نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ترکیب نتایج چند کوئری در لینک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    ترکیب نتایج چند کوئری در لینک

    سلام
    من دو تا جدول دارم
    tblcat.jpg

    tblcat.jpg

    کاری که باید انجام بدم اینه، ابتدا از جدول tbl_NewsPosition فیلد Fk_NewsCatId رکوردی که Fk_NewsID به فرض 4 باشه و IsMainPosition هم True باشه رو به دست بیارم، سپس از جدول tbl_cat نام گروهی که آی دی اون برابر با این Fk_NewsCatId هست رو به دست بیارم و سپس نام زیرگروه این گروه رو به دست بیارم.
    در واقع یه همچین سلکتی می خوام داشته باشم
    var newscatid=Dbcontext.tbl_NewsPosition.where(x => x.Fk_NewsID==4 and IsMainPosition=true).select(x => x.Fk_NewsCatId);

    from p in Dbcontext.tbl_cat.where(x => x.Id== newscatid) select new { parentCat = b.CatName};
    from ch in Dbcontext.tbl_cat.where(x => x.Fk_ParentId== newscatid) select new { childCat = ch.CatName};



    و result ای هم که می خوام بهش برسم اینه
    +-----------+----------+
    | parentCat | childCat |
    +-----------+----------+
    | Sport | Footbal |
    | | |
    +-----------+----------+


    لطفا راهنمایی کنید این کوئری در linq و entityframework به چه صورت هست؟

  2. #2

    نقل قول: ترکیب نتایج چند کوئری در لینک

    عکسها که تکراری هستند!

    اگر کدفرست کار میکنید کد کلاسها رو بزارید.
    لینک زیر رو ببینید(متد include )
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/jj574232.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: ترکیب نتایج چند کوئری در لینک

    ببخشید تصویر جدول دوم
    test.jpg

    نه دیتابیس فرست هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ترکیب نتایج چند کوئری در لینک


    var newscatid= Dbcontext.tbl_NewsPosition.where(x => x.Fk_NewsID==4 && IsMainPosition).Include(x => x.tbl_cat).Select(x => new
    {
    parent = x.tbl_cat.CatName,
    child = x.tbl_cat.Childs.Select(s=> s.CatName)
    }).ToList();



    منظورم از tbl_cat در parent = x.tbl_cat.CatName همون Navigation Property هست از جدول tbl_cat که نمیدونسیتم اسمش توی دیتاکانتکست برنامه شما چی هست خودتون جایگذین کنید

    و در ضمن بهتره از یک ویومدل بجای نوع بی نامی که من قرار دادم استفاده کنید
    منظورم این قسمت هست

    new CustomViewmodel
    {
    Parent = x.tbl_cat.CatName,
    Child = x.tbl_cat.Childs.Select(s=> s.CatName)
    {

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد چند کوئری در یک فبلد
    نوشته شده توسط tahaseraj در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 تیر 1392, 11:55 صبح
  2. نمایش نتیجه چند کوئری در یک گرید ؟
    نوشته شده توسط tefos666 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1387, 06:23 صبح
  3. نمایش نتیجه چند کوئری در یک کوئری
    نوشته شده توسط iransim در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 17:41 عصر
  4. ریختن اطلاعات چند کوئری در ADO
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 20:50 عصر
  5. نمایش آماری چند کوئری در یک دی بی گرید
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 12:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •