نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش کوئری ۴جدول در یک دیتاگریدویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نمایش کوئری ۴جدول در یک دیتاگریدویو

    با سلام خدمت اساتید.طاعات و عبادات شما قبول.
    ببنید دوستان، من ۴ تا جدول با مشخصات زیر دارم:
    ۱- جدول regnewmoshtari شامل فیلدهایshhesab,name,family,codemelli,shhesa b,fathername
    س
    ۲- جدول tblvarizbardasht شامل فیلدهای shhesab,variz,bardasht

    ۳- جدول tblvam شامل فیلدهای idvam,shhesab,bardasht,tarikh,karmozd,idv

    ۴- جدول tblaghsat شامل فیلدهای idvam,shhesab,variz,tarikhsarresid

    این بود مشخصات جدولهای من.
    حالا من میخام ازین ۴ جدول کوئری بگیرم و برخی از فیلدهاشو تو دیتاگریدویو نمایش بدم.

    گزینه هایی که باید در دیتاگریدویو نمایش داده بشه :

    نام و نام خانوادگی، شماره حساب، مانده حساب،مانده وام، اختلاف بین مانده حساب و مانده ی وام(vam - mojodi)

    اگه ممکنه راهنمایی کنین.
    من دو کوئری گرفتم به صورت مجزا، اما نمیتونم باهم ادغام کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 در 19:24 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش کوئری ۴جدول در یک دیتاگریدویو

    با سلام
    لطفاً در بخش مناسب سوالتون رو مطرح کنید و بجای نام بردن از فیلدها و جداول Script بانک رو قرار بدید
    طراحی جداولتون به کل اشتباس و نرمال سازی اصلاً رعایت نشده و به شدت افزونگی داده داره
    شما جدول مشتری رو دارید چرا مدام نام و نام خانوادگی و شماره حساب رو تکرار میکنید؟! کافیه IDMoshtari رو به عنوان کلید خارجی در جدول دیگه قرار بدید
    وقتی جداولتون اشتباس یعنی ارتباطاتش هم اشتباس و در کل کوئریتون هم اشتباس شما نیاز به یک حدول وسط دارید که توی جداولتون نمیبینم ابتدا طراحیتون رو درست کنید که میتونید در بخش طراحی sql مطرح کنید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : یک شنبه 30 اردیبهشت 1397 در 23:00 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: نمایش کوئری ۴جدول در یک دیتاگریدویو

    موارد اضافه رو حذف کردم.ممنون از شما.

    اینم اسکریپتش :


    private void taraz()
    {
    DataTable DT = new DataTable();


    SqlDataAdapter DAL1 = new SqlDataAdapter("SELECT tblregnewmoshtari.shhesab, tblregnewmoshtari.name,tblregnewmoshtari.family as namefamily, tblregnewmoshtari.codemelli, Sum(tblvarizbardasht.variz)-Sum(tblvarizbardasht.bardasht) AS Mandeh FROM tblvarizbardasht INNER JOIN tblregnewmoshtari ON tblvarizbardasht.shhesab = tblregnewmoshtari.shhesab GROUP BY tblregnewmoshtari.shhesab, tblregnewmoshtari.name+ ' '+ tblregnewmoshtari.family, tblregnewmoshtari.name, tblregnewmoshtari.family, tblregnewmoshtari.codemelli", scn);


    DAL1.Fill(DT);
    dataGridViewX1.DataSource = DT;


    DataTable DT2 = new DataTable();
    SqlDataAdapter DAL2 = new SqlDataAdapter("SELECT Sum(tblaghsat.mablaghghest)-Sum(tblaghsat.variz) AS MandehVam FROM tblaghsat GROUP BY tblaghsat.shhesab", scn);


    DAL2.Fill(DT2);
    dataGridViewX2.DataSource = DT2;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: نمایش کوئری ۴جدول در یک دیتاگریدویو

    تاپیک زیر رو دنبال کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...ss-Table-Query

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره جدول نتیجه کوئری select در یک list
    نوشته شده توسط Alireza751 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1394, 10:41 صبح
  2. سوال: ریختن مقدار کوئری linq در یک متغیر
    نوشته شده توسط morteza norouzi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1394, 23:42 عصر
  3. مبتدی: دو كوئري insert در يك كوئري
    نوشته شده توسط alinaghiha در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 11:54 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1388, 19:36 عصر
  5. خطا درهنگام نمایش کوئری در یک دی بی گرید
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •