نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با کتابخانه sqliteassethelper

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    کار با کتابخانه sqliteassethelper

    سلام دوستان


    کسی با کتابخانه sqliteassethelper برای ارتباط با اسکیولایت استفاده کرده ؟



    درحالت عادی که میدونید دیتابیس رو داخل پوشه assets قرار بدیم بطور عادی این کتابخانه میشناسه...اما من میخواستم محلشو تغییربدم حال چگونه مسیر رو بهش معرفی کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: کار با کتابخانه sqliteassethelper

    همونظور که می‌دونید، روش کار این کتابخانه این شکلیه که فایل های دیتابیس رو تو یه فولدر خاص (databases) در فولدر assets
    قرار می‌دید و وقتی اپ نصب شد اون رو کپی می‌کنه به فولدر داخلی برنامه، و می‌تونید ازش استفاده کنید.

    اگه هدفتون اینه که بعد نصب فایل دیتابیس بجای کپی در فولدر مخصوص برنامه، در یک دایرکتوری دیگه کپی بشه (مثلاً تو حافظه‌ی خارجی) که یه Constructor دیگه داره برای همین منظور:
    public SQLiteAssetHelper(Context context, String name, String storageDirectory, CursorFactory factory, int version)

    که لازمه خودتون اطمینان حاصل کنید که اپ به مسیر موردنظر دسترسی داره و اون مسیر قابل نوشتن باشه برای اپ.
    اما اگر منظورتون اینه که بجای قرار دادن در پوشه databases در assets، می‌خواید تو یه فولدر دیگه در assets باشه، باید سورس کتابخانه (که سه تا کلاس بیشتر نیست) رو ویرایش کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: کار با کتابخانه sqliteassethelper

    نقل قول نوشته شده توسط Nevercom مشاهده تاپیک
    همونظور که می‌دونید، روش کار این کتابخانه این شکلیه که فایل های دیتابیس رو تو یه فولدر خاص (databases) در فولدر assets
    قرار می‌دید و وقتی اپ نصب شد اون رو کپی می‌کنه به فولدر داخلی برنامه، و می‌تونید ازش استفاده کنید.

    اگه هدفتون اینه که بعد نصب فایل دیتابیس بجای کپی در فولدر مخصوص برنامه، در یک دایرکتوری دیگه کپی بشه (مثلاً تو حافظه‌ی خارجی) که یه Constructor دیگه داره برای همین منظور:
    public SQLiteAssetHelper(Context context, String name, String storageDirectory, CursorFactory factory, int version)

    که لازمه خودتون اطمینان حاصل کنید که اپ به مسیر موردنظر دسترسی داره و اون مسیر قابل نوشتن باشه برای اپ.
    اما اگر منظورتون اینه که بجای قرار دادن در پوشه databases در assets، می‌خواید تو یه فولدر دیگه در assets باشه، باید سورس کتابخانه (که سه تا کلاس بیشتر نیست) رو ویرایش کنید
    تشکر میکنم از توجهتون

    مسیری که درحالت عادی از پوشه asset به فولدر داخلی گوشی کپی میکنه مسیر مشابه زیر هست درسته؟



    data/data/com....../database
    سوالی که داشتم این هستش که :

    - ایا برای کپی کردن فایل در این مسیر باید گوشی روت شده باشه ؟ اخه در بسیاری از تاپیک ها دیدم دوستان نتوانستن فایلی را در این مسیر کپی کنن بخاطر روت نبودن! حال اگر گوشی روت نیست پس چطوری این کتابخانه فایل دیتابیس رو در اونجا کپی میکند؟!


    - سوال دوم هم اینکه این مسیر رو طبق توضیحاتتون خواستم در کلاسم قرار بدم ...کلاس MyDatabase که دارم بصورت زیر هست :

    public class MyDatabase extends SQLiteAssetHelper {

    private static final String DATABASE_NAME = "database.db";
    private static final int DATABASE_VERSION = 1;
    public final String storageDirectory="/data/data/"+this.getClass().getPackage().getName()+"/databases/";




    public MyDatabase (Context context) {
    super(context, DATABASE_NAME ,storageDirectory,null, DATABASE_VERSION);








    setForcedUpgrade();
    }

    }


    اما برای
    storageDirectory خطا میگیره cannot reference storageDirectory before supertype constructor



    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 26 خرداد 1397 در 20:04 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با کتابخانه gd
    نوشته شده توسط afsoos4 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:25 عصر
  2. سوال: رفرنس مورد نیاز برای کار با کتابخانه مرتبط با ADO
    نوشته شده توسط m2011kh در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 12:28 عصر
  3. کار با کتابخانه itpp
    نوشته شده توسط ehsanarn در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1392, 21:24 عصر
  4. کار با کتابخانه MODI برای OCR
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 13:25 عصر
  5. مشکل کار با کتابخانه sysutils و دستور Beep
    نوشته شده توسط robochoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 04:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •