نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل دسته بندی اطلاعات در گزارش گیری با Stimulsoft

  1. #1

    مشکل دسته بندی اطلاعات در گزارش گیری با Stimulsoft

    سلام من یه گرید دارم بصورت عکس زیر

    همینطور که میبینید هر کاربر یکسری دروس داره (قران، فارسی، ریاضی و...) و هر کدام از این دروس یه نمره ای دارن (خوب یا خیلی خوب و...) حالا من با کد زیر استیمول رو به دیتاسورس این گرید وصل میکنم تا گزارش بگیرم
                        StiReport report = new StiReport();
    report.Load("Report.mrt");
    report.RegBusinessObject("BookName", dataGrid2.ItemsSource);
    report.Compile();
    report.ShowWithRibbonGUI();

    اما مشکل اینجاست که برای هر کاربر (توی این عکس بالا 3 کاربر داریم) گزارش مربوطه چاپ نمیشه یعنی مثلا کاربر 1 لیست دروس مربوطه بهمراه امتیازش یه گزارش باشه و کاربر2 یه گزارش دیگه، نتیجه میشه عکس زیر که کل اطلاعات قاطی هستش

    چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل دسته بندی اطلاعات در گزارش گیری با Stimulsoft


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در گزارش گیری با stimulsoft
    نوشته شده توسط se8820726 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1394, 19:36 عصر
  2. حرفه ای: اشکال در گزارش گیری با stimulsoft report در فایر فاکس و کروم
    نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 10:37 صبح
  3. عدم وجود فایل با پسوند MRT در گزارش گیری با Stimulsoft
    نوشته شده توسط Moseyza در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1393, 09:46 صبح
  4. سوال: مشکل در گزارش گیری با stimulsoft report
    نوشته شده توسط aminhexa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 20:44 عصر
  5. سوال: مشکل در گزارش گیری با Stimulsoft
    نوشته شده توسط malaki.davud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 09:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •