نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شمسی کردن تاریخ از طریق کالچر در گرید کندو

  1. #1

    شمسی کردن تاریخ از طریق کالچر در گرید کندو

    سلام دوستان.
    من از گرید کندو استفاده میکنم اونم ورژن 2018
    اما یه مشکل دارم..
    از طریق کلاس Persian Culture که کار فارسی کردن تاریخ رو انجام میده اومدم تاریخ هارو فارسی کردم.. یعنی تاریخ توی دیتابیس میلادی ذخیره میشه و در نمایش به صورت شمسی نشون داده میشه.
    حالا وقتی از گرید کندو استفاده میکنم به صورت ajax ، تاریخ رو همچنان میلادی نشون میده.یه نکته جالبش اینه که وقتی BreakPoint میذارم و لیست مدل رو میبینم داخلش تاریخ به صورت شمسی داره نمایش داده میشه..اما وقتی اون json رو به کلاینت بر میگردونم توی گرید کندو به صورت میلادی نمایش داده میشه..چجوری میشه حلش کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: شمسی کردن تاریخ از طریق کالچر در گرید کندو

    از moment.js استفاده کنید
    البته بدون نیاز به تغییر کالچر
    https://github.com/jalaali/moment-jalaali

    {
    field: "StartDate",
    width: 130,
    title: "از تاریخ",
    template: "#=moment(StartDate).format('jYYYY/jMM/jDD')#",

    },

  3. #3

    نقل قول: شمسی کردن تاریخ از طریق کالچر در گرید کندو

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    از moment.js استفاده کنید
    البته بدون نیاز به تغییر کالچر
    https://github.com/jalaali/moment-jalaali

    {
    field: "StartDate",
    width: 130,
    title: "از تاریخ",
    template: "#=moment(StartDate).format('jYYYY/jMM/jDD')#",

    },
    ممنون از پاسختون...من از dll کندو استفاده میکنم.. اونجا به چه صورت میشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: شمسی کردن تاریخ از طریق کالچر در گرید کندو

    از ClientTemplate استفاده کنید

    columns.Bound(p => p.StartDate).ClientTemplate("#=moment(StartDate).f ormat('jYYYY/jMM/jDD')#").Width(120);


    یا بدینصورت

    columns.Bound(p => p.StartDate).Template(@<text></text>).ClientTemplate("#=moment(StartDate).format( jYYYY/JMM/JDD)#");

  5. #5

    نقل قول: شمسی کردن تاریخ از طریق کالچر در گرید کندو

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    از ClientTemplate استفاده کنید

    columns.Bound(p => p.StartDate).ClientTemplate("#=moment(StartDate).f ormat('jYYYY/jMM/jDD')#").Width(120);


    یا بدینصورت

    columns.Bound(p => p.StartDate).Template(@<text></text>).ClientTemplate("#=moment(StartDate).format( jYYYY/JMM/JDD)#");
    ممنون از راهنماییتون..مشکل اولم که این بود حل شد...
    حالا یه سوال دیگه..چجوری میشه اون تقویم رو فارسی کرد واسه بحث فیلتر کردن؟ الان وقتی میخام بر اساس تاریه فیلتر کنم Datepicker میلادی هست

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن اطلاعات از طریق VB در PHP
    نوشته شده توسط vb1249 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1393, 10:42 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1392, 21:42 عصر
  3. رجیستر کردن ocx از طریق کدنویسی در ویندوز 7
    نوشته شده توسط mahdiyara در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 17 تیر 1390, 19:54 عصر
  4. ذخیره کردن داده از طریق فرم در پایگاه داده
    نوشته شده توسط reza268 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 10:57 صبح
  5. پیدا کردن کاربر از طریق اینترنت در صورت اتصال
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 16:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •