نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای The function evaluation requires all threads to run

  1. #1

    خطای The function evaluation requires all threads to run


    ListsResultsThesis = ListQueryThesis.AsParallel()
    .Where(q => q.content.CollectionSubjects.Any(t => OrgsId.Contains(t.Id)))
    .Select(q => new MyResult
    {
    title = q.Title,
    id = q.ContentId,
    DateRelease = q.DateRelease,
    Type = 4,
    TypeFa = "پایان نامه"
    });



    سلام خدمت همگی

    کد بالا رو که دیباگ میکنم و میخوام نتیجه کوئری رو ببینم خطای The function evaluation requires all threads to run رو میده کسی میدونه اشکال از کجاس؟

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: خطای The function evaluation requires all threads to run

    ListQueryThesis چی هست؟

  3. #3

    نقل قول: خطای The function evaluation requires all threads to run

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ListQueryThesis چی هست؟



    IQueryable<Thesis> ListQueryThesis = DB.Content.Select(q=>q.thesis);



    ببخشید فراموش کرده بودم

  4. #4

    نقل قول: خطای The function evaluation requires all threads to run

    وقتی با ef روی دیتابیس کوئری میزنید از AsParallel استفاده نکنید. این مورد را خود DBMS مدیریت میکند.

  5. #5

    نقل قول: خطای The function evaluation requires all threads to run

    خیلی ممنونم حالا اگه بخوام همین کدو سریعتر اجرا کنم چیکار باید بکنم؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1393, 22:42 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 تیر 1393, 18:42 عصر
  3. خطای the application failed to intialize properly(0xc000007b).
    نوشته شده توسط mammut2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 14:50 عصر
  4. سوال: خطای The server failed to resume the transaction
    نوشته شده توسط ehsankhodadady در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 19:02 عصر
  5. خطای The WebResource.axd handler must be registered in the configuration to process this request.
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 12:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •