نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مسئله خط بعدی در PHP

  1. #1

    مسئله خط بعدی در PHP

    سلام...

    من خیلی مبتدی هستم. امروز به مسئله ای رسیدم که نتونستم جوابش را پیدا کنم.
    مثلا به این مثال توجه کنید: موارد دابل کوتیشن و سینگل کوتیشن فقط در خط اول fwirte درست است. چرا بقیه اشتباه هستند؟

    $username = 'delta';$password = 'superman';$file = fopen('test.txt', 'w+');fwrite($file, "username: " . $username . "\n");fwrite($file, "password: " . $password . '\n');fwrite($file, "password: " . $password . "<br>");fwrite($file, "password: " . $password . '<br>');


    کد HTML:
    $username = 'delta';$password = 'superman';$file = fopen('test.txt', 'w+');fwrite($file, "username:  " . $username . "\n");fwrite($file, "password: " . $password . '\n');fwrite($file, "password: " . $password . "<br>");fwrite($file, "password: " . $password . '<br>');

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مسئله خط بعدی در PHP

    وقتی میزنی نیو لاین میزنی اول از همه اینجوری بزن

    \r\n


    ثانیا توی دابل کوتیشن بزن تا بتونه تفسیرش کنه به ماهیت اصلیش در ضمن سینگل کوتیشن مثل یه string ساده باهاش برخورد میکنه و تفسیرش نمیکنه

  3. #3

    نقل قول: مسئله خط بعدی در PHP

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    وقتی میزنی نیو لاین میزنی اول از همه اینجوری بزن

    \r\n


    ثانیا توی دابل کوتیشن بزن تا بتونه تفسیرش کنه به ماهیت اصلیش در ضمن سینگل کوتیشن مثل یه string ساده باهاش برخورد میکنه و تفسیرش نمیکنه
    مرسی از پاسخ.
    اونوقت چرا این کار نمی کنه؟
    کد HTML:
    "<br>"

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مسئله خط بعدی در PHP

    خب این "<br>" توی فایل تکست نبایست کار کنه این html هست و توی فایل html یا php کار میکنه و توی مرورگر بایست لود بشه نه یک فایل تکست ساده

    یه پیشنهاد همین اول کاری بهت میکنم و اون اینکه همیشه ببین چی ورودی میدی در چه محیطی و جی خروجی بایست بگیری و در چه محیطی

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مسئله : آیا نقطه در سمت راست خط قرار دارد یا نه؟
    نوشته شده توسط mostafa_shaeri_tj در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1390, 18:50 عصر
  2. سوال: رفتن به خط بعدی در textbox غیر از enter
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 14:49 عصر
  3. مبتدی: رفتن به خط بعدی در TextBox
    نوشته شده توسط hossein_ignore در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 18:13 عصر
  4. سوال: یک مسئله جزئی در DataGridView!!!
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 22:05 عصر
  5. خط بعدی در text box
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 21:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •