نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در آپدیت کردن اطلاعات

  1. #1

    مشکل در آپدیت کردن اطلاعات

    سلام دوستان ، من یک مشکلی دارم موندم داخلش !!!
    یک کدنوشتم برای آپدیت کردن اطلاعات داخل دیتابیس بدون هیچ مشکلی پیغام موفقیت آمیز میده ولی داخل دیتابیس تغییر نمیکنه !!!
    <?php 
    while($rowsetpoint = mysqli_fetch_array($setpointdb))
    {
    ?>
    <form class="cmxform form-horizontal tasi-form" method="POST" >
    <div class="form-group ">
    <label class="control-label col-lg-2"> حداکثر دما</label>
    <div class="col-lg-10">
    <input class=" form-control" value=<?php echo $rowsetpoint['id'];
    ?> name="ids" type="hidden" />
    <input class=" form-control" value=<?php echo $rowsetpoint['setpoint_heat']; ?> name="setpoint1" type="text" />
    </div>
    </div>
    <div class="form-group ">
    <label class="control-label col-lg-2"> حداقل دما</label>
    <div class="col-lg-10">
    <input class=" form-control" name="setpoint2" value=<?php echo $rowsetpoint['setpoint_cold']; ?> type="text" />
    </div>
    </div>
    <div class="form-group ">
    <label class="control-label col-lg-2"> حداکثر رطوبت</label>
    <div class="col-lg-10">
    <input class="form-control " name="humidity1" value="<?php echo $rowsetpoint['humidity_up']; ?>" type="text" />
    </div>
    </div>
    <div class="form-group ">
    <label class="control-label col-lg-2"> حداکثر رطوبت</label>
    <div class="col-lg-10">
    <input class="form-control " name="humidity2" value=<?php echo $rowsetpoint['humidity_down']; ?> type="text" />
    <p></p>
    <?php }?>
    </div>


    <div class="form-group">

    <div class="col-lg-offset-2 col-lg-10">
    <button class="btn btn-danger" name="submit" type="submit">ذخیره</button>

    </div>
    </div>
    </form>
    <?php
    if(isset($_POST['submit'])){

    $idd=$_POST['ids'];
    $heat=$_POST['setpoint1'];
    $cold=$_POST['setpoint2'];
    $up=$_POST['humidity1'];
    $down=$_POST['humidity2'];
    $query_res=mysqli_query($contmp_on,'UPDATE setpoint SET setpoint_heat="$heat",setpoint_cold="$cold",humidi ty_up="$up",humidity_down="$down" WHERE
    id="$idd"');
    echo "$idd";
    echo "-----------";
    echo "$heat";
    echo "-----------";
    echo "$cold";
    echo "-----------";
    echo "$up";
    echo "-----------";
    echo "$down";
    echo "-----------";
    echo "$query_res";
    echo "-----------";
    if($query_res){
    echo "مطلب با موفقیت ویرایش شد.";
    echo "$heat";
    }else{

    echo "مشکلی در ویرایش مطلب رخ داده است. مجددا تلاش کنید";

    echo "$heat";

    }
    }
    ?>


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در آپدیت کردن اطلاعات

    وقتی متغیر رو توی کوتیشن تکی میزاری ' ' تبدیل میشه به رشته و دیگه متغیر نیست بنابر این باید کوئریت رو توی کوتیشن 2 تایی بزاری تا متغیر های توش از بین نرن ... خلاصه اینکه جای ' و " رو عوض کن توی کوئریت

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در آپديت كردن و حذف اطلاعات
    نوشته شده توسط Younestalebi در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 10:13 صبح
  2. سوال: مشکل در آپدیت کردن اطلاعات برنامه با sqlserver
    نوشته شده توسط andaron در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 07:47 صبح
  3. مشکل در آپدیت کردن
    نوشته شده توسط jk در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 07:33 صبح
  4. مشکل در آپدیت کردن
    نوشته شده توسط jk در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:08 عصر
  5. مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتابیس!
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 00:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •