نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در visual studio

  1. #1

    مشکل در visual studio

    سلام
    من امروز سعی کردم اولین برنامم رو تو زبان C++‎ بنویسم (hello world)
    ولی با همچین اروری رو به رو میشمError C1010 unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? avalin_barname
    و متن برنامه طبق دستور عمل اینطوری نوشتم:
    #include<iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    cout << "hello world" << endl;
    }

    مشکل کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در visual studio

    نقل قول نوشته شده توسط paraus مشاهده تاپیک
    سلام
    من امروز سعی کردم اولین برنامم رو تو زبان C++‎‎ بنویسم (hello world)
    ولی با همچین اروری رو به رو میشمError C1010 unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source? avalin_barname
    و متن برنامه طبق دستور عمل اینطوری نوشتم:
    #include<iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    cout << "hello world" << endl;
    }

    مشکل کجاست؟
    وقتی تو ویژوال استودیو یک پروژه Win32 Console Application ایجاد میکنید حتما باید هدر فایل stdafx.h را فراخوانی کنید برای اینکه کامپایلر VS حتما بهش احتیاج داره ولی در کامپایلرهای دیگه مثل GCC نیازی نیست سورس کدی که خودتون هم قرار دادید کار میکنه.!

    #include "stdafx.h"
    #include<iostream>
    using namespace std;

    int main()
    {
    cout << "hello world" << endl;

    return 0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در visual studio 2010
    نوشته شده توسط بهزاد علی محمدزاده در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 13:58 عصر
  2. مشکل در Visual Studio 2010
    نوشته شده توسط ricky22 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 16:44 عصر
  3. یه مشکل در visual studio.net 2010
    نوشته شده توسط sina.md در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 22:27 عصر
  4. سوال: مشکل در visual studio 2008 perfessional
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 13:47 عصر
  5. سوال: مشکل در visual studio
    نوشته شده توسط kianoosh1365 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 17:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •