نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

  1. #1

    Post خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    سلام
    دوستان تو یه مسئله به مشکل برخوردم

    میخواهم یک عکس رو از روی کلاینت بخونم تو سرور در یه آدرس مشخص شده save کنم . عکس مبخوام تو یه پوشه سیو بشه و فقط ادرس عکس در دیتابیس سیو بشه
    بعدش داخل برنامه یه لینک قرار میدم تا کاربر با کلیک بروی اون آدرسی تو دیتابیس درج شده به اون عکسه دسترسی داشته باشه و بتونه توسط برنامه عکس ویندوز اون عکس رو نمایش بده

    دقت کنید که نمیخام خود عکس تو دیتابیس سیو بشه فقط مسیر عکس رو میخام تو دیتابیس باشه

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    سلام
    برای وبسایت روند بنده:
    یک جدول برای ذخیره اطلاعات عکس ها میذارید
    حداقل ستونی که دارید آدرسش هست.
    برای ذخیره از آدرس absolute استفاده میکنید
    برای خواندن از آدرس relative استفاده میکنید.
    آدرس relative رو در دیتابیس ذخیره میکنید.
    نکته:
    در ذخیره فایل اگر اسم فایل براتون مهم هست که زیبا باشه بهتره با پوشه بندی یا اضافه کردن یک Guid به آخرش از دردسر چک کردن اینکه فایل همنام با فایل جدید روی سرور موجود هست یا خیر جلوگیری کنید.
    نکته بعدی اینکه نمیخواد یه Guid طولانی بهش بدید!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    اینجا رو نگاه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%BE%DB%8C

  4. #4

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    ممنون . ولی متوجه نشدم . میشه در فایل یه برنامه کوچک راهنمایی ام کنید ؟

  5. #5

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون . من هدفم نسخه دسکتاپی هست نه وب . میشه تو این زمینه راهنمایی ام کنید ؟

  6. #6

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    سلام
    برای وبسایت روند بنده:
    یک جدول برای ذخیره اطلاعات عکس ها میذارید
    حداقل ستونی که دارید آدرسش هست.
    برای ذخیره از آدرس absolute استفاده میکنید
    برای خواندن از آدرس relative استفاده میکنید.
    آدرس relative رو در دیتابیس ذخیره میکنید.
    نکته:
    در ذخیره فایل اگر اسم فایل براتون مهم هست که زیبا باشه بهتره با پوشه بندی یا اضافه کردن یک Guid به آخرش از دردسر چک کردن اینکه فایل همنام با فایل جدید روی سرور موجود هست یا خیر جلوگیری کنید.
    نکته بعدی اینکه نمیخواد یه Guid طولانی بهش بدید!


    ممنون . ولی متوجه نشدم . میشه در فایل یه برنامه کوچک راهنمایی ام کنید ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    شما یه پوشه شیر شده تو سیستمی که به عنوان سرور در نظر گرفتین ایجاد کنید. بعد اون فایلی که ماربر انتخاب میکنه با تابع Copy از IO کپیش کنید تو مسیر سرور. اسم فایل رو هم مثل روش های معمول تو بانک اطلاعاتی ذخیره کنید.
     System.IO.File.Copy(sourceFile, destFile, true);

    بر اساس سوالتون تا همینجا میشه راهنمایی کرد. چون نه گفتید چجوری کد میزنید برا کدوم دیتابیس با چه روشی(ADO.NET,ef,....)
    شما شروع کنید هر جا مشکل داتید بگید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 21 خرداد 1397 در 09:47 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: خواندن عکس از کلاینت و ذخیره در سرور

    این رو یک نگاه بکنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 آذر 1393, 15:56 عصر
  2. حرفه ای: چگونه به صورت Real Time اطلاعات را از کلاینت گرفته و در سرور نمایش دهیم؟
    نوشته شده توسط drawback در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1393, 11:24 صبح
  3. سوال: خواندن عکس از بانک و ذخیره موقت آن در فولدر
    نوشته شده توسط danial123456 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 08:20 صبح
  4. سوال: گرفتن فایل عکس از کاربر و ذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط amir_varasteh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 08:28 صبح
  5. سوال: گرفتن عکس از کاربر و ذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط amir_varasteh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 00:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •