نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    سلام دوستان . وقت بخیر.
    من میتونم تو فایل ورد سرچ کنم و کلمات رو پیدا کنم اما مد نظرم گرفتن متن های بعد از اون کلمه هست. برای مثال نمونه زیر رو ببینید.

    پاراگراف:
    -این یک متن تست برای سطر اول می باشد.
    -این یک متن تست برای سطر دوم می باشد.

    این مثال من بود. البته اینم بگم بعد از کلمه پاراگراف هر چی باشه جزو انتخاب های من تو همون صفحه هست. در ضمن هر انتخاب تا علامت . (نقطه) انتخاب میشه بعد باید برم سطر بعدی و در صورت وجود متن اونم بخونم .تا الی آخر. (فقط همون صفحه)

    نتیجه خروجی که به من میده اینجور باید باشه (*این یک متن تست برای سطر اول می باشد.*این یک متن تست برای سطر دوم می باشد.)
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط karim1989 مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی گنگ توضیح دادی من که اصلا متوجه نشدم قراره چکاری انجام بشه؟
    منظورم نتجیش هست
    نتیجش رو نوشتم ولی چشم بازم میگم.
    من انتهای فایل وردم که یک صفحه هست نوشته زیر رو دارم:


    پاراگراف:
    -این یک متن تست برای سطر اول می باشد.
    -این یک متن تست برای سطر دوم می باشد.


    حالا میخوام یه خروجی اینجوری بدست بیارم.

    *این یک متن تست برای سطر اول می باشد.*این یک متن تست برای سطر دوم می باشد.

    در کل میخوام هر چی متن بعد از کلمه پاراگراف هست رو بدست بیارم.؟
    اگه بازم نامفهوم بود با شکل توضیح بدم!!

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    با سلام

    string str = richTextBox1.Text;
    string Result = str.Substring(str.IndexOf("پاراگراف:")+10) ;

    یا

    var Result = str.Split(new[] { "پاراگراف:" }, StringSplitOptions.None)[1];

    در ضمن اگر نیاز به تک تک جملات به صورت جداگانه دارید چون (-) ابتداشون هست میتونی با Split جدا کنید

    string Result = str.Substring(str.IndexOf("پاراگراف:")+11) ;
    string[] result2 = Result.Split('-');

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    ممنون آقای افشاری. حالا اگه تو متن چندتا کلمه پاراگراف باشه اونوقت برا انجام اینکار چطوری بعد از آخرین کلمه پاراگراف موجود به بعد انتخاب بشه؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    با سلام
    منظورتون مثل زیر هست؟

    پاراگراف:
    -این یک متن تست برای پاراگراف سطر اول می باشد.
    -این یک متن تست برای پاراگراف سطر دوم می باشد.

    میتونید از اون : جلوی پاراگراف برای تمایز و تشخیص استفاده کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    منظورتون مثل زیر هست؟

    پاراگراف:
    -این یک متن تست برای پاراگراف سطر اول می باشد.
    -این یک متن تست برای پاراگراف سطر دوم می باشد.

    میتونید از اون : جلوی پاراگراف برای تمایز و تشخیص استفاده کنید
    موفق باشید
    ممنون آقای افشاری. فقط یه مشکل عجیب پیش میاد وقتی کلمه پاراگراف: اصلا وجود نداشته باشه کل متن رو برمیگردونه(منظورم تو همون کد اولی هست)
    در ضمن این عدد 10 برای چیه؟


    string str = richTextBox1.Text;
    string Result = str.Substring(str.IndexOf("پاراگراف:")+10) ;


    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : یک شنبه 20 خرداد 1397 در 15:40 عصر

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: یافتن کلمه خاص در فایل Word و انتخاب ادامه متن موجود در سطهای بعدی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون آقای افشاری. فقط یه مشکل عجیب پیش میاد وقتی کلمه پاراگراف: اصلا وجود نداشته باشه کل متن رو برمیگردونه(منظورم تو همون کد اولی هست)
    در ضمن این عدد 10 برای چیه؟


    string str = richTextBox1.Text;
    string Result = str.Substring(str.IndexOf("پاراگراف:")+10) ;


    اگر چیزی درون IndexOf قرار نگیره همش رو شامل میشه و در روش دوم هم یک Exception هست که بنظرم از روش دوم استفاده کنید بهتره
    شما باید قبلش Validate کنید و در صورت وجود، جستجو رو انجام بدید

    public static void SelectedText(string TextSource, string SearchWord)
    {
    if (TextSource.Contains(SearchWord))
    {
    var Result = TextSource.Split(new[] { SearchWord }, StringSplitOptions.None)[1];
    //MessageBox.Show(Result);
    }
    }

    در ضمن اون 10 به این دلیل هست که IndexOf ابتدای کلمه رو پیدا میکنه و +10 نوشتم که اون کلمه رو نادیده بگیره
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ايجاد و نوشتن در يك جاي خاص از فايل Word ....؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 16:37 عصر
  2. ايجاد و نوشتن در يك جاي خاص از فايل Word ؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 03:04 صبح
  3. رنگی کردن کلمه خاص در Richedit
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 10 تیر 1386, 19:59 عصر
  4. جستجوی کلمه خاص در یک فیلد
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1383, 03:16 صبح
  5. یافتن کلمه عبور در میل یاهو
    نوشته شده توسط r_soori در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1382, 01:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •