نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ترکیب دو دستور select

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    ترکیب دو دستور select

    سلام
    چطوری دوتا دستور انتخاب رو میشه در یک select نوشت
    منظورم اصلاح دستور زیر هست

    select top 5 * from table where name='abc' and select top 10 * from table where shahr='tehran'


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ترکیب دو دستور select

    اسم جدولهات چیه ، چه فیلدهای داره ، آیا با هم در ارتباط هستند ؟

  3. #3

    نقل قول: ترکیب دو دستور select

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا5 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری دوتا دستور انتخاب رو میشه در یک select نوشت
    منظورم اصلاح دستور زیر هست

    select top 5 * from table where name='abc' and select top 10 * from table where shahr='tehran'

    اگر دوتا جدول شما یکسان باشه و فیلد های مساوری داشته باشه از دستور UNION میتونی استفاده کنید

    (SELECT TOP 5 * FROM table WHERE shahr = 'abc')
    UNION
    (SELECT TOP 10 * FROM table WHERE shahr = 'tehran')


    البته میتونی از UNION ALL هم استفاده کنی که در این حالت ردیف های تکراری حذف نمیشه و در حالتی که از UNION به تنهایی استفاده کنی داده های تکراری حذف میشه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: بهینه نویسی دو دستور select تودرتو
    نوشته شده توسط beh3000 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 21:04 عصر
  2. سوال: اجرا نشدن دو دستور SELECT در یک کد فرمان
    نوشته شده توسط morika در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1391, 16:51 عصر
  3. ترکیب دو دستور select
    نوشته شده توسط BestFriend در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 04:32 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 18:21 عصر
  5. سوال: دو دستور select و update همزمان
    نوشته شده توسط tecnocomputer2 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1389, 14:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •