نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

  1. #1

    اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    با سلام
    من یه برنامه با سی شارپ و ویندوز فرم نوشتم که یه سری اطلاعات رو داخل فایل ini ذخیره میکنه.
    مشکل اینجاست که وقتی این اطلاعات به صورت کلمات فارسی باشند در فایل ini به صورت علامت سوال ذخیره میشن و در موقع خوندن هم علامت سوال بر میگردند.Capture.PNG

  2. #2

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    سلام
    فایلت باید با utf8 ذخیره بشه

  3. #3

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    نقل قول نوشته شده توسط gerdioz2018 مشاهده تاپیک
    سلام
    فایلت باید با utf8 ذخیره بشه
    میشه توضیح بدید برای ini فایل چطور میشه اینکار رو انجام داد.

  4. #4

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    فایل رو با Notepad باز کنید و متنی رو بنویس و هنگام ذخیره سازی با Utf8 ذخیره کن
    پیوست
    32.jpg

  5. #5

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    کاری که گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه وقتی Encoding رو از ANSI به UTF-8 تغییر میدم اطلاعات فایل ini دیگه تو برنامه خونده نمیشه.

  6. #6

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    کد ذخیره تون رو بفرستید
    هنگام ذخیره سازی قبلش N بزار مثال
    N'"+textbox1.text+"'
    or
    N'علی'
    آخرین ویرایش به وسیله gerdioz2018 : پنج شنبه 24 خرداد 1397 در 13:41 عصر

  7. #7

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    این کد من هست . با اضافه کردن اون حرف انگلیسی به اول کلمه هم تغییری ایجاد نشد

    S= "N"+checkedListBox4.CheckedItems[i].ToString();
    ini.INIWrite(ini.inipath, "PrintList", i.ToString(), S);




    Capture.PNG

  8. #8

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    نقل قول نوشته شده توسط __MAHNAZ__ مشاهده تاپیک
    این کد من هست . با اضافه کردن اون حرف انگلیسی به اول کلمه هم تغییری ایجاد نشد

    S= "N"+checkedListBox4.CheckedItems[i].ToString();
    ini.INIWrite(ini.inipath, "PrintList", i.ToString(), S);




    Capture.PNG
    هنگام write کردن encoding رو تغییر بدید به utf-8

  9. #9

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    متاسفانه مشکل من هنوز حل نشده
    در صورتی که encoding رو به UTF8 تغییر بدم دیبگه اطلاعات از داخل فایل iniخونده نمیشه و در صورتی که به همین شکل باشه حروف فارسی به شکل علامت سوا در میان
    کسی راه حلی نداره؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    با سلام
    ممکنه مشکل از اون dll یا کتابخانه ای باشه که دارید ازش استفاده میکنید
    بهتر بود یک نمونه سورس قرار میدادید تا بررسی بشه
    یک سورس تهیه و Write رو تست کردم مشکلی نداشت و از ini.Net موجود در Nuget دانلود کردم و همراه ضمیمه قرارش دادم
    میتونید از لینک زیر سایر امکاناتش رو مطالعه و تست نمایید
    مستندات:
    https://github.com/martinusso/Ini.Net/wiki
    هر چند که بهتره برای نگهداری مقادیر فارسی از ini استفاده نکنید و بجاش میتونید از xml استفاده کنید
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  11. #11

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    ممنون از پاسختون
    متاسفانه برنامه شما هم دقیقا همون ایراد برنامه من رو داره. وقتی اسم و فامیلی خودتون رو به شکل فارسی ذخیره کردید در نهایت فایل ini به صورت زیر هستش
    1.JPG

  12. #12
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اشکال در ذخیره کلمات فارسی در ini فایل

    Language سیستم رو روی Persian تنظیم کنید و روی سیستم دیگر هم تست کنید
    خروجی :

    Output.jpg
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مشکل ذخیره کلمات فارسی در دیتابیس به صورت علامت سوال ؟
    نوشته شده توسط mjt10063 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 22:47 عصر
  2. سوال: مشکل خیلی عجیب در ذخیره کلمات فارسی در بانک
    نوشته شده توسط ali9698 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 22
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 17:53 عصر
  3. سوال: اشکال در upload فایل doc فارسی
    نوشته شده توسط rangine در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 18:59 عصر
  4. اشکال در آپلود فایل به وسیله ی PHP
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1384, 02:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •