نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

  1. #1

    Question خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

    درود
    من هنگام فرستادن رایانامه(ایمیل) (برای بازیابی گذرواژه) با خطای درون عکس روبرو میشم لطفا بگید مشکل کجاست؟ سپاس
    خطای رخ داده:
    erreml.png
    متد فرستادن ایمیل:
    emllllll.png

    کدهای اکشن:



    UserRepository rpUser = new UserRepository();
    if (rpUser.ExistEmail(wm.Email))
    {
    User _usr = rpUser.Where(x => x.Email == wm.Email).FirstOrDefault();
    string newpss = DateTime.Now.ToShortDateString().Replace("/", string.Empty) + DateTime.Now.ToShortTimeString().Replace(":", string.Empty);
    _usr.Password = newpss;
    rpUser.Update(_usr);


    string subject = "بازیابی گذرواژه";
    //string body = "<p dir='rtl'><span style='font-size:18px'>بازنویسی گذرواژه</span></p><p dir='rtl' > کاربری گرامی:" +
    // _usr.UserName +
    // "</p><p dir='rtl'>گذرواژه پیشین شما به گذرواژه زیر تغییر پیدا کرد:</p>"
    // +
    // "<p dir='rtl'> گذرواژه تازه: &nbsp;</p>"
    // +
    // "<p dir='rtl' style='text-align:left'>&nbsp;</p>" + _usr.Password;
    string body = "salllam";
    string emailto = wm.Email;


    if (MailSender.SendMail(subject, body, emailto))
    {
    ViewBag.msg = "به زودی گذرواژه تازه به رایانامه شما فرستاده میشود";
    }
    else
    {
    ViewBag.msg = "سامانه با خطا روبرو شد!";
    }
    }
    else
    {
    ViewBag.msg = "کاربری با این رایانامه یافت نشد!";
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    Cool نقل قول: خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

    سلام دوست عزیز این پروژه ارسال ایمیل بنده هست میتونید ازش استفاده کنید یا ازش یاد بگیرید

  3. #3

    نقل قول: خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز این پروژه ارسال ایمیل بنده هست میتونید ازش استفاده کنید یا ازش یاد بگیرید
    سپاس از مهرت
    پروژتون رو دیدم اما راستش متوجه نشدم توی ام.وی.سی چطور باید ازش استفاده کنم! و اینکه گمونم این خطایی که برام رخ میده مربوط به پیکره بندی MailMessage و smtp جیمیل هستش.توی پروژه شما مناین تنظیمات رو ندیدم

  4. #4

    نقل قول: خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

    کسی نمی دونه باید چیکار کنم؟

  5. #5

    نقل قول: خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

    روش زیر رو بکار بردم و درست شد!
    https://stackoverflow.com/questions/...ation/20882969

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: خطا هنگام ارسال ایمیل بصورت خودکار

    سلام
    توی App_Config یک فایل به اسم mailsetting.json
    یک همچین چیزی بنویسید

    {  "Host": "mail.xxxxxxx.com",
    "Port": 25,
    "SSL": false,
    "Username": "no-replay@xxxxxxx.com",
    "Password": "xxxxxxx",
    "POP3Host": "mail.xxxxxxx.com",
    "POP3Port": 110,
    "IMAPHost": "mail.xxxxxxx.com",
    "IMAPPort": 143
    }

    نحوه استفاده
                MailService.MailProvider mailer = new MailService.MailProvider();
    mailer.SendMail(new MailService.Model.ComposeModel { EmailSubject = message.Subject, ToEmail = message.Destination, EMailBody = message.Body});


    نکته اینکه App_Config مربوط به پروژه اصلیتون که همون WEB-UI باشه هست یعنی داخل اون باید درست کنید

    البته این تنظیمات مربوط به سرور هست توی gmail باید ssl فعال باشه پورت ها رو نمیدونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط LostOfMind در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 23:04 عصر
  2. سوال: خطا هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط bahar1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 18:30 عصر
  3. پیام خطا هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط rahil_2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 13:29 عصر
  4. یک پیغام خطا هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •