نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کومبو باکس و ajax

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    کومبو باکس و ajax

    با سلام
    من یک کومباباکسی دارم که استانها را نشان میدهد

    هر استان که انتخاب بشه ،در کومبوباکس شهرها،لیست شهرهای همان استان نمایش داده میشود.

    تا اینجا مشکلی ندارم و کدم کار می کنه.
    ولی یکی درمیون کار میکنه.
    مثلا استان تهران را انتخاب می کنم،شهرهای استان تهران نمایش داده میشود.
    و دوباره میام استان اصفهان را انتخاب می کنم،هیچ متغیری را ارسال نمی کنه برای همن پیغم خطا میده.
    دوباره از کومبو باکس استان دیگری انتخاب می کنم ،شهرها نمایش داده میشود.
    یکی در میان...

    به نظرتون چه کدی را کم نوشتم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کومبو باکس و ajax

    کدت و پیام خطایی که میده رو بزار

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: کومبو باکس و ajax

    در روبداد onchange کومبوباکس این اسکریپت اجرا میشه:
    var xmlhttp;
    function showUser()
    {

    t=1;
    var f;
    f = document.forms[0];
    str=f.menu.value;
    alert (str);
    //alert(f.menu.value.length);
    xmlhttp=GetXmlHttpObject();
    if (xmlhttp==null)
    {
    alert ("Browser does not support HTTP Request");
    return;
    }

    var url="form2.php";
    //alert (url);
    //var url="kanoon.teo.ir/?pg=internal&cn=anjomanha/form";
    url=url+"?q="+str;
    alert (url);
    //url=url+"&sid="+Math.random();
    xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
    xmlhttp.open("GET",url,true);
    xmlhttp.send(null);


    }

    function stateChanged()
    {
    if (xmlhttp.readyState==4)
    {
    document.getElementById("txtHint").innerHTML=xmlht tp.responseText;
    }
    }

    function GetXmlHttpObject()
    {
    if (window.XMLHttpRequest)
    {
    // code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
    return new XMLHttpRequest();
    }
    if (window.ActiveXObject)
    {
    // code for IE6, IE5
    return new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    return null;
    }



    اینجا مقدار گزینه ی انتخاب شده که متغیر str براش تعریف شده،برای صفحه ی form2 فرستاده میشه.
    این متغیر یکی درمیون مقدار میگیره.
    قبلا گفتم وقتی که خالی فرستاده میشه به form2 ،اونجا پیغام خطای ظاهر میشه.که مشخصه که برای چی پیغام خطا هست.

    من می خوام بدونم چرا یکی درمیون این متغیر مقدار میگیره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کومبو باکس و ajax

    این کدرو انگار از تو غار عصر حجر پیدا کردی
    اول اینکه تو کد تگ بزار که بشه دید چی به چیه این قابل خوندن نیست
    دوم اینکه یه کد ایجکس jquery رو یاد بگیری و استفاده کن که جمع و جور باشه نه این کد قدیمی طولانی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    نقل قول: کومبو باکس و ajax

    ممنون
    ولی من خیلی عجه دارم،بی زحمت خودتون اگه دارید برام بفرستید.
    باز هم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 16:51 عصر
  2. درج چندین رکورد در یک کومبو باکس
    نوشته شده توسط kingwebs در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1385, 12:46 عصر
  3. کومبو باکس خودکار!
    نوشته شده توسط dastiary در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 20:04 عصر
  4. چگونه اطلاعات رو از کومبو باکس تو آرایه بریزم؟
    نوشته شده توسط دالاهو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 14:37 عصر
  5. ایجاد دو کومبو باکس که به هم مرتبطند
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •