نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بایند کردن DataGridView از طریق شماره پرونده های موجود در لیست باکس با حلقه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    Question بایند کردن DataGridView از طریق شماره پرونده های موجود در لیست باکس با حلقه

    سلام

    من از طریق دکمه import شماره پرونده ها رو بارگزاری می کنم در لیست باکس، حالا می خوام شماره های موجود در لیست باکس توسط یک حلقه for از جدول من در دیتابیس سلکت زده بشوند و نام و نام خانوادگی رو در گرید نشون بدم.

    لطفا دوستان روی سورس ضمیمه بنده را راهنمایی کنند. ممنون

    لینک دانلود پروژه:

    http://s8.picofile.com/file/83265421...sApp2.zip.html

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: بایند کردن DataGridView از طریق شماره پرونده های موجود در لیست باکس با حلقه

    سلام دوست عزیز
    در دکمه ایمپورت شما چه فایلی را می خواهید باز کنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: بایند کردن DataGridView از طریق شماره پرونده های موجود در لیست باکس با حلقه

    منظور شما این کد است تست کنید
    داخل دکمه ایمپورت این کد را بنویسید (تمام کدها رو پاک کنید)
       System.Data.OleDb.OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();            cmd.CommandText = "select * from Tbl_HQStudents";
    cmd.Connection = con;
    OleDbDataAdapter dataAdapter = new OleDbDataAdapter(cmd);
    DataSet dataSet = new DataSet();
    dataAdapter.Fill(dataSet );
    BindingSource bs = new BindingSource();
    bs.DataSource = dataSet.Tables [0];
    listBox1.DataSource = bs;
    listBox1.DisplayMember = "radifid";
    dataGridView1.DataSource = bs;
    dataGridView1.Columns[0].Visible = false;

    سوالی داشتید بپرسید

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نحوه پر کردن datagridview از طریق کد نویسی
    نوشته شده توسط h_jafarnezhad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1394, 00:55 صبح
  2. بایند کردن گریدویو از طریق کد نویسی
    نوشته شده توسط ماتاتا در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1390, 11:45 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 22:40 عصر
  4. رفرش کردن datagridview از طریق فرم دیگر
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 18:04 عصر
  5. انتخاب تمام آیتم های موجود در لیست باکس
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 17:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •