نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تحلیل پایگاه داده سایت فروشگاهی و php برای فیلتر کردن اطلاعات

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    همدان
    پست
    8

    Exclamation تحلیل پایگاه داده سایت فروشگاهی و php برای فیلتر کردن اطلاعات

    سلام خدمت دوستان.من میخوام یه پایگاه داده فروشگاهی درست کنم که برای هر کالایی نیاز به طراحی جدول جداگانه نباشه.مثلا امکان افزودن محصول موبایل و عطروادکلن با درج خصوصیات هرکدوم تو یک جدول وجود داشته باشه.
    بطور مثال موبایل خصوصیاتی مثل
    پردازنده
    تعداد سیمکارت
    صفحه نمایش
    ...
    و عطرو ادکلن خصوصیاتی مثل
    رایحه
    طبع
    جنسیت
    ....
    داره
    بعد موقع درج هر محصول هرکدوم ازین خصوصیات بصورت فیلدی دربیان و مشخصات محصول رو توش وارد کرد.
    حالا مشکلم تو جستجو و فیلتر کردنشونه
    یه تصویر از نحوه فیلتر کردن تو url بهمراه بخشی از پایگاه داده رو میزارم لطف کنید اگه میشه راهنمایی کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (28.4 کیلوبایت, 17 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (58.6 کیلوبایت, 16 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: تحلیل پایگاه داده سایت فروشگاهی و php برای فیلتر کردن اطلاعات

    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما باید خصوصیات هر محصول رو بصورت آرایه توی دیتابیس ذخیره کنید ( serialize )

    برای سرچ کردن هم میتونید از این دستور بهره ببرید :

    SELECT * FROM table WHERE your_field_here REGEXP '.*;s:[0-9]+:"your_value_here".*'

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    همدان
    پست
    8

    نقل قول: تحلیل پایگاه داده سایت فروشگاهی و php برای فیلتر کردن اطلاعات

    ممنون از راهنماییتون ولی من نمیخوام بصورت آرایه ذخیره بشه.برای اینکه عرضم واضح تر بشه چندتا عکس از بخشی از پایاه دادم میزارم.مشکلم فقط تو فیلتر و جستجو کردنشونه.





  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تحلیل پایگاه داده سایت فروشگاهی و php برای فیلتر کردن اطلاعات

    وقتی بخای تو چند تا جدول رو سرچ کنی باید join استفاده کنی یا ساب کوئری بزنی
    نمونه ساب کوئری
    select * from `parent` where  exists (select * from `child` where `parent`.`id` = `child`.`parent_id`  AND fild = '$val') 


    شما باید جدول محصولات رو به جدول ویژگی ها وصل کنی و توی ویژگی ها شناسه ها رو جستجو کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه تحلیل پایگاه داده سایت
    نوشته شده توسط barzanh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1394, 09:53 صبح
  2. جستجو در بانک اطلاعاتی برای فیلتر کردن اطلاعات برای یک یا چند کلمه
    نوشته شده توسط navaroo در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1393, 14:32 عصر
  3. دوستان از چه نرم افزاری برای تحلیل پایگاه داده استفاده میکنید؟
    نوشته شده توسط pcb20parse در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 12:30 عصر
  4. سوال: استفاده از SqlLite برای پایگاه داده سایت جواب میده؟
    نوشته شده توسط hamed_hossani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 09:54 صبح
  5. خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php
    نوشته شده توسط khoonsard در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 19:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •