نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن اطلاعات هارد و ذخیره توی دیتابیس

  1. #1

    خواندن اطلاعات هارد و ذخیره توی دیتابیس

    با سلام، من می خوام کل اطلاعات هارد سیستم رو بخونم و مسیر هر فایل رو داخل دیتابیس ذخیره کنم. میشه لطفا اگه کسی تو این زمینه کار کرده یه کم برام توضیح بده که چه طور میشه اطلاعات هارد و خوند. اگر کسی بتونه کمکی بهم کنه ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    859

    نقل قول: خواندن اطلاعات هارد و ذخیره توی دیتابیس

    سلام
    دقیقا مشکل شما چیست ؟

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات هارد و ذخیره توی دیتابیس

    برای شروع نیاز به دستوری دارم که بشه باهاش اطلاعات کل هارد رو خوند. من دستورات مشابه برای خوندن اطلاعات یک درایو دیدم اما من می خوام اگه دستوری برای خوندن اطلاعات کل هارد به صورت یکجا وجود داره از اون استفاده کنم.
    ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    859

    نقل قول: خواندن اطلاعات هارد و ذخیره توی دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط marziehk مشاهده تاپیک
    برای شروع نیاز به دستوری دارم که بشه باهاش اطلاعات کل هارد رو خوند. من دستورات مشابه برای خوندن اطلاعات یک درایو دیدم اما من می خوام اگه دستوری برای خوندن اطلاعات کل هارد به صورت یکجا وجود داره از اون استفاده کنم.
    ممنونم
    با سلام
    این تابع کل هارد رو سرچ میکند
        private Collection<FileInfo> SearchDisk(string keyWord, DirectoryInfo root,            ref Collection<FileInfo> defCollection)
    {
    if (defCollection == null) defCollection = new Collection<FileInfo>();
    try
    {
    foreach (var fFile in root.GetFiles(keyWord, SearchOption.TopDirectoryOnly))
    defCollection.Add(fFile);
    foreach (var fFolder in root.GetDirectories())
    SearchDisk(keyWord, fFolder, ref defCollection);
    }
    catch
    {
    // ignored
    }
    return defCollection;
    }

    طریقه استفاده
               foreach (var _drive in DriveInfo.GetDrives())            {
    var temp =
    new Collection<FileInfo>();
    foreach (var _file in SearchDisk("*.*", _drive.RootDirectory, ref temp))
    listBox1.Items.Add(_file.FullName);
    }

    توجه داشته باشید اگر اطلاعات هار شما زیاد باشد جستجو طول خواهد کشید و فکر میکنید که برنامه هنگ شده پس صبور باشید

    در این قسمت

    "*.*"

    میتوانید نحوه جستجو را معیین کنید
    "*.*"

    کد بالا تمام فایلها را جستجو میکند

    کد زیر فایلهای pdf را جستجو میکند
    "*.pdf"

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1391, 18:23 عصر
  2. خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط generic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 20:12 عصر
  3. خواندن از فایل و ذخیره در دیتابیس sql
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1390, 11:23 صبح
  4. نحوه خواندن اطلاعات DBF و ذخیره آن در SQL Server
    نوشته شده توسط hmdkarimi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 12:47 عصر
  5. خواندن فايل xml‌ و ذخيره در ديتابيس
    نوشته شده توسط cs_mania در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1388, 09:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •