: #1f242a;
    border-bottom: 1px solid #242b32;
    }
    div#menu ul li.expand:hover {
    text-align: right;
    background-color: #1f242a;
    border-right: none;
    color: #89ff8f !important;
    }
    div#menu ul li a:hover ,div#menu ul li div:hover{
    text-align: right;
    background-color: #414141;
    border-right: 2px solid #89ff8f;
    color: #89ff8f !important;
    }
    div#menu ul li:last-child{
    border-bottom: none;
    }
    div#menu ul li ul{
    display: none;
    }
    div#menu ul li ul li{
    background-color: #222222;
    border-bottom: none;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مقاله آموزش ساخت منو داینامیک در ASP.NET
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1392, 23:10 عصر
  2. حرفه ای: ساخت منو بار در اکسس 2010
    نوشته شده توسط mosafer1362 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 12:12 عصر
  3. ساخت منو ها در بازی
    نوشته شده توسط banitaba در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 02:37 صبح
  4. مشکل در نمایش زیر منو ها در asp:menu
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 12:50 عصر
  5. فیلتر یا transition بر منو ها در asp.net 2.0
    نوشته شده توسط amir_monster در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 10:02 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •