نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی جلوگیری از اجرای یک اکشن متد توسط پیغام confirm جی کوئری؟

  1. #1

    Question چگونگی جلوگیری از اجرای یک اکشن متد توسط پیغام confirm جی کوئری؟

    درود
    منتو ام.وی.سی یه اکشن متد برای حذف اطلاعات دارم ،میخوام وقتی کاربر روی دکمه حذف کلیک میکنه پیش از اجرای اکشن متد یه پیام هشدار confirm بیاد که اگه کاربر تایید کرد اکشن اجرا و اگه لغو کرد اکشن اجرا نشه!
    توی دستور شرط در جی کوئری وقتی کاربر گزینه لغو رو میزنه باید چی بنیسم تا اکشن متد اجرا نشه، نکته اینجاست که فرستان اطلاعات به اکشن مورد نظر توسط دکمه مربوطه(که یه اکشن لینک هستش) بصورت جاوااسکریپتی نیست و بصورت همون mvc هستش،من به این اکشن لینک یه آی.دی دادم و توی رویداد کلیکش پیغام جاوااسکریپتی ظاهر میشه منتها چه من تایید و چه لغو رو بزنم اکشن متد اجرا میشه!
    لطفا راهنمایی کنید
    سپاس

    <a href="@Url.Action("DeleteMenu","admin", new { delid = sub.ID, sub =1 })" data-ajax="true" class="DeleteSubMenu"><i class="fa fa-remove"></i></a>


    // پیام هشدا حذف فهرست
    $('.DeleteSubMenu').click(function () {
    var i = confirm('هشدار! با پاک کردن این زیرشاخه همه پست ها و دیدگاه های مربوطه پاک خواهد شد');
    if (i==true) {
    // برای جلوگیری از اجرای اکشن باید چیکار کنم؟
    return;
    }
    });
    آخرین ویرایش به وسیله پروگرامنویس : سه شنبه 01 خرداد 1397 در 12:20 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونگی جلوگیری از اجرای یک اکشن متد توسط پیغام confirm جی کوئری؟

    من با این سینتکس شما آشنا نیستم به نظر میاد که asp باشه نمیدونم خروجی Url.Action که گزشتی چیه
    ولی معمولا return false جواب میده اگه میخای کد js ادامه اجرا نشه
    اگه Url.Action لینک هستش و میخای لینک دنبال نشه با کلیک میتونی

        e.stopPropagation();
    e.preventDefault();


    میتونی استفاده کنی روش استفادش رو اینجا میتونی ببینی
    https://stackoverflow.com/a/5632332/590589

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از اجرای یک متد در حین سرچ در ajax
    نوشته شده توسط sara_t در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1396, 22:41 عصر
  2. چگونگی جلوگیری از اجرای بیش از یک jquery در داخل پروژه
    نوشته شده توسط mostafa_shoakry در بخش Yii Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 14:32 عصر
  3. جلوگيري از اجراي يك لينك
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 20:20 عصر
  4. چگونگی جلوگیری از اجرای مجدد برنامه در هنگام بازبودن آن
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 23:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •