نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش error به کاربر در php

  1. #1

    نمایش error به کاربر در php

    سلام دوستان

    یه سیستم عضویت دارم که ارور رو به کاربر در صفحه بعد نشون میده به این شکل

    echo '<b align="center"> این نام کاربری وجود دارد<a href="">لطفاً برای ادامه دوباره اینجا کلیک کنید</a>.</b>' . PHP_EOL;

    یعنی خطارو بین این دوتا تگ . PHP_EOL و echo که وقتی کاربر فرم رو پر میکنه و رو دکمه ادامه کلیک میکنه خطا میره صفحه بعد نمایش میده که اعصاب ادم خورد میشه باز باس بگم {کاربر فلان جا کلیک کن برگرد عقب فرم رو درستش کن}
    ولی من میخام خطارو همونجا تو همون صفحه که فرم ثبت نام هست بهش نشون بده حالا یا با جاوا اسکریپت یا پی اچ پی

    یه چیزی هم فکرم هست کاش میشد مثلا همون لحظه که کاربر اسمش مینویسه بصورت آنی اسمش و یا پسورد یا شماره موبایل یا ایمیلش چک بشه
    خواهشا تو این مورد کمکم کنین مبتدی هستم
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    به نظرم هم میتونی از طریق Ajax اقدام کنی و هم از طریق اینکه پیام خطا رو توی سشن ذخیره کنی و در صورت خطا دادن فرم ، کاربر رو به صفحه جدید منتقل نکنی. متن خطا رو از سشن چک کنی و در صورت وجود برای کاربر توی همون صفحه نمایش بدی

  3. #3

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
    به نظرم هم میتونی از طریق Ajax اقدام کنی و هم از طریق اینکه پیام خطا رو توی سشن ذخیره کنی و در صورت خطا دادن فرم ، کاربر رو به صفحه جدید منتقل نکنی. متن خطا رو از سشن چک کنی و در صورت وجود برای کاربر توی همون صفحه نمایش بدی
    ممنون
    میتونید کد نمونه سشن که ذخیره میشه رو بهم معرفی کنین که از روی اون بتونم این فرم درست کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    مثال برای قسمت تائید فرم :
    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];

    if(empty($name)) {
    $_SESSION['formError'] = 'لطفا فیلد نام را تکمیل کنید';
    }


    برای نمایش خطا هم این کد رو در قسمتی که میخواهید خطا نمایش داده بشه بگذارید:
    if($_SESSION['formError']) { echo $_SESSION['formError']; }

  5. #5

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    اونی که پر کردن فیلد هست کد و خطای اونو دارم یعنی نیاز براش خطا نشون بدم سشن اول صفحه وجود داره و بعدش خود مرورگر با هربار کلیک روی دکمه ادامه تشخیص میده میگه که باید فیلد مورد نظر پر بشه

    این قسمت رو فقط میخام نمایش بده یعنی بررسی که میکنه نام کاربری وجود داره یا نه
    فکر کنم منظورش یه همچین چیزی هست
    اگه کاربری با کاربر دیگه مشخصاتش یکی بود و برابر با صفر نبود این ارور رو نشونش بده
    کد به شکل زیره

    if($user && $user->num_rows > 0) {

    // بعد میاد با این خطارو نشون میده

    echo'لطفا نام کاربری دیگر انتخاب کنید' . PHP_EOL;


    فقط همین نمایش خطارو میخام یا به صورت اسکرین براش ظاهر بشه یا به صورت متن در خود فرم درجایی که مشخص میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    if($user && $user->num_rows > 0) {

    $_SESSION['formError'] = 'لطفا نام کاربری دیگر انتخاب کنید';
    header("Location:$_SERVER['REQUEST_URI']");

    }


    نمایش خطا توسط جاوا اسکریپت ( Alert ) :
    if($_SESSION['formError']) { echo '<script type="text/javascript"> alert('.$_SESSION['formError'].'); </script>'; }


    نمایش خطا بصورت متنی در محل مشخص :
    if($_SESSION['formError']) { echo $_SESSION['formError']; }

  7. #7

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    هر سه تا رو همه جوره تست کردم درست نشد
    وقتی هم این کد میاد صفحه دیگه بالا نمیاد اصلا
    header("Location:$_SERVER['REQUEST_URI']");

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    سشن رو استارت کردید ؟؟

    در صورتی که امکانش هست کدهای صفحه رو بفرستید

  9. #9

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    کسی نیست در قبال هزینه ای این فرم رو برام درست کنه؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    اینکود صفحه رو توی نود پد دلاس بزار روی utf 8 without BOM ببین درست میشه سشن رو هم اول از همه بایست استارت کنی بدون هیچ کد قبلی و در ضمن اگر کدهاتو میذاشتی اینجا بهتر میشد راهنمایی کرد .

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    اول از همه که سشن رو درست استارت نکردید قبلا session_start(); هیج چیزی نبایست باشه

    در ضمن این کدهایی که نوشتی خیلی زیادی اسپاگتی هست که فکر کنم حتی خود ما هم که نوشتییش یه یک ماه دیگه بهش رجوع کنی هیچی ازش سر در نمیاری من یه لاگین و ریجیستر تمیزتر و البته خب مبتدی هست کدهاش برات فرستادم یه نگاه بهش بیانداز حتی اگر از این کدهای بنده هم استفاده نکنی ارزش یکبار دیدن رو داره.

    میتونی یک مسیر بهتری رو باهاش انتخاب کنی .

    در ضمن سعی کنید یه فریمورک یاد بگیرید خیلی بهتره مثلا با codeigniter شروع کنید.

    در ضمن حتما نیاز نیست از PHP_EOL استفاده کنید همون br کافیست.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: نمایش error به کاربر در php

    اینم کدهای لاگین و رجیستر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 13:48 عصر
  2. نمایش messagBox به کاربر در Event کلیک یک button در کد code behaind
    نوشته شده توسط Mohsen82 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1391, 13:23 عصر
  3. طراحی ساختار مدیریت نمایش پیغام به کاربر در نرم افزار
    نوشته شده توسط vof.ir در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 23:08 عصر
  4. گفتگو: طراحی ساختار مدیریت نمایش پیغام به کاربر در نرم افزار
    نوشته شده توسط vof.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 16:54 عصر
  5. سوال: نمايش متن به كاربر در Win32 با Static
    نوشته شده توسط shahmohammadi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 12:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •