نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

  1. #1

    Question جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    با سلام و تشکر
    من فایل اکسسی ساختم که یکی از جداولش دارای 12 سطر هست . در فرم طراحی شده که دارای combo box هست میخوام به همه موارد دسترسی نداشته باشه و فقط 5 مورد از 12 مورد جدول رو در زبانه combo box نمایش بده. در صورت امکان راهنمایی بفرمائید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    سلام

    معیارتون برای انتخاب 5 مورد چیست ؟

  3. #3

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saeed1234n مشاهده تاپیک
    سلام

    معیارتون برای انتخاب 5 مورد چیست ؟
    کاملا انتخابی است ، برای مثال میخواهم علاوه بر اینکه یک شخص به 12 مورد اصلی برقی و مکانیکی دسترسی دارد شخص دیگری به 5 موردمکانیکی همان لیست دسترسی داشته باشد و این 5 مورد رو خودم انتخاب کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    دو راه دارین:
    1- برای ROW SOURCE به جای اسم جدول یک SELECT بنویسین که فقط اون 5 فیلد رو شامل بشه.
    این راه بهتره

    2- همون اسم جدول رو نگه دارین (همه فیلدها میان) ، ولی به COLUMN WIDTH مقدار بدین.
    به این صورت که برای اون پنج فیلد مقدار غیر صفر و برای مابقی مقدار صفر تعیین کنین.
    در اینصورت لازمه که ترتیب فیلدها رو طبق طراحی جدول رعایت کنین.

  5. #5

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    دو راه دارین:
    1- برای ROW SOURCE به جای اسم جدول یک SELECT بنویسین که فقط اون 5 فیلد رو شامل بشه.
    این راه بهتره

    2- همون اسم جدول رو نگه دارین (همه فیلدها میان) ، ولی به COLUMN WIDTH مقدار بدین.
    به این صورت که برای اون پنج فیلد مقدار غیر صفر و برای مابقی مقدار صفر تعیین کنین.
    در اینصورت لازمه که ترتیب فیلدها رو طبق طراحی جدول رعایت کنین.
    امکانش هست یک فایل نمونه برای من بفرستید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    الآن که دقت کردم دیدم منظورتون رو درست نگرفته بودم، در واقع شما فیلتر روی رکورد میخواین نه روی فیلد.
    البته اصول کار همین هست که در روش یکم گفته شد یعنی باید بجای کل جدول یک کوئری select بنویسین ولی بجای انتخاب فیلدها یک where روی نام کاربر بگذارین که بر اساس اون رکوردها انتخاب بشن.
    در کل پروسه مشابه منوی کاربری هست.

    والبته روش دوم هم کلا بی معنی میشه در این حالت ! از این بخش پاسخ صرفنظر کنین.

    سر فرصت یک نمونه میگذارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    دیتابیس پیوست دو جدول داره: USERS که مشخصه چی هست و جدول CATEGORIES که بعنوان مرجع گزینه های موجود هست.
    جدول USERS یک فیلد به نام ComboItems داره که از نوع MultiValue هست و مشخص میکنه هر user مجاز به چه انتخابهایی از Category هست .
    در واقع مهم نیست اسم این جدول یا محتویاتش چی باشه - فقط بمنظور راحتی از دیتابیس northwind که روی همه سیستم ها هست امانت گرفتیم.
    میتونین اسم فیلدها و جدول رو به سلیقه خودتون بگذارین ولی همین تغییرات رو در کد و طراحی فرم ها هم لحاظ کنید.
    1.PNG

    2.PNG

    3.png

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    یک فرم LogIn داریم که کارش شبیه سازی لاگین کردن کاربر هست.
    در اینجا به پروسه Authentication کاری نداریم فقط هدف این هست که مقادیر کمبوباکس همونی باشه که در جدول users برای کاربر مشخص شده.
    با زدن کلید Log In یک فرم باز میشه و براساس نام کاربر کمبوباکس پر میشه.

    5.png
    4.PNG

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    در یک ماجول متغیر پابلیک User_Name رو تعریف میکنیم که کارش نگهداری نام کاربر لاگین کرده است و در کل برنامه بهش دسترسی داریم:
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Public User_Name As String



    کدهای فرم LogIn
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Private Sub Btn_Exit_Click()
    DoCmd.Quit acQuitSaveNone
    End Sub
    Private Sub Btn_LogIn_Click()
    If IsNull(Me.User) Then Exit Sub
    User_Name = Me.User
    DoCmd.OpenForm "Form1", , , , , acDialog
    End Sub
    Private Sub User_NotInList(NewData As String, Response As Integer)
    Me.User.Undo
    Me.User.Dropdown
    Response = acDataErrContinue
    End Sub


    کدهای فرم Form1
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Const SqlQ As String = "SELECT Users.ComboItems.Value , Categories.CategoryName" & _
    " FROM Users INNER JOIN Categories" & _
    " ON Users.ComboItems.Value=Categories.CategoryID" & _
    " WHERE Users.UserName='@UN'"
    Dim RS As Recordset
    Private Sub Category_NotInList(NewData As String, Response As Integer)
    Me.Category.Undo
    Me.Category.Dropdown
    Response = acDataErrContinue
    End Sub
    Private Sub Form_Close()
    RS.Close
    Set RS = Nothing
    User_Name = ""
    End Sub
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Me.WL.Caption = "Welcome " & User_Name
    Set RS = CurrentDb.OpenRecordset(Replace(SqlQ, "@UN", User_Name))
    Set Me.Category.Recordset = RS
    Me.Category.SetFocus
    Me.Category.Dropdown
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جداسازی چند مورد از سطر های جدول در فرم

    و اینهم خود برنامه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ سطر های جدول در زمان وارد شدن ماوس
    نوشته شده توسط ArtMiz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 20:34 عصر
  2. سوال: چند خطی کردن سطر های گزارش در FR
    نوشته شده توسط محمد حسن در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 23:46 عصر
  3. سوال: استفاده از آبجکت های فلش در فرم
    نوشته شده توسط Majid&Masoud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 19:42 عصر
  4. سوال: ساخت آرایه از کنترل های موجود در فرم
    نوشته شده توسط mc_laren در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 19:33 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •