نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: qmake

  1. #1

    Question qmake

    سلام
    سلام qtنصب کردم ولی میخوام پروژه run این پیغام میده

    1e77c4fe-b79d-4081-a67b-45cb48c6ee17.jpg

    نسخه qt نصب کردم
    5d7ecc24-bbfc-48dd-be36-fab393c9b763.jpg

    مشخصات سیستم این :
    Capture.PNG
    اینم از Kits :
    Capture1.PNG

  2. #2

    نقل قول: qmake

    در قسمت تنظیمات قسمت build نگاه کنید ببنید که cmake درست نصب شده احتمالا نصب نشده اگر نبود می تونید جداگانه با Qt maintenance tools آدرس مخازن را ست کنید و آنلاین دانلود کنید.

  3. #3

    نقل قول: qmake

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    در قسمت تنظیمات قسمت build نگاه کنید ببنید که cmake درست نصب شده احتمالا نصب نشده اگر نبود می تونید جداگانه با Qt maintenance tools آدرس مخازن را ست کنید و آنلاین دانلود کنید.
    من تا حالا با qt کار نکردم اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدید
    چطور میتونم اینکار انجام بدم
    متشکرم

  4. #4

    نقل قول: qmake

    دوست عزیز!
    شما که تو ویندوز هستی حداقل تصویری که از تنظیمات Qt گذاشتی اینو میگه بعد تو تصویر بالایی دور فایل لینوکس خط کشیدی ؟؟
    بالاخره ویندوزی یا روی لینوکس می خواهی نصب کنی ؟
    به هر حال باید از این آدرس https://www.qt.io/download-qt-instal...2-bfb62735f3e5 فایل نصبی مربوط به سیستم عامل را دریافت کنی و بعد به صورت آنلاین مراحل نصب را انجام بدید کامپوننت های پیش فرض خودش همه چیز را نصب میکنه !
    حالا اگر نصب کردی و در ویندوز هستی که در همون قسمت تنظیمات ببین CMAKE را به صورت اتو پیدا کرده یا خیر!
    اگر نبود باید تو لیست برنامه ها تو شاخه نصبی Qt برنامه Qt maintenance tools را اجرا کنید.و از این تاپیک https://barnamenevis.org/showthread.php?t=548050 که قبلا گذاشتم آدرس مخازن را set کنی تا بتونی به روز رسانی را انجام بدید و CMAKE را نصب کنید

  5. #5

    نقل قول: qmake

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز!
    شما که تو ویندوز هستی حداقل تصویری که از تنظیمات Qt گذاشتی اینو میگه بعد تو تصویر بالایی دور فایل لینوکس خط کشیدی ؟؟
    بالاخره ویندوزی یا روی لینوکس می خواهی نصب کنی ؟
    به هر حال باید از این آدرس https://www.qt.io/download-qt-instal...2-bfb62735f3e5 فایل نصبی مربوط به سیستم عامل را دریافت کنی و بعد به صورت آنلاین مراحل نصب را انجام بدید کامپوننت های پیش فرض خودش همه چیز را نصب میکنه !
    حالا اگر نصب کردی و در ویندوز هستی که در همون قسمت تنظیمات ببین CMAKE را به صورت اتو پیدا کرده یا خیر!
    اگر نبود باید تو لیست برنامه ها تو شاخه نصبی Qt برنامه Qt maintenance tools را اجرا کنید.و از این تاپیک https://barnamenevis.org/showthread.php?t=548050 که قبلا گذاشتم آدرس مخازن را set کنی تا بتونی به روز رسانی را انجام بدید و CMAKE را نصب کنید
    CMAKE خالی است چیزی پیدا نکرده
    c1.PNG
    درست میگید من به اشتباه دور لینوکس خط کشیدم
    نسخه نسبم اینه
    q2.png

  6. #6

    نقل قول: qmake

    تاپیک تون مطالعه کردم ولی درست متوجه نشدم بیشتر در مورد
    پلت فرم اندروید توضیح دادید من برای ویندوز میخوام
    این مراحلی که گذاشتین در حین نصب
    تو شاخه نصبی Qt برنامه Qt maintenance tools رو هم پیدا نکردم
    من
    offline packages انتخاب کردم وبه صورت offline نصب کردم شاید مشکل از اینجاست

  7. #7

    نقل قول: qmake

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinip مشاهده تاپیک
    تاپیک تون مطالعه کردم ولی درست متوجه نشدم بیشتر در مورد
    پلت فرم اندروید توضیح دادید من برای ویندوز میخوام
    این مراحلی که گذاشتین در حین نصب
    تو شاخه نصبی Qt برنامه Qt maintenance tools رو هم پیدا نکردم
    من
    offline packages انتخاب کردم وبه صورت offline نصب کردم شاید مشکل از اینجاست
    متوجه نشدم، بالا گفتین نسخه لینوکس نصب کردین ولی خطای محیط ویندوز رو میبینم! به هر حال برای حلش باید SDK مربوط به ویندوز رو نصب کنید.
    میتونید سوالتون رو در این بخش هم بپرسید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: از کجا باید qmake اندروید رو دانلود کنم؟؟؟
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1395, 16:52 عصر
  2. qmake و cmake چیست؟
    نوشته شده توسط hosseinam1370 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 11:33 صبح
  3. سوال: فرق cmake با qmake
    نوشته شده توسط motherboard در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 20:48 عصر
  4. سوال: منظور از qmake چیست؟
    نوشته شده توسط motherboard در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1393, 21:29 عصر
  5. حل مشکل qmake در کیوت
    نوشته شده توسط aidin110 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 16:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •