نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن فایل متنی از هاست در B4A

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    خواندن فایل متنی از هاست در B4A

    سلام خسته نباشید به دوستان عزیز .

    من میخوام یه فایل متنی txt رو از هاست بخونم ، دانلود میشه ولی میخوام اطلاعات فایل رو بخونم این پیغام میده :





    <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;f<d.length;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b= toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=to Numbers("c353bdd0dcb3a9049f74bb1dc7536ea2");docume nt.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b) )+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="http://farzamplus.ss0.ir/ser1/ver.txt?i=1";</script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser with Javascript support</noscript></body></html>



    همین فایل رو توی یه سایت های آپلودی ، آپلود میکنم لینک مستقیم میدم درست نشون میده

    نمیدونم مشکل کجاست .

    اینم کد برنامه :




    Sub b_up_Click

    ProgressDialogShow("در حال بروز رسانی")


    ht.Initialize("ver", Me)
    ht.Download("http://farzamplus.ss0.ir/ser1/ver.txt")


    End Sub


    Sub JobDone(Job As HttpJob)
    Dim td1,td2 As String


    ProgressDialogHide

    If Job.Success Then
    Select Job.JobName

    Case "ver"



    td1 = Job.GetString





    td2 = File.ReadString(File.DirAssets,"ver.txt")




    If td1 <> td2 Then

    a = Msgbox2("نسخه جدید منتشر شده است ، بروزرسانی انجام گیرد ؟","بروز رسانی","بله","","خیر",Null)

    If a = DialogResponse.POSITIVE Then
    Dim outver As OutputStream
    outver = File.OpenOutput(File.DirAssets,"ver.txt",False)
    File.Copy2(Job.GetInputStream, outver)
    outver.Close

    ht2.Initialize("update",Me)
    ht2.Download("http://farzamplus.ss0.ir/db.db")


    Else
    Exit
    End If

    Else
    Msgbox("نسخه جدیدی منتشر نشده است","بروز رسانی")


    End If

    Exit

    Case "update"

    Dim ou As OutputStream
    ou = File.OpenOutput(File.DirInternal,"db.db",False)
    File.Copy2(Job.GetInputStream, ou)
    ou.Close



    End Select


    End If


    End Sub


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: خواندن فایل متنی از هاست در B4A

    کسی نیست کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: خواندن فایل متنی از هاست در B4A

    سلام
    از کتابخونه httputils2 استفاده کنید و در ساب JobDone از متد GetString میتونید متن رو بگیرید

    البته من نمیدونم فایل تکست شما چرا HTML برمیگردونه (تست کردم( کدهای شما درسته علی الظاهر

        ProgressDialogShow("لطفا کمی صبر کنید..")
    job1.Initialize("job1",Me)
    job1.Download("http://aydinsoftware.ir/img/1.txt")
    Wait For JobDone(Job As HttpJob)
    If Job.Success Then
    lblUsername.Text = Job.GetString
    Else
    lblUsername.Text = "خطا"
    End If
    ProgressDialogHide
    آخرین ویرایش به وسیله shahryari : دوشنبه 01 مرداد 1397 در 13:31 عصر

  4. #4

    نقل قول: خواندن فایل متنی از هاست در B4A

    سلام
    منم همین مشکل رو دارم یعنی در ارسال اطلاعات به دیتابیس همین پیام رو میده هرچی تلاش کردم جوابی پیدا نکردم

تاپیک های مشابه

  1. خواندن فایل متنی از روی اینترنت
    نوشته شده توسط kajooshii در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1394, 11:39 صبح
  2. خواندن فایل متنی از Resource
    نوشته شده توسط C#‎1200 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 18:54 عصر
  3. سوال: باز کردن فایل متنی از اینترنت در تکست باکس
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 03:51 صبح
  4. چگونگی باز کردن فایل متنی از هارد در لیبیل برنامه
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1390, 16:30 عصر
  5. دریافت فایل متنی از web در Windows Application
    نوشته شده توسط turk_programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •