نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تغییر چینش ستون های DataTable

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question تغییر چینش ستون های DataTable

    سلام دوستان بهترین روش برای تغییر چینش ستون های دیتاتیبل چیه؟ تعداد ستون نامعلومه
    برای مثال ستون های زیر رو داریم
    نام-نام خانوادگی- تاریخ تولد

    میخوایم به صورت زیر بشه

    تاریخ تولد-نام خانوادگی-نام

    یه جورایی معکوس اولی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    ممنون اینو تست کردم قبلا که سرچ کرده بودم اما جواب درست نگرفتم.

  4. #4

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    برای چی نیاز به این کار دارید؟
    معمولا در زمان نمایش در کنترل مورد نظر میشه ترتیب را تغییر داد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    برای چی نیاز به این کار دارید؟
    معمولا در زمان نمایش در کنترل مورد نظر میشه ترتیب را تغییر داد.
    یه تابع نوشتم که دیتاتیبلم رو میبرم تو ورد و یه جدول میکنم. ولی خب متاسفانه اونجا دایرکشن رو نمیشه تغییر داد و جدول چپ به راست ساخته میشه . و ستون ها برعکس هستن. میخوام همینجا تو سی شارپ ستون ها رو جابجا کنم و ببرم تو ورد تا درست بی افتن. دستی میشه یه دیتاتیبل جدید ساخت و اصلاح کردشون ولی چون تعداد دیتاتیبل زیاده میخوام یه راه آسونتر داشته باشم برا اینکار.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون اینو تست کردم قبلا که سرچ کرده بودم اما جواب درست نگرفتم.
    با سلام
    چطور جواب نداد؟
    مطمئنید درست تست کردید؟
    پروژه ضمیمه رو بررسی کنید.
    ID - FirstName - LastName
    تبدیل:
    LastName - FirstName - ID
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطور جواب نداد؟
    مطمئنید درست تست کردید؟
    پروژه ضمیمه رو بررسی کنید.
    ID - FirstName - LastName
    تبدیل:
    LastName - FirstName - ID
    موفق باشید
    متاسفانه آنتی ویروس به فایلتون گیر داد.
    ستون ها رو قاطی میکنه مثلا من شماره گذاشتم اما در عمل هر دفعه با یه ترتیبی تغییر میده. نمیدونم شاید مشکل از اون قسمتیه که تبدیل به ورد میکنه.
    بازم ممنون

  8. #8

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    متاسفانه آنتی ویروس به فایلتون گیر داد.
    ستون ها رو قاطی میکنه مثلا من شماره گذاشتم اما در عمل هر دفعه با یه ترتیبی تغییر میده. نمیدونم شاید مشکل از اون قسمتیه که تبدیل به ورد میکنه.
    بازم ممنون
    کد همون قسمت رو بزارید.

    چک کنید ببینید میشه جدول رو راست به چپ کرد یا نه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    کد همون قسمت رو بزارید.

    چک کنید ببینید میشه جدول رو راست به چپ کرد یا نه.
    متاسفانه ورد راست چین نشد کد اون قسمتم میزارم براتون



    static public void ToWord(DataTable mytable,List<string> myHeader)
    {
    Document doc = new Document();
    Section s = doc.AddSection();
    s.TextDirection = TextDirection.RightToLeftRotated;
    Table table = s.AddTable(true);
    //Add Cells
    table.ResetCells(mytable.Rows.Count + 1, myHeader.Count);
    //Header Row
    TableRow FRow = table.Rows[0];
    FRow.IsHeader = true;
    //Row Height
    FRow.Height = 23;
    //Header Format
    FRow.RowFormat.BackColor = Color.AliceBlue;
    for (int i = 0; i < myHeader.Count;i++ )
    {
    //Cell Alignment
    Paragraph p = FRow.Cells[i].AddParagraph();
    FRow.Cells[i].CellFormat.VerticalAlignment = VerticalAlignment.Middle;
    p.Format.HorizontalAlignment = Spire.Doc.Documents.HorizontalAlignment.Center;
    //Data Format
    TextRange TR = p.AppendText(myHeader[i]);
    TR.CharacterFormat.FontName = "B Nazanin";
    TR.CharacterFormat.FontSize = 14;
    TR.CharacterFormat.TextColor = Color.Teal;
    TR.CharacterFormat.Bold = true;
    }
    //Data Row
    for (int r = 0; r < mytable.Rows.Count; r++)
    {
    TableRow DataRow = table.Rows[r + 1];
    //Row Height
    DataRow.Height = 20;
    //C Represents Column.
    for (int c = 0; c < mytable.Columns.Count; C++‎)
    {
    //Cell Alignment
    DataRow.Cells[c].CellFormat.VerticalAlignment = VerticalAlignment.Middle;
    //Fill Data in Rows
    Paragraph p2 = DataRow.Cells[c].AddParagraph();
    TextRange TR2 = p2.AppendText(mytable.Rows[r][c].ToString());
    //Format Cells
    p2.Format.HorizontalAlignment = Spire.Doc.Documents.HorizontalAlignment.Center;
    TR2.CharacterFormat.FontName = "B Nazanin";
    TR2.CharacterFormat.FontSize = 12;
    TR2.CharacterFormat.TextColor = Color.Brown;
    }
    }
    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "Word files (*.docx)|*.docx";
    //Empty the FileName text box of the dialog
    sfd.FileName = String.Empty;
    //Set default extension as .txt
    sfd.DefaultExt = ".docx";
    //Open the dialog and determine which button was pressed
    DialogResult result = sfd.ShowDialog();
    //If the user presses the Save button
    if (result == DialogResult.OK)
    {
    doc.SaveToFile(sfd.FileName, FileFormat.Docx2013);
    DialogResult dr = MessageBox.Show("آیا میخواهید فایل باز شود؟","",MessageBoxButtons.YesNo);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start(sfd.FileName);
    }
    }
    }



    از spireاستفاده میکنم این کد رو طبق مستنداتش میزارم اما راست چین نیست

    s.TextDirection = TextDirection.RightToLeftRotated;

  10. #10

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    یک راه هم این هست که در حلقه هایی که روی ستون زده میشن، شمارنده حلقه از آخرین اندیس به سمت صفر نزول کند.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: تغییر چینش ستون های DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یک راه هم این هست که در حلقه هایی که روی ستون زده میشن، شمارنده حلقه از آخرین اندیس به سمت صفر نزول کند.
    برا هدر همینکارو کردم درست احرا شد اما دیتا تیبل نه. باید یه دونه دیتا تیبل دیگه بسازم و ستونهارو برعکس تهریف کنم. که این روش هم وقت زیادی ازم میگیره

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. تغییر عنوان ستون های datagridview
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:40 صبح
  3. محاسبات در بین ستون های datatable
    نوشته شده توسط m_d6712 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 15:01 عصر
  4. تغییر نام ستون های datagrid
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 07:28 صبح
  5. تغییر رنگ ستون های DBGrid
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 02:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •