نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: compact and repair بانک اکسس توسط C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    compact and repair بانک اکسس توسط C#‎

    سلام خدمت شما
    حتما میدونید که بانک اکسس یه عیبی که داره اینه که وقتی عملیات درج و حذف زیاد انجام میشه حجم فایل بیخودی بالا میره. بعد باید رفت از داخل بانک اکسس به وسیله گزینه compact and repair حجم بانک رو به اون چیزی که واقعا هست تغییر داد.

    خب من نمیتونم به کاربرم بگم که برو اینکارو انجام بده هر چند وقت یه بار تا حجم بانکت بالا نره! چه کدی باید بنویسم که اینکار خودکار انجام بشه؟؟
    من خیلی جستجو کردم همه به اینجا ختم میشد:
    https://www.codeproject.com/Articles...sing-C-and-lat

    ولی واقعا نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم و اصلا متوجهش نشدم و همش خطا میگیرم توی استفادش.
    برنامه ای نمونه ای چیزی دارید که اینکارو انجام بده؟ در ضمن دیتاسورس اگه به این صورت باشه چطوری باید کد رو تغییر داد که بشه ازش استفاده کرد:


    string.Format(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0; Data Source={0}\Database.mdb", Application.StartupPath.ToString()

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: compact and repair بانک اکسس توسط C#‎

    سلام مجدد
    خواهشا اگر کسی چیزی میدونه لطفا دریغ نکنه. من واقعا سر این قضیه قفل شدم ...

    تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: compact and repair بانک اکسس توسط C#‎‎

    سلام
    اکسس مشکلات زیاد داره ، شما بهتره از اسکیولایت استفاده کنید
    کدهای درج و حذف و ... هم مشابه اسکیوال و اکسس هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: compact and repair بانک اکسس توسط C#‎

    خیلی ممنون ولی من برنامم رو نوشتم و وقتی ندارم که بخوام ببرمش روی یه بانک دیگه! در واقع هیچ پیش زمینه ای هم در مورد sql lite ندارم و اگر بخوام یاد بگیرم زمان میبره . عملا دستم بسته است.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: compact and repair بانک اکسس توسط C#‎

    سلام مجدد

    یعنی برای این موضوع هیچکس نظری نداره ؟؟ راه حلی نیست؟؟
    خواهشا یه نفر راهنمایی کنه حداقل ...
    ممنون

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: compact and repair بانک اکسس توسط C#‎

    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. اجرای دستور compact and repair در اکسس
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 بهمن 1393, 14:02 عصر
  2. سوال: تابع compact and repair بانک اکسس 2007
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1392, 20:16 عصر
  3. سوال: کد معادل Compact and repair در اکسس
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1389, 06:28 صبح
  4. compact and repair بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Mohsen6558 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 12:47 عصر
  5. Compact and repair کردن فایلهای اکسس
    نوشته شده توسط delphi32 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 07:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •