نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    110

    Question ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    با سلام.میخواستم بدونم چطوری میشه در یک صفحه وب از طریق یک jquery dialog یک فرم ورود اطلاعات ساخت و اطلاعات رو توی بانک ذخیره کرد.یعنی توی صفحه جاری با زدن یک دکمه dialog باز بشه و بعد از وارد کردن اطلاعات بتونیم اطلاعات رو توی بانک ذخیره کنیم. من موفق شدم دیالوگ رو باز کنم و فرم رو طراحی کنم ولی برای دکمه های سمت سرور اصلا کار نمی کنه. ممنون می شم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    سلام
    وقتی میرید سراغ کارکردن با jquery ، بهتره تمام کارها رو با همون انجام بدید .

    بطور مثال شما یه فرم دارید و کاربر اطلاعات رو تکمیل کرده و میخواد کلید ثبت رو بزنه .
    دیالوگ باز میشه و میپرسه : آیا از اطلاعات وارد شده مطمئن هستید : بله ؟ خیر !

    حالا دیالوگتون رو توی صفحه اینطوری تعریف کنید :


    $(function () {
    $("#dialogdel").dialog({
    title: "حذف اطلاعات",
    modal: true,
    autoOpen: false,
    open: function (event, ui) {
    $(".ui-dialog-titlebar-close").hide();
    $("#dialogdel").html("<p>آیا برای حذف مطمئن هستید ؟</p>");
    $("#dialogdel").focus();
    },
    buttons: {
    بله: function () {
    $(this).dialog("close");
    $.ajax({
    type: "GET",
    url: "Engine/bargiri/bargiri.aspx",
    data: "do=DeleteEQ&SN=" + n[3],
    cache: false,
    success: function (str) {


    }
    });
    },
    خیر: function () {
    $(this).dialog("close");
    }
    },
    show: {
    effect: "bounce",
    duration: 1000
    },
    hide: {
    effect: "clip",
    duration: 500
    }
    });
    });


    البته این مثال برای حذف کردن بود . شما میتونید با Ajax اطلاعات رو سمت سرور بفرستید و بعد از انجام عملیات مورد نظرتون پیغام مورد نظر رو برگردونید به همین صفحه اصلی .

    سوالی بود در خدمتتون هستم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    110

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    نقل قول نوشته شده توسط ghossein مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنماییتون.یه مشکل دیگه هم دارم استفاده از dropdownlist و کلا اشیایی هستن که حالت انتخابی دارن.چون وقتی AutoPostBack رو برابر با true قرار می دم و یک گزینه رو انتخاب می کنم dialog بسته می شه.مثلا یک dropdownlist از یه جدول دیگه پر شده و حالا می خواییم آی دیش رو بدست بیاریم و توی یه جدول دیگه ذخیره کنیم. با انتخاب هر گزینه dialog بصورت اتوماتیک بسته میشه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    شما باید autopostback دراپ دانهای فرم رو برابر با false کنید تا صفحه postback نشه
    بعد با استفاده jquery ajax بیاید دراپ دان های بعدی که وابسته به انتخاب کنترل دیگری هستند رو با ارسال درخواست به سرور پرکنید . تا اینجا فکر کنم واضح باشه
    حالا به تعداد دراپ دانهای فرم hidden field قرار بدید و هر وقت مقدار دراپ دان عوض شد مقدار hidden field ها رو بروز کنید و سپس تو رویداد دکمه می تونید مقادیر انتخاب شده توسط کاربر رو از hidden field ها بخونید و داخل دیتابیس ذخیره کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله ghossein : چهارشنبه 02 خرداد 1397 در 19:53 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    110

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    ممنون.روش پیشنهادیتون عالی بود
    در ادامه یه سوال دیگه. حالا چطوری میتونم مقداری رو که از dropdownlist بدست آوردم و توی hidden field گذاشتم رو ارسال کنم به یه صفحه دیگه.مثل session ها

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    اگه امنیت مهم نیست query string خوبه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    110

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    سلام مجدد و همچنین ممنون از راهنماییهای بسیار عالیتون
    یه سوال دیگه در ادامه مسایل بالا.....
    من دو تا dropdown توی dialog دارم که دومی وابسته به اولیه.مثل این که هر شرکت رو که انتخاب کردیم تولیدات همون شرکت نمایش داده بشه.من آی دی رو از dropdown اول بدست میارم و توی دومی تولیدات میاد. تا اینجا مشکلی ندارم. ولی می خوام dropdown دومی با دو تا فیلد فیلتر بشه.به عنوان مثال آی دی شرکت به همراه کد شرکت.اولی رو با ClientID بدست میارم ولی دومی رو نمیدونم چطوری پاس بدم.مقدار دوم به عنوان مثال میتونه هنگام لاگین کردن بدست بیاد.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    سلام
    مشکل شما حل شد؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    کنار دریای کاسپین
    پست
    110

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات از طریق jquery dialog

    بله بسیار بسیار سپاس گذارم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخيره وبازيابي اطلاعات از طريق ADO
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 01:26 صبح
  2. سوال: چگونگی کد کردن اطلاعات از طریق MD5؟؟؟؟
    نوشته شده توسط m.abooei در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 15:47 عصر
  3. خطا در ذخیره سازی اطلاعات از طریق فرم ویندوزی در Sql Server
    نوشته شده توسط dark-man در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 15:32 عصر
  4. ذخیره کردن داده از طریق فرم در پایگاه داده
    نوشته شده توسط reza268 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 11:57 صبح
  5. ذخیره کردن Excel از طریق Access با ماژول
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 20:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •