نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چیزی شبیه recordset در vb.net

  1. #1

    چیزی شبیه recordset در vb.net

    سلام دوستان
    تو vb6 برای باز کردن یک دیتابیس می شد یک recordset تعریف کرد که یه کپی از یه table توش قرار می گرفت. بعد می شد رو این recordset از findfirst، findlastT Filter و .... خیلی امکانات دیگه استفاده کرد. اما تو vb.net گویا فقط میشه datareader رو شبیه recordset دید که اونم باید کوری براش نوشت. یعنی اون پویایی recordset رو به نظر من نداره که دم دستت باشه و هرکار بخوای بتونی روش انجام بدی. آیا مشابه این امکان تو vb.net هست. اگه هست لطفا راهنمایی کنین. ممنون

  2. #2

    نقل قول: چیزی شبیه recordset در vb.net

    سلام
    تا حالا با DataTable یا Dataset کار کردی؟
    فکر نمی کنم چیزی کم داشته باشه ، اما بگو دقیقا چه قابلیت یا قابلیت هایی مد نظرت هست ، شاید بشه بهتر کمک کرد.

  3. #3

    نقل قول: چیزی شبیه recordset در vb.net

    متشکرم از پاسخ شم. یه چیزی می خوام که یه کپی از یه تیبل دیتابیس (تو پروژه فعلی اکسس) توش جا بگیره، قابلیت سرچ و فیلتر کردن داشته باشه. بشه یهو یا تک تک رکورد هاش رو تو کنترل های فرم نمایش داد. و در پایان در صورت ایجاد تغییرات تو دیتابیس اصلی اعمال بشه.
    اینم یادم رفت بگم که صرفا با کدنویسی باز بشه و نیازی به این که دیتابیسی رو هنگام برنامه نویسی به برنامه متصل کنی نباشه. چون دیتابیس این برنامه ممکنه تو آدرسهای مختلفی باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Desert_son : یک شنبه 20 خرداد 1397 در 22:11 عصر

  4. #4

    نقل قول: چیزی شبیه recordset در vb.net

    دوست عزیز ، چیزی که میخوای دقیقا DataTable هست ، هم قابلیت سرچ ، هم فیلتر کردن و هم اتصالش به بانک اصلی از طریق برنامه نویسیه .

  5. #5

    نقل قول: چیزی شبیه recordset در vb.net

    ممنونم بزرگوار. بفرمایید کجا میشه آموزش مشروحی در این باره پیدا کرد؟ (ما حال رفتن به راه راست را نداریم. لطف کنید راه راست را به سمت ما کج کنید)

  6. #6

    نقل قول: چیزی شبیه recordset در vb.net

    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.100).aspx
    این لینک از سایت مایکروسافت حاوی معرفی دیتاتیبل و تمامی متدها و رویدادهای مربوطه به اضافه یک مثال جامع است.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    166

    نقل قول: چیزی شبیه recordset در vb.net

    سلام
    اتفاقا امکانات .Net در این مورد فوق العاده زیاده.
    شما یک پروژه جدید ایجاد کنید بعد در لیست solution explorer روی اسم پروژه رایت کلیک کنید و Add بزنید و یک DATASET به پروژه تون اضافه کنید. یک صفحه خالی باز میشه که شما میتونید از پنجره server explorer هر جدول یا View را که در بانک اطلاعاتی تون دارید را دراگ کنید داخلش و ازش استفاده کنید.

    برای خوندن اطلاعات و پر کردن یک DATAGridView هم باید از کد های زیر استفاده کنید.


    Public Class Form1

    Dim MyTableTap As New DataSet1.MyTablelTableAdapter
    Dim MyTableDat As New DataSet1l.MyTableDataTable

    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load

    MyTableTap .fill(MyTableDat)
    DataGridView1.DataSource=MyTableDat

    End Sub

    EnD Class

    فرض بر اینه که اسم جدول شما در دیتا بیس MyTable هست و شما یک فرم دارید به نام Form1 و روی فرم DataGridView1 را دارید.
    و این تازه اول ماجرا است.
    توصیه میکنیم کامپوننت های DevExpress را نصب کنید و بجای استفاده از DataGridView استاندارد VB از GridControl این کامپوننت استفاده کنید اونوقت میبینید که جدولی با قابلیتهای فیلتر کردن اکسل به راحتی در اختیارتون قرار میگیره. در تصویر پیوست دوتا رو براتون گذاشتم که ببینید با استفاده از کامپوننت DevExpress چقدر کارتون ساده میشه. تصویر بالایی DataGridView استاندارد VB هست و پایینی مربوط به کامپوننت با امکان سرچ و فیلتر و ....

    DevExpress.jpg

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 22:20 عصر
  2. سوال: آیا QT چیزی شبیه Linq در .NET داره؟
    نوشته شده توسط Ir-Ney در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 07:27 صبح
  3. مشکل ADO در VB.net
    نوشته شده توسط arminela در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 15:23 عصر
  4. بانکهای اطلاعاتی در VB.Net
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 11:51 صبح
  5. سوال در vb.net (اطلاعات فایل)
    نوشته شده توسط sayana در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1382, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •