نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: اررور new هنگام ساخت شی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    اررور new هنگام ساخت شی

    سلام من کد زیرو نوشتم اما از شی سازیش ک درسته بنظرم ایراد میگیره
    اررور:
    Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in C:\xampp\htdocs\MWS\Santa\classes\Controller\ShowA rticle.php on line 10


    <?php
    namespace Controller;
    require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/DataBase.php");
    //require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/Article.php");
    //require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/ShowArticle.php");
    //if(file_exists("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/DataBase.php")) { echo'salam';}
    class ShowArticle
    {
    //private $databaseObj = new \DataBase();error new mide chera
    public function seeAllArticle()
    {
    $databaseObj = new \DataBase();
    $showArticleModel=new \Model\ShowArticle();
    $countOfAllArticle=$showArticleModel->countOfArticle();
    for($i=0;$i<$countOfAllArticle;$i++)
    {
    $article[$i]=array($showArticleModel->showArticle($i));//i=id

    }
    echo $article[0]['name'];

    }

    }
    ?>


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    php مو بروز کردم به اخرین نسخه حالا ارروش فرق کرده درست خط 12 گیر میده


    Fatal error: Constant expression contains invalid operations in C:\xampp\htdocs\MWS\Santa\classes\Controller\ShowA rticle.php on line 10

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    توی خط Controller\ShowA rticle.php on line 10 چی زدی ؟

    Constant رو چطوری نوشتی ؟؟!!


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    توی خط Controller\ShowA rticle.php on line 10 چی زدی ؟

    Constant رو چطوری نوشتی ؟؟!!


    private $databaseObjs = new \DataBase();//error new mide chera

    یه سوال وقتی بخوایم تو یکلاس از کلاس دیگه شی بسازیم فرق میکنه داستانش؟ من الان خواستم تو کلاس شو آرتیکل از کلاس دیتابیس شی بسازم ک کلاس شو ارتیکل نیم اسپیس کنترلر داره اما کلاس دیتابیس نیم اسپیسی نداره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    بایست namespace بزنی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    وقتی داری پشت کلاست یه بک اسلش میزاری
    new \DataBase()


    اینو به معادل یه اسپیس داره تلقی میکنه برای اینکه مفاهیم
    namespace رو بهتر درک کنید شبیه به یک دراور یا کمد که کشو داره فرض کنید تا تصورتون از namespace بهتر باشه

    ببخشید بهتر از این دیگه نتونستم توضیح بدم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نه بک اسلش گذاشتم تا ب پی اچ پی بفهمونم کلاس دیتابیس از نیم اسپیس خودش نیست یجا اینطوری خونده بودم الان اررور :
    Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement or after any declare call in the script in C:\xampp\htdocs\MWS\Santa\classes\Model\DataBase.p hp on line 2
    میده
    اینم کد دیتابیسم ک نیم اسپیسم براش زدم

    <?php
    namespace Model;
    class DataBase
    {
    private $host='localhost';
    private $username='root';
    private $password='';
    private $dbname='test';
    private $connection;

    function __construct()
    {
    echo'salam';
    $this->connectDataBase();//برای دسترسی به متدهای درون کلاس باید اینگونه عمل شود
    echo's';

    }
    function connectDataBase()
    {
    $this->connection=mysqli_connect($this->host,$this->username,$this->password,$this->dbname);
    if(mysqli_connect_error())
    {
    exit('خطا دراتصال به پایگاه داده');
    }
    }
    function query($query)
    {
    echo $query;
    $setQuery=mysqli_query($this->connection,$query);
    if(!$setQuery)
    {
    echo'پرس و جوی مورد نظر انجام نشد';
    }


    }
    function closeDataBase()
    {
    mysqli_close();
    }
    function getFetchData($query)
    {
    return mysqli_fetch_assoc($query);

    }
    public function getConnection()
    {
    return $this->connection;
    }
    public function getFetchArray($query)
    {
    return mysqli_fetch_array($query,MYSQLI_NUM);
    }

    }
    ?>


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    اون فاصله بین ؟> و namespace رو پاک کن ابنجوری بزن

    بدون فاصله


    <?php 
    namespace App\Http\Controllers\Auth;

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    پستت خالیه؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نه پر شد رفرش بزن


    بعد ببینم اینکد فایلت رو چی گذاشتی ؟؟؟

    You must change the file encoding to ANSI. I was using Notepad++ with encoding UTF-8 and had the same problem. The problem disappeared after I change the file encoding to ANSI!

    با
    Notepad++ بازش کن و اینکد رو روی UTF-8 without BOM بزن

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نه فایده ای نداره

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    <?php//<- anything here?

    I fix it this way when I started doesn't matter utf8 just this way open <?php in the first line in the editor in my case sublime text and the namespace writte in the second line


    2 <?php namespace mynamespace; //you should writte youe namespace down where you open php here should be in line 3 here I make the error cuz I started open from line 2 <?php


    1 <?php namespace mynamespace; // I started from line 1 <?php it WORK

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی


  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی


    <?php namespace Model; درست لاین اول مینویسم هیچی دیگه نمینویسم بازم اررور دکلاریشن میده




    Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement or after any declare call in the script in C:\xampp\htdocs\MWS\Santa\classes\Model\DataBase.p hp on line 2

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    any desk داری ؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    any desk chie?
    با زمپ اجراش میکنم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    اگر میخوای برات ریموت بشم درستش کنم البته اگر دوست اری ؟!!!

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    از اینجا بگیرش بعد

    http://p30download.com/fa/entry/73468/

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    بعد پسورد رو توی پیام خصوص بهم بده اینجا نزاری بهتره

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    ویندوز هستی یا لینوکس ؟؟!!

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    windows am

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    گرفتی ؟
    ای دی رو بده

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نه ولش کن مشکل از زمپه احتمالا

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    یکی یه localhost خوب معرفی میکنه؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    همون زمپ خوبه مشکلت از زمپ نیست از کد هست

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نه اخه عادی مینویسم تو خط اول
    <?php namespace model;?> همینو مینویسم اررور دکلاریشن میده هیچ چیز دیگم نمینویسم فقط همین

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    اگر دقیقا همینو نوشتی اشتباه هست

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    یکبار حروف بزرگ میزنی یه بار کوچک میزنی چه خبره !!! نام فایل رو با چه حروفی نوشتی ؟؟!!

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    DataBase.php

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    رو هاست امتحان کردم جواب داد اما رو لوکال هاست جواب نمیده اررور دکلاریشن میده

  32. #32

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    نقل قول نوشته شده توسط lordofphp مشاهده تاپیک
    سلام من کد زیرو نوشتم اما از شی سازیش ک درسته بنظرم ایراد میگیره
    اررور:
    Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in C:\xampp\htdocs\MWS\Santa\classes\Controller\ShowA rticle.php on line 10


    <?php
    namespace Controller;
    require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/DataBase.php");
    //require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/Article.php");
    //require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/ShowArticle.php");
    //if(file_exists("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/DataBase.php")) { echo'salam';}
    class ShowArticle
    {
    //private $databaseObj = new \DataBase();error new mide chera
    public function seeAllArticle()
    {
    $databaseObj = new \DataBase();
    $showArticleModel=new \Model\ShowArticle();
    $countOfAllArticle=$showArticleModel->countOfArticle();
    for($i=0;$i<$countOfAllArticle;$i++)
    {
    $article[$i]=array($showArticleModel->showArticle($i));//i=id

    }
    echo $article[0]['name'];

    }

    }
    ?>

    اگر تو ویندوز هستی چر اینطوری include کردی؟

    require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/DataBase.php");
    بعد چرا اینطوری new کردی؟

    $databaseObj = new \DataBase();
    خوب این خطا که داره میگه که اشتباه دستوری غیرمنتظره دارید.این کد استفاده کنید.

    <?php
    namespace Controller;
    require_once('C:\xampp\htdocs\MWS\Santa\classes\Mo del\DataBase.php');
    //require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/Article.php");
    //require_once("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/ShowArticle.php");
    //if(file_exists("C:/xampp/htdocs/MWS/Santa/classes/Model/DataBase.php")) { echo'salam';}
    class ShowArticle
    {
    //private $databaseObj = new \DataBase();error new mide chera
    public function seeAllArticle()
    {
    $databaseObj = new DataBase();
    $showArticleModel=new ShowArticle();
    $countOfAllArticle=$showArticleModel->countOfArticle();
    for($i=0;$i<$countOfAllArticle;$i++)
    {
    $article[$i]=array($showArticleModel->showArticle($i));//i=id

    }
    echo $article[0]['name'];

    }

    }
    ?>

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    اینکلود اره اشتباه کردم مث اینکه
    اما دیتابیس \databae() اینطوری زدم تا بفهمونم ک کلاس دیتابیس تو فایل دیتابیس دات پی اچ پی نیم اسپیسی نداره و با نیم اسپیس خودش ک کنترلره اشتباه نگیره

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: اررور new هنگام ساخت شی

    مشکل حل نشد الانم ک تست کردم کامل روهاستم مشکل داره ! مشکل از کده ولی نمیدونم کجاشه
    من برای همه فایلای کنترلر نیم اسپیس کنترلر برای همه فایلای مدل جز دیتایس نیم اسپیس مدل گذاشتم بعد برای شی سازیم مث خط دهکد بالاییم عمل میکنم مثلا اگه نیم اسپیس اصلیرو به کدام کنترلر دادم برای شی سازی از فایل 1 ک از نیم اسپیس مدله اینطوری میکنم

    private $obj=new Model\file1();

تاپیک های مشابه

  1. خطا The calling thread must be STA در هنگام ساخت شی mainWindow
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1393, 17:33 عصر
  2. سوال: ساخت شی LinkBotton در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 20:49 عصر
  3. ساخت شی در هنگام اجرا
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 09:23 صبح
  4. اشکال هنگام ساخت Exe File
    نوشته شده توسط Reza_sh_42 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 07:50 صبح
  5. ساخت شی جدید
    نوشته شده توسط soroushafyouni در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1383, 22:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •