نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در جمع چند عدد

  1. #1

    مشکل در جمع چند عدد

    سلام من با استفاده از کد زیر چند عدد وارده در Textbox ها رو جمع میزنم و در داخلی textbox دیگر میریزم ولی مشکل اینجاست جمع اعداد درست نیست
    اگه میشه راهنماییم کنید.

    int sjam1=0;
    int sjam2=0;
    int sjam3=0;
    int sjam4=0;
    int sum=0;

    sjam1=convert.toInt32(textbox5.text);
    sjam2=convert.toInt32(textbox8.text);
    sjam3=convert.toInt32(textbox12.text);
    sjam4=convert.toInt32(textbox18.text);

    sum = sjam1+sjam2+sjam3+sjam4;
    string summ=convert.toString(sum);
    textbox19.text=summ.tostring();
    آخرین ویرایش به وسیله yanni2 : یک شنبه 20 خرداد 1397 در 09:34 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    یک مثال از ورودیها و خروجی بزنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    اعداد صحیح وارد میکنم

    الان کنارم نیست برنامه که دقیق بگم
    ولی همان اعداد صحیح وارد میکنم
    ولی 3تکست باکس اول جمع میشود.
    تکست باکس آخر انگار نصفش جمع میشود!!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    اگر کد دقیقا همین هست اسم متغیر چهارم منطبق نیست.(خط 4و10)

  5. #5

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    نه اینو دستی نوشتم
    تو برنامه درست هست ولی بازم خطا میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    تعداد رقم ورودی ها چقدر است؟
    شاید باید long استفاده کنید یا decimal

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    با سلام
    در هنگام پرسش سوال کد دقیق برنامتون رو بزارید شاید مشکل تایپی باشه چون ظاهراً کد درسته و ورودی هایی که بهش میدید رو بهمراه نتیجه قرار بدید
    در هنگام استفاده از Object ها از نام گذاری استاندارد استفاده کنید تا سردرگم نشید
    متد زیر رو تست کنید:

    private int ResultSum(params int[] val)
    {
    int Result = 0;
    foreach (int num in val)
    {
    Result += num;
    }
    return Result;
    }

    توسط متد بالا n تا Textbox میتونید اضافه کنید بدون اینکه لازم باشه در متد تغییری ایجاد بشه
    استفاده:

    MessageBox.Show(ResultSum(Convert.ToInt32(textBox1 .Text), Convert.ToInt32(textBox2.Text), Convert.ToInt32(textBox3.Text),Convert.ToInt32(tex tBox4.Text)).ToString());

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    کد اصلی

    int sjam1=0;
    int sjam2=0;
    int sjam3=0;
    int sjam4 = 0;
    int sum = 0;
    sjam1 = Convert.ToInt32(textBox9.Text);
    sjam2 = Convert.ToInt32(textBox12.Text);
    sjam3 = Convert.ToInt32(textBox15.Text);
    sjam4 = Convert.ToInt32(textBox188.Text);

    sum = (sjam1 + sjam2 + sjam3 + sjam4);
    string jamsss = Convert.ToString(sum);
    textBox19.Text = jamsss.ToString() ;


    اینم عکس خروجی
    dfdf.jpg

  9. #9

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    از این کد استفاده کنید ببینید نتیجه یکی هست ؟


     void jaaam()        {


    var sjam1 = int.Parse(textBox1.Text);
    var sjam2 = int.Parse(textBox2.Text);
    var sjam3 = int.Parse(textBox3.Text);
    var sjam4 = int.Parse(textBox4.Text);


    var sum = (sjam1 + sjam2 + sjam3 + sjam4).ToString();


    MessageBox.Show(sum);
    }

  10. #10

    نقل قول: مشکل در جمع چند عدد

    نقل قول نوشته شده توسط yanni2 مشاهده تاپیک
    کد اصلی

    int sjam1=0;
    int sjam2=0;
    int sjam3=0;
    int sjam4 = 0;
    int sum = 0;
    sjam1 = Convert.ToInt32(textBox9.Text);
    sjam2 = Convert.ToInt32(textBox12.Text);
    sjam3 = Convert.ToInt32(textBox15.Text);
    sjam4 = Convert.ToInt32(textBox188.Text);

    sum = (sjam1 + sjam2 + sjam3 + sjam4);
    string jamsss = Convert.ToString(sum);
    textBox19.Text = jamsss.ToString() ;


    اینم عکس خروجی
    dfdf.jpg
    احتمال خیلی زیاد اسم تکست باکس هارو توی کد اشتباه وارد کردین، اسمارو بررسی کنین

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در جمع چند DataField
    نوشته شده توسط rayangostar_co در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1393, 21:10 عصر
  2. مشکل در جمع 2 عدد
    نوشته شده توسط talent1 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 خرداد 1393, 20:32 عصر
  3. سوال: مشکل در جمع دو عدد به زبان اسمبلی
    نوشته شده توسط Bvk_programmer در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 23:49 عصر
  4. سوال: مشکل در جمع چند جدول
    نوشته شده توسط alijoon2000 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 12:35 عصر
  5. سوال: مشکل در جمع دو عدد
    نوشته شده توسط alih110 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 16:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •