نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اعداد انگلیسی و فارسی در HTML و بوت استرپ

  1. #1

    Question اعداد انگلیسی و فارسی در HTML و بوت استرپ

    وب سایت من با بوت استرپ ساخته شده و فونت فارسی ایران سنس است. CSS فونت ایران سنس را import کردم در CSS تم سایت. اعداد همه فارسی نشان داده میشوند ولی گاهی نیاز دارم اعداد در متون انگلیسی بصورت انگلیسی نمایش داده شود.
    چطور میتوانم بصورت موقت نحوه نمایش اعداد فارسی را در یک تگ بصورت انگلیسی در بیاورم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اعداد انگلیسی و فارسی در HTML و بوت استرپ

    بفرمایید


    public static function english($string) { $string = str_replace('۰','0',$string); $string = str_replace('٠','0',$string); $string = str_replace('۱','1',$string); $string = str_replace('١','1',$string); $string = str_replace('۲','2',$string); $string = str_replace('٢','2',$string); $string = str_replace('۳','3',$string); $string = str_replace('٣','3',$string); $string = str_replace('۴','4',$string); $string = str_replace('٤','4',$string); $string = str_replace('۵','5',$string); $string = str_replace('٥','5',$string); $string = str_replace('۶','6',$string); $string = str_replace('٦','6',$string); $string = str_replace('۷','7',$string); $string = str_replace('٧','7',$string); $string = str_replace('۸','8',$string); $string = str_replace('٨','8',$string); $string = str_replace('۹','9',$string); $string = str_replace('٩','9',$string); return $string; }

  3. #3

    نقل قول: اعداد انگلیسی و فارسی در HTML و بوت استرپ

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    بفرمایید


    public static function english($string) { $string = str_replace('۰','0',$string); $string = str_replace('٠','0',$string); $string = str_replace('۱','1',$string); $string = str_replace('١','1',$string); $string = str_replace('۲','2',$string); $string = str_replace('٢','2',$string); $string = str_replace('۳','3',$string); $string = str_replace('٣','3',$string); $string = str_replace('۴','4',$string); $string = str_replace('٤','4',$string); $string = str_replace('۵','5',$string); $string = str_replace('٥','5',$string); $string = str_replace('۶','6',$string); $string = str_replace('٦','6',$string); $string = str_replace('۷','7',$string); $string = str_replace('٧','7',$string); $string = str_replace('۸','8',$string); $string = str_replace('٨','8',$string); $string = str_replace('۹','9',$string); $string = str_replace('٩','9',$string); return $string; }
    تشکر از کدی که نوشتی. من میخواهم بوسیله خود تگ های HTML انجام بدهم یا اگر قرار است کد نویسی شود با JSP یا جاوا (نه جاوا اسکریپت)انجام شود.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در کل سایت
    نوشته شده توسط abdollahpor در بخش jQuery
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 اسفند 1395, 17:15 عصر
  2. ترفند: یکی از روش‌های تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در C++‎‎ 11 به همراه کتابخانه boost
    نوشته شده توسط علی بهمنی جلالی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 شهریور 1395, 16:25 عصر
  3. مقاله: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در JavaScript!
    نوشته شده توسط eAmin در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1395, 19:52 عصر
  4. آموزش: پلاگین تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در اسمارتی
    نوشته شده توسط artablog در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 شهریور 1393, 19:02 عصر
  5. سوال: تبدیل اعداد انگلیسی به فارسی در StimulReport
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 11:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •