نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کد فرست رابطه ۱ به ۱

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    کد فرست رابطه ۱ به ۱

    با سلام من یک جدول دارم که کلی جدول بهش وصل میشه
    یکی اطلاعات عکس هامو نگه میداره که جداول زیر بهش وصل میشن
    جدول برند - استایل - تایپ و... هر کدوم تنها یک یا صفر ریلیشن میزنن به جدول عکس
    این آخیرن تلاش من بوده:
        public class Images    {
    [Key]
    [HiddenInput(DisplayValue = false)]
    public int ImagesId { get; set; }
    [Display(Name ="Name")]
    [Required]
    public string ImageName { get; set; }
    [Display(Name ="Url")]
    [Required]
    public string ImageUrl { get; set; }
    [Display(Name ="Alt")]
    public string ImageAlt { get; set; }
    [Display(Name ="Title")]
    public string ImageTitle { get; set; }
    [AllowHtml]
    [StringLength(1000)]
    public string Meta { get; set; }
    [AllowHtml]
    [StringLength(1000)]
    public string Schema { get; set; }
    public virtual ICollection<Product> Products { get; set; }
    public virtual ICollection<Brand> Brand { get; set; }
    }

    public class Brand    {
    [Key]
    [HiddenInput(DisplayValue = false)]
    public int BrandId { get; set; }
    [Required]
    public string Name { get; set; }
    [Required]
    public string Description { get; set; }
    [AllowHtml]
    [StringLength(1000)]
    public string Meta { get; set; }
    [AllowHtml]
    [StringLength(1000)]
    public string Schema { get; set; }
    public ICollection<Product> Products { get; set; }
    public int ImagesId { get; set; }
    public virtual Images Images { get; set; }
    }

    و اینکه میخوام foreignkey رو هم توی خود جولم نگه دارم که بتونم بکشمش بیرون

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: کد فرست رابطه ۱ به ۱

    مبنای کلی ایجاد رابطه یک به یک بین دو جدول این است که جدولی که قرار است به عنوان زیر مجموعه جدول پدر قرار بگیرد می بایست یک ستون داشته باشد که هم PK باشد، و هم ForeignKey به PK جدول پدر.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه با روش کد فرست یک treeview را به صورت بازگشتی در یک پروژه ویندوز فرم پر کنم؟
    نوشته شده توسط mohasanati در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1394, 09:11 صبح
  2. سوال: نحوه config رابطه ی 1-1 در کد فرست
    نوشته شده توسط alireza70 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1393, 22:23 عصر
  3. بررسی کد اضافه نمودن تصویر به بانک و رفع اشکال آن
    نوشته شده توسط asef-khan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 11:38 صبح
  4. رفع اشکال کد در رابطه با find
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 11:02 صبح
  5. کد تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و برعکس
    نوشته شده توسط razaghi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 12:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •