نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: به روز کردن اطلاعات مشتری ها که بدهکار هستن که بدهی کل صفر شود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    951
    تشکر کردن
    470
    500 بار تشکر شده در 302 پست

    به روز کردن اطلاعات مشتری ها که بدهکار هستن که بدهی کل صفر شود

    سلام و خسته نباشید.
    از دوستان یه سوالی دارم میخواستم ببینم میشه جمع کل بدهی یک مشتری رو من یکجا در یک رکورد از دیتابیس ذخیره میکنم که به طور مثال در این رکورد جمع کل بدهی مشتری 1 میلیون تومان می باشد.
    به طور مثلا 100 تا رکورد برای یکمشتری به صورت نسیه ثبت شده که جمع کلش یک میلیون تومان میباشد. که از این یک میلیون تومان مشتری فقط قادر به پرداخت دویست هزار تومان میباشد. ولی 100 رکورد که به صورت نسیه برده کم بیش هزینه پرداخت شد و بعضی هاش نشده و مبلغ مانده باقی مانده. ولی دویست هزار میده . میخواستم بدانم آیا امکانش هستش خود اسکیول سرور این محاسبه رو وقتی هزینه رو دادم روی باقی سلول انجام بیده و هزینه به مبلغ دویست هزار تومان محسابه و کم کنه. آیا راحلی هستش بر حسب همون مبلغ پرداختی مبلغ کل بدهی ریز حساب و کم کنه تا کل مبلغ ریز صفر شود.
    به طور کلی منظورم این هستش من یه جمع کل بدهی دارم و یک ریز بدهی دارم وقتی از بدهی کل کمی پول کم شد به همون مقدار از ریز بدهی کم بیشه آیا امکان هستش همچین دستور شرطی نوشته بیشه تا مبلغ چند تا رکورد بیشه صفر تا بقیه بدهی آورد باقی اطلاعات بیشه صفر نه همش یعنی برحسب همون مقدار بدهی اش رو صفر کنیم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmad.t1100
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    اسمون خدا
    پست
    121
    تشکر کردن
    9
    50 بار تشکر شده در 44 پست

    نقل قول: به روز کردن اطلاعات مشتری ها که بدهکار هستن که بدهی کل صفر شود

    سلام . چرا انقدر مساله رو دشوار کردید . بهتر نبود تمامی تراکنش ها در یک جدول ذخیره شوند و بر اساس یک فلگ واریز و یا برداشت مشخص می شد . اینطور با دوتا شرط ساده درون پروسیجر میتونستید تمامی موارد را بررسی و در نهایت بدهکاری به دست آمده رو نشون بدید.
    بهتر است از پروسیجر استفاده کنید و تمامی حالات شرطی بررسی و در نهایت مبلغ بدهکاری برگشت داده بشه

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید ahmad.t1100 از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    951
    تشکر کردن
    470
    500 بار تشکر شده در 302 پست

    نقل قول: به روز کردن اطلاعات مشتری ها که بدهکار هستن که بدهی کل صفر شود

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad.t1100 مشاهده تاپیک
    سلام . چرا انقدر مساله رو دشوار کردید . بهتر نبود تمامی تراکنش ها در یک جدول ذخیره شوند و بر اساس یک فلگ واریز و یا برداشت مشخص می شد . اینطور با دوتا شرط ساده درون پروسیجر میتونستید تمامی موارد را بررسی و در نهایت بدهکاری به دست آمده رو نشون بدید.
    بهتر است از پروسیجر استفاده کنید و تمامی حالات شرطی بررسی و در نهایت مبلغ بدهکاری برگشت داده بشه
    سلام و خسته نباشید بنده پروسیجر نویسی انجام میدم و میخوام طوری باشه تمام بدهی مشتری اتوماتیک محاسبه و روی دیتابیس انجام بیشه و جدول هاشون فرق میکنه بخاطر همین این مورد کار رو سخت میکنه یه جدول ریز پرداختی و خرید ها دارم و یک جدول مبلغ کل رو نگر میدارم که راحت بتوانم مدیریت کنم ولی اگه مشتری امد 200 هزار تومان از یک میلیون داد و برای اون 200 هزار تومان 5 تا رکورد بود خودش تقسیم پول و از تعداد رکورد های همان مشتری بیاد بر حسب همون مقدار هزینه رو کم کنه و باقی ثابت بمونه.
    اگه راحی شما سراغ دارید در پروسیجر نویسی به بنده بگید چیکار کنم ممنون میشم.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: به روز رسانی اطلاعات جدول ها در اکسس
    نوشته شده توسط f.kaka22 در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1393, 11:57 صبح
  2. سوال: به روز كردن جدول با استفاده از اطلاعات داخل دايركتوري
    نوشته شده توسط saba20 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 10:37 صبح
  3. به روز کردن داده ها
    نوشته شده توسط 30rabi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 14:51 عصر
  4. سوال: پاک کردن اطلاعات سلولهای DataGridView که به هیچجا Bind نیست ؟
    نوشته شده توسط masoodp666 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 14:58 عصر
  5. به روز آوری اطلاعات کلاینت ها در سرور راه دور
    نوشته شده توسط jahani1148 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 22:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •