نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در درج کردن چندین رکورد در دیتابیس؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    Question مشکل در درج کردن چندین رکورد در دیتابیس؟

    سلام دوستان من اطلاعات یک جدول را داخل Datatable میریزم بعدش میخوام داخل جدولی مشابه درج کنم کد نوشته شده به این شکل می باشد.
     if (dtdarkh.Rows.Count > 0)                {
    SqlConnection cn2 = new SqlConnection();
    cn2.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\MoveData\mov.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    cn2.Open();
    SqlCommand cmd4 = new SqlCommand();
    cmd4.Connection = cn2;
    for (int i = 0; i < dtdarkh.Rows.Count; i++)
    {
    cmd4.CommandText = "Insert into Tbl_Darkh(Date_p,Date_s,Number,Date_d,Dr_az,Take,S ig,Name,Family,Father,Codemeli,Ozv,Nob,Madeh) Values " +
    "(@V1,@V2,@V3,@V4,@V5,@V6,@V7,@V8,@V9,@V10,@V11,@V 12,@V13,@V14)";
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V1", dtdarkh.Rows[i][0]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V2", dtdarkh.Rows[i][1]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V3", dtdarkh.Rows[i][2]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V4", dtdarkh.Rows[i][3]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V5", dtdarkh.Rows[i][4]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V6", dtdarkh.Rows[i][5]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V7", dtdarkh.Rows[i][6]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V8", dtdarkh.Rows[i][7]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V9", dtdarkh.Rows[i][8]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V10", dtdarkh.Rows[i][9]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V11", dtdarkh.Rows[i][10]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V12", dtdarkh.Rows[i][11]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V13",dtdarkh.Rows[i][12]);
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@V14", dtdarkh.Rows[i][13]);
    cmd4.ExecuteNonQuery();


    }

    خطایی که می دهد.
    The variable name '@V1' has already been declared. Variable names must be unique within a query batch or stored procedure.'

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    859

    نقل قول: مشکل در درج کردن چندین رکورد در دیتابیس؟

    فیلد v1 احتمالا فیلد پریمیری کی است
    معنی ارور به صورت زیر است
    نام متغیر "@ V1" قبلا اعلام شده است. نام متغیر باید در یک دسته پرس و جو یا روش ذخیره شده منحصر به فرد باشد.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در درج کردن چندین رکورد در دیتابیس؟

    با سلام
    در ابتدای حلقه Parameters رو Clear() کن ببین مشکلت حل میشه؟

    for (int i = 0; i < dtdarkh.Rows.Count; i++)
    {
    cmd4.Parameters.Clear()



    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در درج کردن چندین رکورد در دیتابیس؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    در ابتدای حلقه Parameters رو Clear() کن ببین مشکلت حل میشه؟

    for (int i = 0; i < dtdarkh.Rows.Count; i++)
    {
    cmd4.Parameters.Clear()



    موفق باشید
    دمت گرم داداش مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. وارد کردن چندین رکورد در دیتابیس به صورت همزمان
    نوشته شده توسط mohammad5530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 مهر 1393, 15:18 عصر
  2. حذف و درج همزمان چندین رکورد در جداول جداگانه
    نوشته شده توسط mostafa_zainy در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 13:09 عصر
  3. سوال: Delete کردن چندین رکورد با هم
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 23:51 عصر
  4. اضافه کردن چندین رکورد به طور همزمان به دیتابیس
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 22:22 عصر
  5. وارد کردن چندین رکورد پس از وارد کردن یک رکورد
    نوشته شده توسط rmb_ali در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •