نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    https://ri3.gallery/
    پست
    2

    Unhappy کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    سلام و خسته نباشید، دوستان میتونید یه کلاس اندروید خوب توی تهران معرفی کنید؟

  2. #2

    نقل قول: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    نقل قول نوشته شده توسط RI3GALLERY مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید، دوستان میتونید یه کلاس اندروید خوب توی تهران معرفی کنید؟
    تا تعریف شما از خوب چی باشه؟
    اگر تازه می خواهید شروع کنید و هزینه خیلی براتون مهم نیست و البته مدرک معتبر بخواهید آموزشگاه لایتک (دانشگاه شریف)
    و اگر هم که هزینه براتون مهمه که پایینتر باشه که دیگه کلاس آموزشی زیاد هست.
    البته اکثر شون هم تقریبا تو یک سطح هستند ولی لایتک چون داره مدرک با اعتبار دانشگاه شریف میده یکم از بقیه گرونتر هستش وگرنه تقریبا در یک سطح و کیفیت هستند با بقیه آموزشگاهها.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    لایتک - مجتمع فنی - سماتک
    البته به نظرم من دیگه دوره اکثر کلاس های فیزیکی گذشته الان تو حوزه ELearning پیشرفت های زیادی شده و متحوای رایگان و یا پولی خیلی کامل تری نسبت به کلاس ها تو اینترنت وجود داره. باز هم انتخاب با شماست.
    همین لایتک دوره های ویدیویی هم داره داخل وب سایت پرآوید میتونید ببینید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    اندروید من از چند نفر از دوستان که از اولیا بودن که وارد این بحث شدن پرسیدم توصیه نکردن و گفتند وب بهتر خواهد بود مواردی هم که بهش رسیدم اینه دیگه دوران مارکت ها که مثلا اپ بزنی کلی بخرن گذشته پس راه های درآمدش مونده کار پروژه ای و تولید ایده که ایده هم ریسک موفقیت داره یعنی هر ایده ای موفق نخواهد بود البته اساتید بهتر نظر خواهند داد اما به نظر می رسه که وب می تونه نتایج بهتری از نظر درآمد بده

  5. #5

    نقل قول: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    دوران مارکت ها که مثلا اپ بزنی کلی بخرن گذشته
    اول این یعنی چی الان چه ربطی به آموزش داشت!!!!
    دوم اصلا وب و اپلیکیشن موبایل دو حوزه متفاوت هستند همه چیز که پول نیست!!!
    سوم شما اگر برنامه نویس حرفه ای باشید می تونید از هر حوزه ای پول در بیارید اگر بخواهیم اینطوری بگیم الان اگر JAVA SE , JAVA EE , C++‎ , C , ANDROID , OBJECTIVE_C , CSS , HTML5 ,JAVASCRIPT , REACTJS, MY SQL , SQL SERVER , SQLITE , ORACLE , ORM , SOLID PROGRAMMING , AGILE , PHP , ASP.NET بلد نباشید نمی تونید پول در بیارید یعنی باید همه یک FULL STACK کار بشن .
    اگر هم که کسی که برنامه نویس هست یک برنامه نویس آماتور باشه تو حوزه وب هم نمی تونه حرفی برای گفتن داشته باشه .

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1397
    محل زندگی
    https://ri3.gallery/
    پست
    2

    نقل قول: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    تا تعریف شما از خوب چی باشه؟
    اگر تازه می خواهید شروع کنید و هزینه خیلی براتون مهم نیست و البته مدرک معتبر بخواهید آموزشگاه لایتک (دانشگاه شریف)
    و اگر هم که هزینه براتون مهمه که پایینتر باشه که دیگه کلاس آموزشی زیاد هست.
    البته اکثر شون هم تقریبا تو یک سطح هستند ولی لایتک چون داره مدرک با اعتبار دانشگاه شریف میده یکم از بقیه گرونتر هستش وگرنه تقریبا در یک سطح و کیفیت هستند با بقیه آموزشگاهها.


    سپاس از شما جناب شیری، هزینه که قطعا مهم هست بگم نه دروغ گفتم
    تازه کار هستم و آموزش هایی ک از اینترنت گرفتم رو دیدم که احساس کردم اینطوری خیلی باید زمان بیشتری برای یادگیری صرف کنم تصمیم گرفتم برم آموزشگاه، اما برای مقدماتی با این سرفصل هایی که میدن 900 تومن فکر نمیکنم هزینه بالایی باشه نسبت به بقیه رقباشون، اینکه تو سرفصل هاش گفته آشنایی با زبان کاتلین و جاوا... نمیدونم در حد آشنایی میشه، دوره پیشرفته هم دارند؟

    توانایی پس ازگذراندن دوره

    طراحی یک اپلیکیشن ساده اندرویدی


    سرفصلهای دوره


    • آشنایی با کرنل لینوکس و سیستم‌عامل اندروید
    • آشنایی با Android SDK و Android Studio
    • آشنایی با زبان برنامه‌نویسی Kotlin و Java و معرفی ساختار‌های پایه آنها
    • آشنایی با پارادایم‌ برنامه‌نویسی شی‌گرا
    • آشنایی با source control git
    • آشنایی با ساختار برنامه‌های اندروید
    • آشنایی با مفهوم Activity و View
    • مارک‌آپ کردن View ها به صورت Layout
    • آشنایی با انواع View ها و ViewGroup ها در اندروید
    • آشنایی به نحوه ارتباط بین Activity ها
    • آشنایی با shared preferences
    • آشنایی با navigation drawer
    • آشنایی با ListView و GridView و مقایسه آنها
    • آشنایی با REST API ها و HttpUrlConnection
    • آشنایی با Json و یک libraray برای برقراری ارتباط با REST API
    • آشنایی با SQLite و طریقه استفاده از آن در پروژه اندروید
    • آشنایی با AdapterView ها و لازمه استفاده از آنها
    • آشنایی با Permission System در اندروید
    • آشنایی با broadcastreceiver
    • آشنایی با منوها و Dialogها
    • آشنایی با webView در اندروید
    • نوتیفیکشن در اندروید
    • آشنایی با fragment
    • آشنایی با background service
    • آشنایی با مفهوم Custom View در اندروید
    • آشنایی با Video view
    • آشنایی با Recycler View
    • پیاده سازی یه نرم افزار در کلاس و انتشار بر روی کافه بازار

  7. #7

    نقل قول: کلاس اندروید در تهران (راهنمایی)

    دوره پیشرفته هم دارند؟
    فکر میکنم که دوره پیشرفته تری هم داشته باشند!!!
    دوست عزیز خیلی هم نباید نگران باشید برنامه نویسی اندروید ساده تر از اون چیزی هست که فکر میکنید البته نه اینکه بتونید به راحتی برنامه های پیشرفته بنویسید ولی مطمئنا با گذروندن همین دوره آموزشی والبته علاقه خودتون و تمرین با ساختمان اندروید آشنا می شید..
    بعد هم باید دنبال مباحث پیشرفته در اندروید برید چون هرچی که برای شروع و پایه لازم داشتید یاد گرفتید.
    و اینکه جاوایی که در اندروید استفاده شده جاوای شرکت اوراکل نیست خیلی سبکتر از اون هست به همین علت یادگیری بهتری داره در کل اندروید کتابخانه ها و الگوهای وسیعی داره که استفاده از همه اونها غیر ممکن هست پس بهتر ...
    1- آموزش پایه اندروید ...
    2- شروع یک پروژه واقعی برای خودتون...
    3- نحوه استفاده از کتابخانه های اندروید همزمان با پروژه خودتون ...
    4- رعایت اصول وتکنیک های مهندسی طراحی نرم افزارهای موبایل ...
    ...
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. استخدام برنامه نویس مسلط به اندروید در تهران
    نوشته شده توسط almas-is در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1396, 10:12 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1395, 13:25 عصر
  3. استخدام برنامه نویس اندروید در تهران
    نوشته شده توسط pecojob در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1395, 03:05 صبح
  4. استخدام برنامه نویس اندروید در تهران
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1394, 22:16 عصر
  5. استخدام برنامه نویس اندروید در تهران
    نوشته شده توسط mohsenahangar در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •