نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف فولدری که خالی نیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    حذف فولدری که خالی نیست

    سلام من تو یه پروژه از یک پیکچر باکس استفاده میکنم که از درایو c داخل یک فولدر یک عکس رو لود میکنه وقتی میخوام همین فولدر رو که حاوی عکس هست رو delete کنم موفق نمیشم ولی پوشه خالی از عکس رو Delete میکنه
    لطفا اگر اشتباهی هست راهنمایی کنید ممنونم



    My.Computer.FileSystem.DeleteFile("C:\test\ax1.jpg ")
    If Directory.Exists("C:\test") Then
    Directory.Delete("C:\test")
    End If
    OR
    System.IO.Directory.Delete("C:\test", True)

  2. #2

    نقل قول: حذف فولدری که خالی نیست

    سلام دوست عزیز اگر عکس مربوطه لود شده باشه در نتیجه در حال استفاده هست و ویندوز به شما این اجازه رو نمیده که بتونین پوشه مربوطه رو حذف کنید.بهتره تمرکزتون روی این قسمت قرار بدین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: حذف فولدری که خالی نیست

    ممنونم ولی منظورم همینه چطوری میتونم عکسی که در برنامه استفاده شده از روی درایو پاک کنم درصورتیکه برنامه مورد نظر فعاله

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: حذف فولدری که خالی نیست

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    ممنونم ولی منظورم همینه چطوری میتونم عکسی که در برنامه استفاده شده از روی درایو پاک کنم درصورتیکه برنامه مورد نظر فعاله
    سلام شما برای لود تصویر از این کد استفاده کنید

    If IO.File.Exists(Txtpic.text) Then
    Dim fs As System.IO.FileStream
    fs = New System.IO.FileStream(Txtpic.text, IO.FileMode.Open, IO.FileAccess.Read)
    picture.Image = System.Drawing.Image.FromStream(fs)
    fs.Close()
    End If

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. حذف سطر انتهایی گرید ویو که خالی است
    نوشته شده توسط hamed442 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1392, 17:08 عصر
  2. کوئری برای نمایش اطلاعاتی که خالی نیست
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 13:28 عصر
  3. حذف فایلی که در pictureBox نمایش داده شده
    نوشته شده توسط mrMohammad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 14:16 عصر
  4. حذف پیغامی که در زمان اجرای Update Query می دهد؟؟!!
    نوشته شده توسط سیامک سیامک در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 14:30 عصر
  5. راهنمایی : طراحی یه سایت که Dynamic نیست
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 01:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •