نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل post در exprss

  1. #1

    Question مشکل post در exprss

    سلام
    یه مدته به این مشکل برخوردم و stackoverflow هم پرسیدم اما به نتیجه ای نرسیدم
    یه متد پست ساده نوشتم که رو لوکال هاست خیلی خوب و عادی جواب میده ولی وقتی رو سرور ران میکنم جواب نمیده ولی برا متد get اینجوری نیست و مشکلی نداره

    var
    express = require('express')
    var app = express()
    app.post('/', (req, res)=>{
    res.send('hi')
    })
    app.listen(3000, ()=>{
    console.log('port 3000')
    })

    ممنون میشم کمکم کنید
    سرور هم سیستم عامل ubuntu 16.04

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: مشکل post در exprss

    از روتر استفاده کنید بهتر است. اما در آن حالت هم باید کار کند. نگارش Node سمت سرور؟

    const express=require('express') ;
    const router=express.Router();
    const app=express();

    app.use(router) ;

    router.post('/', (req, res)=>{

    res.send('hi')
    }) ;

    app.listen(3000, ()=>{
    console.log('port 3000') ;
    })

تاپیک های مشابه

  1. مشکل POST نشدن اطلاعات در دستور AJAX و PHP
    نوشته شده توسط tsonade در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1394, 13:33 عصر
  2. مشکل POST داده فارسی در وب سرویسی که با Jersey پیاده شده.
    نوشته شده توسط MSHService در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1394, 21:25 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1393, 10:06 صبح
  4. مشکل ارسال داده ها به فرم POST در cURL در صفحات aspx
    نوشته شده توسط sorroshsaket در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 07:55 صبح
  5. مشکل ارسال داده ها به فرم POST در cURL در صفحات aspx
    نوشته شده توسط sorroshsaket در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1392, 21:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •