نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یافتن لیست کاربر هایی که با برنامه کار میکنند

  1. #1

    Question یافتن لیست کاربر هایی که با برنامه کار میکنند

    با سلام و عرض تشکر
    برنامه اکسسی طراحی کردم که کاربران زیادی از اون استفاده میکنند، چطور میتونم لیستی از کاربرانی که هر لحظه از برنامه استفاده میکنند و برنامه اکسس من روی سیستم آنها فعال هست رو چک کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: یافتن لیست کاربر هایی که با برنامه کار میکنند

    شايد اين كد به دردتون بخوره:
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Sub ShowUserRosterMultipleUsers()
    Dim cn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    Dim i, j As Long
    Dim db As Database
    Dim rsDao As DAO.Recordset

    Set cn = CurrentProject.Connection
    Set db = CurrentDb
    Set rsDao = db.OpenRecordset("Users", dbOpenTable, dbAppendOnly + dbFailOnError)

    ' The user roster is exposed as a provider-specific schema rowset
    ' in the Jet 4.0 OLE DB provider. You have to use a GUID to
    ' reference the schema, as provider-specific schemas are not
    ' listed in ADO's type library for schema rowsets

    Set rs = cn.OpenSchema(adSchemaProviderSpecific, _
    , "{947bb102-5d43-11d1-bdbf-00c04fb92675}")

    'Output the list of all users in the current database.
    Do While Not rs.EOF
    rsDao.AddNew
    rsDao!User.Value = rs.Fields(0)
    rsDao.Update
    rs.MoveNext
    Loop
    End Sub


    براي ذخيره اسامي كاربران يك جدول با نام users درست كن كه يك فيلد با نام user داشته باشه.
    .................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3

    نقل قول: یافتن لیست کاربر هایی که با برنامه کار میکنند

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    شايد اين كد به دردتون بخوره:
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Sub ShowUserRosterMultipleUsers()
    Dim cn As New ADODB.Connection
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    Dim i, j As Long
    Dim db As Database
    Dim rsDao As DAO.Recordset

    Set cn = CurrentProject.Connection
    Set db = CurrentDb
    Set rsDao = db.OpenRecordset("Users", dbOpenTable, dbAppendOnly + dbFailOnError)

    ' The user roster is exposed as a provider-specific schema rowset
    ' in the Jet 4.0 OLE DB provider. You have to use a GUID to
    ' reference the schema, as provider-specific schemas are not
    ' listed in ADO's type library for schema rowsets

    Set rs = cn.OpenSchema(adSchemaProviderSpecific, _
    , "{947bb102-5d43-11d1-bdbf-00c04fb92675}")

    'Output the list of all users in the current database.
    Do While Not rs.EOF
    rsDao.AddNew
    rsDao!User.Value = rs.Fields(0)
    rsDao.Update
    rs.MoveNext
    Loop
    End Sub


    براي ذخيره اسامي كاربران يك جدول با نام users درست كن كه يك فيلد با نام user داشته باشه.
    .................
    موفق باشيد
    تشکر ولی متوجه نشدم
    بعد ساختن جدولی که فرمودید باید یک فرم بسازم ، در قسمت general فرم این کد رو وارد کنم؟ باید text box بسازم که اسامی افرادی که برنامه روی سیستمشون به اشتراک گذاشته شده و فعاله رو نمایش بده؟ در صورت امکان فایل پیوست کنید یا توضیح بیشتری بدین.. ممنونم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: یافتن لیست کاربر هایی که با برنامه کار میکنند

    سلام
    يك نمونه از سايت پروگرامر براتون اپلود كردم.اميدوارم به دردتون بخوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن لیست قفل هایی که با GET_LOCK ایجاد شده اند
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 16:35 عصر
  2. لیست بازی هایی که با فلش طراحی کردم.
    نوشته شده توسط sixabat در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 23:31 عصر
  3. حرفه ای: راهنمائي جهت نصب برنامه هايي كه با sqlexpress كار ميكنند
    نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 12:22 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 13:53 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1390, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •