نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در فراخوانی گزارش استیمول سافت بعد از بستن فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    مشکل در فراخوانی گزارش استیمول سافت بعد از بستن فرم

    سلام دوستان

    شاید سوالم ساده باشه امامتاسفانه نتونستم راهی پیدا کنم!

    چگونه میتوانیم با زدن گزینه ذخیره در دیتابسس همان لحظه فرم بسته بشه و فایل گزارش لود بشه ؟!



    من اومدم داخل باتن دستور ذخیره محتویات تکست باکس رو داخل دیتابیس نوشتم ...سپس کد فراخوانی گزارش....سپس کد بستن فرم

    بدین صورت :

    private void btn_Add_Click(object sender, EventArgs e)        {

    //save to database


    //print
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(Application.StartupPath + @"\report\Report_fish.mrt");
    report.Dictionary.Variables["Var_PersonelID"].Value = txt_PersonelId.Text;
    report.Dictionary.Variables["var_Date"].Value = Functions.ShamsiDate();
    report.Compile();
    report.Show();


    //close form
    this.Close();

    }


    من انتظارم از این دستور اینه که بعد ذخیره شدن در دیتابیس فایل گزارش استیمول سافت را نمایش بدهد سپس فرم مربوطه بسته شود.

    اما متاسفانه به محض اجرا اجازه نمایش فایل گزارش رو نمیده و فرم بسته میشه....برای اینکار به نظرتون چکار بایستی کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در فراخوانی گزارش استیمول سافت بعد از بستن فرم

    ناگفته نماند فرم مربوطه رو بصورت showdialog اجرا کرده بودم.

    تنهاراهی که پیداکردم اینه که بیام بصورت show اجرا کردم و بجای close از hide استفاده کنم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در فراخوانی گزارش استیمول سافت بعد از بستن فرم

    با سلام
    استیمول من نسخه پرتابل هست و کامل نیست اگر میتونید به صورت ShowDialog باز کنید فکر میکنم کد زیر عمل کنه:

    if (stiReport1.ShowDialog()==DialogResult.Cancel)
    {
    this.Close();
    }

    و یک کد دیگه هم نوشتم که متغیر ها رو لود نکرد یا شاید جاییش اشتباه کردم (استیمولم هم کامل نیست و مشکل داره چون به Event هاش دسترسی ندارم و قاطی میکنه) و زیادم وقت ندارم روش کار کنم

    private void Print_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    stiReport1.Load("مسیر فایل...");
    Stimulsoft.Report.Render.StiPreviewForm stiPreviewForm = new Stimulsoft.Report.Render.StiPreviewForm(stiReport1 );
    stiReport1.Render(true);
    if (stiPreviewForm.ShowDialog()==DialogResult.Cancel)
    {
    this.Close();
    }
    }

    از رویداد ها و Event هاش میتونید استفاده کنید مثلاً در کد بالا میشه از رویداد Closed هم به جای شرط if که قرار دادم استفاده کرد

    private void Print_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    stiReport1.Load(@"D:\Report.mrt");
    Stimulsoft.Report.Render.StiPreviewForm stiPreviewForm = new Stimulsoft.Report.Render.StiPreviewForm(stiReport1 );
    stiReport1.Render(true);
    stiPreviewForm.FormClosed += stiPreviewForm_FormClosed;
    stiPreviewForm.ShowDialog();
    }


    void stiPreviewForm_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    this.Close();
    }

    فعلاً به دلیل مشکلات سیستمم در همین حد میتونم کمک کنم، ولی میتونم کاری کنم که بعد از پرینت گرفتن حتماً فرم بسته شود
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فراخوانی گزارش استیمول سافت بعد از بستن فرم

    یک راه حل هم این هست که owner گزارش را برابر فرم اصلی قرار بدید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 16:59 عصر
  2. سوال: مشكل در كار نكردن دكمه ها بعد از اتصال به my sql
    نوشته شده توسط silvery در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 09:27 صبح
  3. سوال: مشکل در رویداد چنج کومبو باکس بعد از خواندن از دیتا بیس
    نوشته شده توسط azaditafakor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 10:22 صبح
  4. مشکل در فراخوانی و آزاد کردن حافظه از Dll
    نوشته شده توسط hedi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 16:55 عصر
  5. مشکل در وصل شدن به دیتابیس بعد از Setup برنامه
    نوشته شده توسط mohammad87 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 01:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •