نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: npm چجوری کار میکنه؟

  1. #1

    npm چجوری کار میکنه؟

    این بسته npm رو میخواستم نصب کنم https://github.com/ebidel/material-playground
    با دستور زیر نصبش کردم
    npm install python -m SimpleHTTPServer
    حالا چجوری توی در پوشه node_modules فایل لازمم رو که html, js, css هست رو پیدا کنم؟ اصلا چجوری از این npm بعد ازر نصب استفاده میکنن!!!!؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: npm چجوری کار میکنه؟

    npm برای دانلود بسته های نرمفزاری و کتابخونه ها هستش
    هر کتابخونه ای که دانلود میکنی یه نام داره که به همون نام یه فولدر ساخته میشه توی node_modules و از اونجا میتونی پیداش کنی
    من با این بسته آشنا نیستم ولی فکر میکنم دستور نصبت اشتباست
    شما چند تا دستور مختلف رو توی یک خط زدی و قاطیشون کردی
    احتمالا
    npm install material-playground
    نصبش میکنه

    دستور python -m SimpleHTTPServer که دیدی احتمالا ربطی به این نرمافزار نداره اصلا برای اجرای یک سرور لوکال هستش که احتمالا میتونی بجاش از wamp یا حالا هرچی دیگه استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: npm چجوری کار میکنه؟

    من نمیدونم چرا اینهمه پیچیدش کرده! کلا از npm منتفرم
    حالا برای استفاده از این ui چیکار میشه کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: npm چجوری کار میکنه؟

    من نمیدونم این چیه که بهت بگم چیکار بکنی
    اگه قالب Html هستش که با Npm نصب کن بعد از طریق یه لوکال هاست مثل wamp آدرسش رو بزن تو مرورگرت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: npm چجوری کار میکنه؟

    اول بایستی npm = node package manager و همچنین bower رو نصب کنی. (برای نصب npm کافیست nodejs رو نصب کنی) بعد میتونی با npm برای نصب bower اقدام کنی:
    npm i -g bower
    ‍ضمنا پایتون رو هم بایستی نصب کنی برای این متریالت.
    بعد از این مسایل کارهایی که خودشون نوشتن رو انجام بدید:
    https://github.com/ebidel/material-playground#setup

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه Unlocker چطور کار میکنه؟(آزاد کردن دسترسی به یه فایل باز)
    نوشته شده توسط Babak.Hassanpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 14:30 عصر
  2. glwiz چطور کار میکنه؟
    نوشته شده توسط raspotineiran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 18:14 عصر
  3. DataBind چه طوری کار میکنه؟
    نوشته شده توسط ASP.NetGirl در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 08:46 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1385, 17:46 عصر
  5. نسخه 9.2 با win98 کار میکنه؟
    نوشته شده توسط alilittle در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1383, 21:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •