نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف چند حرف از یک عبارت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    حذف چند حرف از یک عبارت

    سلام

    من میخوام برای نمایش تصاویر، از آدرسی که فایل بکاند قرار گرفته به صورت نسبی استفاده کنم!
    آدرس فایل رو تونستم برگردونم ولی به صورت کامل، یعنی نام فایل هم در آدرس موجود هست. مثلا عبارت زیر:
    Z:\MyApp\Server-DB.app


    خب نام فایل بکاند که Server-DB.app هست و من میخوام فقط آدرس بکاند رو بدست بیارم.

    البته دوتا نکته قابل ذکر هست:
    1. آدرس فایل بکاند قابل تغییر هست.
    2. نام فایل بکاند هم قابل تغییر هست.


    چیزی که به ذهن خودم رسید اینه که از سمت چپ آدرس، آخرین \ رو انتخاب کنه و تا آخر مسیر رو حذف کنه! ولی نتونستم اجراش کنم
    اساتید یه دستی میرسونن؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: حذف چند حرف از یک عبارت

    خوشبختانه اکسس خودش تابع جستجوی برعکس رو هم داره. بنابراین خیلی ساده:
    Left(FullPath,InStrRev(FullPath,"\"))

    و فرم کاملتر که از یک FullPath همه مقادیر رو استخراج میکنه : مسیر ، اسم فایل ، نوع فایل (ext)
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Type FileInfo
    Path As String
    FileName As String
    FileType As String
    End Type
    Public Function GetInfo(FullPath As String) As FileInfo
    Dim i As Integer
    i = InStrRev(FullPath, "\")
    GetInfo.Path = Left(FullPath, i)
    Dim x As String
    x = Right(FullPath, Len(FullPath) - i)
    GetInfo.FileName = Left(x, InStrRev(x, ".") - 1)
    i = InStrRev(x, ".")
    GetInfo.FileType = Right(x, Len(x) - i)
    End Function


    نمونه خروجی:
    1.PNG

تاپیک های مشابه

  1. شمارش تعداد هر حرف در یک عبارت ورودی از کاربر
    نوشته شده توسط amindiary در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1397, 15:39 عصر
  2. سوال: حذف چند رکورد از یک table
    نوشته شده توسط InvBoy01001 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1394, 18:24 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 18:15 عصر
  4. سوال: حذف چند بایت از یک فایل توسط برنامه خودمون
    نوشته شده توسط CYCLOPS در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مرداد 1389, 14:13 عصر
  5. حذف چند بایت از وسط یک فایل باینری
    نوشته شده توسط Mohsen_Fotouhi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 فروردین 1389, 01:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •