نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سرعت کم کامپونت Kylix

  1. #1

    سرعت کم کامپونت Kylix

    سلام
    من از مودم GSM دی لینک 157 استفاده میکنم و میخوام از طریق کامپونت Kylix اس ام اس ارسال کنم
    توی دموی که خودش گذاشته بود سرعتش خیلی کم بود
    مثلا تا بیاد وصل بشه به مودم حداقل 5 ثانیه طول میکشه
    برای ارسال اس ام اس هم همینطوریه
    راهی هست که سرعتش بیشتر بشه؟

    اگه نمونه کد at command دارین که از فارسی هم پشتیبانی کنه بی زحمت بفرستید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    سلام
    برای ارسال هر اس ام اس نیازی نیست که مدام به مودم وصل بشید و بعد دوباره دیسکانکت بشید
    شما یکبار کانکت میشی (5 ثانیه) بعد هرچندتا پیام خواستی ارسال میکنی

    در مورد سرعت ارسال پیام هم بستگی به طول پیام و سخت افزار مودم و شبکه مخابراتی ، سرعت ارسال متفاوت خواهد بود.

    شما انتظار نداشته باش مثل سامانه های ارسال پیامک ، ثانیه ای چند هزار پیامک ارسال بشه.

    با این روش هر پیامک سه ثانیه زمان میبره تا ارسال بشه.

  3. #3

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای ارسال هر اس ام اس نیازی نیست که مدام به مودم وصل بشید و بعد دوباره دیسکانکت بشید
    شما یکبار کانکت میشی (5 ثانیه) بعد هرچندتا پیام خواستی ارسال میکنی
    یه بار وصل میشم و فقط تابع ارسال اس ام اس رو صدا میزنم
    هر کدوم حداقل 5 ثانیه طول میکشه

    در مورد سرعت ارسال پیام هم بستگی به طول پیام و سخت افزار مودم و شبکه مخابراتی ، سرعت ارسال متفاوت خواهد بود.
    شما انتظار نداشته باش مثل سامانه های ارسال پیامک ، ثانیه ای چند هزار پیامک ارسال بشه.
    با این روش هر پیامک سه ثانیه زمان میبره تا ارسال بشه.
    بله انتظار ندارم مثل سامانه های پیامکی سرعتش باشه
    اما با دستورات at command تست کردم سرعت خیلی خوبی داشت اما مشکلی که داره با فارسی سازگار نیست



    کد وصل شدن به مودم

    axKylixSMS.RegisterName = "6B796C6978736F66742E636F6D";
    axKylixSMS.RegisterCode = "766D8DF9E7ADE95B888A300F228751B96639FBFD2D3DDFCF2 36E50AF278C358F";
    axKylixSMS.ConnectionMode = 1;
    axKylixSMS.ConnectionProtocol = 1;
    axKylixSMS.ConnectionParameter = "COM13,9600";
    if (axKylixSMS.Connect() != 1)
    axKylixSMS.GetLastError(1);
    else
    {
    MessageBox.Show("Connect");

    }



    کدارسال sms

    axKylixSMS.SendSMS("09120000000", "test");
    MessageBox.Show("OK");



    دستورات at command

    SerialPort sp = new SerialPort();
    sp.PortName = "COM13";
    sp.Open();

    sp.Write("AT\r");
    Thread.Sleep(2000);

    sp.Write("AT+CSCS=HEX\r\n");
    Thread.Sleep(2000);

    sp.Write("AT+CMGF=1\r\n");
    Thread.Sleep(2000);

    sp.Write("AT+CSMP=1,173,0,8\r\n");
    Thread.Sleep(2000);

    sp.Write("AT+CMGS=" + "09120000000" + Char.ConvertFromUtf32(13));
    Thread.Sleep(2000);

    sp.Write("test" + "\x1A" + "\r\n");
    Thread.Sleep(2000);

    var response = sp.ReadExisting();
    if (response.Contains("ERROR"))
    {
    MessageBox.Show("ERROR");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("SEND");
    }
    sp.Close();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    سلام

    برای ارسال به فارسی باید sms رو به صورت PDU کد کنید و قاعدتاً موقع دریافت هم باید sms رو از این حالت دیکد کنید. اینجا ساختارش رو توضیح داده زحمت کدنویسیش با خودتونه. دستورات At Command شما درسته فقط به جای شماره و متن پیام، باید دستور PDU رو به مودم بفرستید. همین. بخش اصلی کار درست کردن دستور PDU هست.

    با سیمکارت معمولاً بین 10-15 پیامک در دقیقه ارسال میشه.

    برای دریافت پیامک و دریافت دلیوری بعضاً به مشکل میخورید چون مودم سریعتر از برنامه شما پیامک دریافتی رو میخونه و پورت خالی میشه.

    اگر تعداد پیامک بالا یعنی انبوه! با این روش ارسال کنید مخابرات ارسال پیامک سیمکارت شما رو به صورت دائم قطع می کنه و باید برید سراغ یه سیمکارت دیگه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    قبلا یه برنامه جهت تست ارسال پیامک نوشته بودم

    شما این برنامه رو تست کن

    شماره رو بصورت 0912xxxxxxx وارد کن

    ضمیمه 148181

  6. #6

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    قبلا یه برنامه جهت تست ارسال پیامک نوشته بودم

    شما این برنامه رو تست کن

    شماره رو بصورت 0912xxxxxxx وارد کن

    ضمیمه 148181
    اگه امکانش هست سورس برنامه رو بفرستید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط A3ed.BlackHat مشاهده تاپیک
    اگه امکانش هست سورس برنامه رو بفرستید
    روی مودم شما جواب داد؟

  8. #8

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    روی مودم شما جواب داد؟
    بله جواب داد
    البته خودم تونستم با دستورات at command اس ام اس فارسی ارسال کنم
    فعلا توی اس ام اس چند پارتی مشکل دارم


    public static string Str2Hex(string strMessage)
    {
    byte[] ba = Encoding.BigEndianUnicode.GetBytes(strMessage);
    string strHex = BitConverter.ToString(ba);
    strHex = strHex.Replace("-", "");
    return strHex;
    }



    private void button_SendSMS(object sender, EventArgs e)
    {

    SerialPort sp = new SerialPort();
    sp.PortName = "COM13";
    sp.Open();

    sp.Write("AT\r");
    Thread.Sleep(1000);

    sp.Write("AT+CSCS="UCS2"\n");
    Thread.Sleep(1000);

    sp.Write("AT+CMGF=1\n");
    Thread.Sleep(1000);

    sp.Write("AT+CMGS="" + "09120000000" + ""\n");
    Thread.Sleep(1000);

    sp.Write(Str2Hex("سلام") + "\x1A");
    Thread.Sleep(1000);

    var response = sp.ReadExisting();
    if (response.Contains("ERROR"))
    {

    MessageBox.Show("ERROR" + response);
    }
    else
    {

    MessageBox.Show("SEND" + response);
    }
    sp.Close();
    }

  9. #9

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    کسی نیست نمونه کد برای ارسال اس ام اس چند پارتی داشته باشه؟

  10. #10

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    قبلا یه برنامه جهت تست ارسال پیامک نوشته بودم

    شما این برنامه رو تست کن

    شماره رو بصورت 0912xxxxxxx وارد کن

    ضمیمه 148181
    اگه قصد کمک ندارید چرا اصلا وارد تاپیک یا انجمن میشید؟
    شما برنامه ای که توی عکس هست رو پیوست کرده بودین فقط فایل exe اش رو اونم چی !
    با Enigma Virtual Box و IntelliLock هم پکش کرده بودین که خدایی نکرده کسی نتونه از سورس استفاده کنه
    بعد از چند روز هم برنامه ای که پیوست کرده بودین رو پاک کردین !
    واقعا این کارا یعنی چی؟
    برنامه ای که پیوست کرده بودین رو دوباره پیوست میکنم


    در ضمن خودم راه حل رو پیدا کردم(ارسال sms فارسی و چند پارتی) به زودی تاپلیک آموزشی این موضوع به همراه کدهاش رو توی انجمن میزارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط A3ed.BlackHat مشاهده تاپیک
    اگه قصد کمک ندارید چرا اصلا وارد تاپیک یا انجمن میشید؟
    شما برنامه ای که توی عکس هست رو پیوست کرده بودین فقط فایل exe اش رو اونم چی !
    با Enigma Virtual Box و IntelliLock هم پکش کرده بودین که خدایی نکرده کسی نتونه از سورس استفاده کنه
    بعد از چند روز هم برنامه ای که پیوست کرده بودین رو پاک کردین !
    واقعا این کارا یعنی چی؟
    برنامه ای که پیوست کرده بودین رو دوباره پیوست میکنم


    در ضمن خودم راه حل رو پیدا کردم(ارسال sms فارسی و چند پارتی) به زودی تاپلیک آموزشی این موضوع به همراه کدهاش رو توی انجمن میزارم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
    شما مثل اینکه متوجه نیستی اینجا پونیشا و ... نیست
    من و دیگران وظیفه نداریم به شما پروژه آماده و یا سورس کد تقدیم کنیم.
    بعضی ها همیشه طلبکار هستند.
    آخرین ویرایش به وسیله 336699 : سه شنبه 01 خرداد 1397 در 00:08 صبح

  12. #12

    نقل قول: سرعت کم کامپونت Kylix

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    شما مثل اینکه متوجه نیستی اینجا پونیشا و ... نیست
    من و دیگران وظیفه نداریم به شما پروژه آماده و یا سورس کد تقدیم کنیم.
    بعضی ها همیشه طلبکار هستند.
    از کسی طلبکار نیستم و انتظارم ندارم که بیاد به من سورس بده ... !
    حرف من این هست اگه قصد کمک ندارید اصلا برای چی وارد تاپیک میشید
    چرا از محیط برنامه ای که قبلا نوشتید عکس میزارید و فایل exe پک شده میزاید بعدم دوباره پاک میکنید؟کی چی مثلا این حرکتا
    تو هیچ سایتی مثل stackoverflow ، codeproject از این رفتار های بچه گانه مثل امثال شما ندیدم

    ماشالله الانم دارید پست هاتون رو ویرایش میکنید و عکس پیوستی از محیط برنامه رو پاک کردید
    همین ویرایش کردن پست هاتون حرفای های منو کاملا اثبات میکنه ........

تاپیک های مشابه

  1. سوال: علت سرعت کم در ساخت آبجکت و نمایش آن (فرم) ؟؟؟
    نوشته شده توسط migrant در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 02:19 صبح
  2. سرعت کم Net Framework.
    نوشته شده توسط INeedHelp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1387, 04:32 صبح
  3. چرا سرعت کم هست ؟
    نوشته شده توسط ealireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 13:52 عصر
  4. سرعت کم در sql و دلفی
    نوشته شده توسط ali512 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 15:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •