نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در url rewrite پس از آپلود سایت

  1. #1

    مشکل در url rewrite پس از آپلود سایت

    با سلام من در سایتم از url rewrite با استفاده از Intelligencia.UrlRewriter استفاده کردم جهت تغییر آدرس ها

    در حالت local درست کار میکنه ولی بعد از آپلود نمیشناسه
    کدهای web.config ایناست

    <configSections>
    <section name="rewriter" requirePermission="false" type="Intelligencia.UrlRewriter.Configuration.Rewr iterConfigurationSectionHandler, Intelligencia.UrlRewriter"/>
    <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensions SectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGro up, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptReso urceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebService sSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">

    <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerial izationSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/>
    <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileSer viceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthentica tionServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="roleService" type="System.Web.Configuration.ScriptingRoleServic eSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    </sectionGroup>
    </sectionGroup>
    </sectionGroup>




    <httpModules>
    <add name="rewriter" type="Intelligencia.UrlRewriter.RewriterHttpModule , Intelligencia.UrlRewriter"/>-->
    <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    </httpModules>


    <rewriter>
    <rewrite url="~/fa/pages-(.+)" to="~/fa/pages.aspx?page_id=$1" />
    <rewrite url="~/fa/default3" to="~/fa/default3.aspx"/>
    <rewrite url="~/fa/new_contact" to="~/fa/new_contact.aspx"/>
    <rewrite url="~/fa/member-result" to="~/fa/member-result.aspx"/>
    </rewriter>


    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    لطفا راهنماییم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در url rewrite پس از آپلود سایت

    سلام
    این روشی که شما داری استفاده میکنی قدیمی و البته پیچیده است.
    پیشنهاد میکنم از سیستم Routing استفاده کنی که بسیار ساده قابل درک و عالی هست
    https://www.7learn.com/tutorials/how...-net-web-forms

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در یوزر کنترل پس از آپلود سایت بر روی هاست
    نوشته شده توسط masoudsalahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1394, 01:12 صبح
  2. مشکل با url rewriting بعد از آپلود
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 22:58 عصر
  3. مشکل در صفحه لاگین بعد از آپلود سایت
    نوشته شده توسط SRNOURI در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 17:36 عصر
  4. سوال: بروز اشكال پس از آپلود سايت در هاست
    نوشته شده توسط L u k e در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 16:29 عصر
  5. مشکل با URL Rewrite بعد از آپلود روی هاست
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 23:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •