نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    سلام دوستان
    من هنگام جستجو برای گزارشگیری با vs2010 با این خطا برمیخورم
    1100.jpg
    اینم کدهایی که استفاده میکنم
     string s2 = "select * from sabt_img where numcar1='" + textBox1.Text + "' and harf='" + comboBox1.Text + "' and numcar2='" + textBox2.Text + "' and numcar3='" + textBox3.Text + "'";

    SqlConnection con = new SqlConnection(strCon);
    SqlDataAdapter sqladapter = new SqlDataAdapter(s2, con);
    DataTable t2 = new DataTable();
    sqladapter.Fill(t2);
    ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
    connectionInfo.ServerName = ".";
    connectionInfo.DatabaseName = "bime";
    connectionInfo.UserID = "";
    connectionInfo.Password = "";
    ReportDocument RepDoc = new ReportDocument();
    string RepPath = Application.StartupPath + @"\CrystalReport1.rpt";
    RepDoc.Load(RepPath);
    RepDoc.SetDataSource(t2);
    crystalReportViewer1.ReportSource = RepDoc;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    خب مسیر فایل گزارشتون صحیح نیست . تو این خط RepDoc.Load(RepPath);

  3. #3
    کاربر جدید آواتار macsharp
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    26

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    Diretctory_Path = System.IO.Path.GetDirectoryName(System.Reflection.  Assembly.GetExecutingAssembly().Location);
    Report_Path = Diretctory_Path + "\\CrystalReport1.rpt";
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 21 خرداد 1397 در 00:33 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    نقل قول نوشته شده توسط macsharp مشاهده تاپیک
    Diretctory_Path = System.IO.Path.GetDirectoryName(System.Reflection.  Assembly.GetExecutingAssembly().Location);
    Report_Path = Diretctory_Path + "\\CrystalReport1.rpt";
    Diretctory_Path چه کلاسیه ؟ کتابخانه این کلاس چیه ؟
    دوستان اگه میشه کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 21 خرداد 1397 در 00:34 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    نقل قول نوشته شده توسط reza4359 مشاهده تاپیک
    Diretctory_Path چه کلاسیه ؟ کتابخانه این کلاس چیه ؟
    دوستان اگه میشه کمک کنید
    کتابخونه نیست خروجی تابع GetDirectoryName یک عبارت رشته ای هست. رشته ای که محل اجرای برنامتون رو بهتون میده. پس نتیجه میگیریم Diretctory_Path یک متغییر رشته ای هست که آدرس بدست اومده رو میریزیم توش تا بتونیم از اون در خط بعدی استفاده کنیم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    دوستان من فکر میکنم این برنامه و کدها روی win 10 این خطای report faild را میده
    چون برنامه های دیگه هم که قبلا نوشتم و مشکلی نداشتند الان روی این ویندوز 10 موقع گزارش گیری همین خطا را میدن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    من از ویندوز ده استفاده میکنم مشکلی ندارم. البته من با استیمول کار میکنم. شما یه بار مقدار
    Diretctory_Path رو اینجا بنویسید ببینیم چی بر میگرونه.

  8. #8

    نقل قول: خطا در هنگام جستجو و گزارش گیری

    ادرس فایل اشتباهه یه بریک پوینت بزار اجرا کن

تاپیک های مشابه

  1. خطا در هنگام کار با گزارش
    نوشته شده توسط cisco ++ در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 19:31 عصر
  2. کمک در رفع خطا در هنگام جستجو با SQlDataSource
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 01:11 صبح
  3. خطا در هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط Hybrid در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 17:02 عصر
  4. خطا در هنگام گزارش گیری
    نوشته شده توسط r_mehrizi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 14:28 عصر
  5. خطا در هنگام جستجو
    نوشته شده توسط romina2006 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 18:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •