نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو در فیلدی بدون درنظر گرفتن تگ های اچ.تی.ام.ال درونش؟

  1. #1

    Question جستجو در فیلدی بدون درنظر گرفتن تگ های اچ.تی.ام.ال درونش؟

    درون
    من میخوام درون یه فیلد عمل جستجو رو انجام بدم،درون این فیلد بخاطر بکارگیری سی.کی.ایتور تگ های اچ تی ام ال هم وجود داره اما نمیخوام زمان جستجو این تگ ها هم مورد جستجو انجام بشن.باید چیکار کنم
    سپاس

    oModel.posts = rpPost.Where(x => x.Tittle.Contains(srch) || x.Body.Contains(srch) || x.Keywords.Contains(srch) && x.Is_show==true).OrderBy(d => d.Date).ThenBy(t => t.Time).ToList();

  2. #2

    نقل قول: جستجو در فیلدی بدون درنظر گرفتن تگ های اچ.تی.ام.ال درونش؟

    این کار رو می توانید به استفاده از RegEx انجام بدید.

  3. #3

    نقل قول: جستجو در فیلدی بدون درنظر گرفتن تگ های اچ.تی.ام.ال درونش؟

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    این کار رو می توانید به استفاده از RegEx انجام بدید.
    سپاس اما این راه کار بدردم نخورد چون فقط تگها رو پاک میکنه،گمونم درست تئضیح ندادم مشکلم رو،حتما دیدید وقتی متنی رو با قالب بندی دلخواه توی ادیتور ckeditor مینویسید برای این قالب بندی ها یه سری کاراکتر به متن ورودی افزوده میشه،مثلا توی فیلد زیر اگه کاربر عبارت galaxy j5 رو تایپ کنه فیلد زیر بعنوان نتیجه نشون داده میشه چون کاراکتر j توسط ادیتور ایجاد شده اما نباید جز محتوی مورد جستجو قرار بگیره،
    میخوام بدونم راه دیگه ای نیست که بطور هوشمندانه تر بشه کاراکترهای ایجاد شده توسط خود ادیتور رو از محتوی اصلی فیلد برای جستجو فیلتر کرد؟سپاسUntitled.png

  4. #4

    نقل قول: جستجو در فیلدی بدون درنظر گرفتن تگ های اچ.تی.ام.ال درونش؟

    سلام به نظر بنده شما باید برای این کار از روش دیگری استفاده کنید که به نظر بنده برای بالا بردن سرعت و بهینه تر شده کار باید در دیتابیس عمل جستجو انجام بشه که میتونید تو لینک زیر میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید
    Full texdt search
    برای بالا بردن سرعت باید از میکرو orm هایی که سرعت اجرای بالایی دارن مثل Dapper استفاده کنید

    چون در طراحی سایت و بحث جستجو سرعت خیلی مهمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen.j1990 : پنج شنبه 24 خرداد 1397 در 14:50 عصر دلیل: حذف تبلیغ از پست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1393, 01:25 صبح
  2. سوال: سوال در مورد فرم های اچ تی ام ال
    نوشته شده توسط mr.0x-33 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 11:40 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 16:23 عصر
  4. سوال: حذف تگ های اچ تی ام ال
    نوشته شده توسط future2010 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1389, 21:55 عصر
  5. لیستی از کد های اچ تی ام ال که فایر فاکس باهاشون مشکل داره
    نوشته شده توسط leghlegheh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1387, 21:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •