نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطا a data source instance has not been supplied for the data source

  1. #1

    خطا a data source instance has not been supplied for the data source

    دوستان این خطا برای چی میتونه باشه

    a data source instance has not been supplied for the data source
    وقتی میخام گزارش بگیرم این خطا میده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطا a data source instance has not been supplied for the data source

    احتمالا اسم دیتا تیبل داخل گزارش با اینی که داری براش میفرستی همخوانی نداره.
    کدتون قسمت ایجاد گزارش رو بزارید.همچنین نام دیتاتیبلی که داخل گزارش نوشتید رو هم بزارید

  3. #3

    نقل قول: خطا a data source instance has not been supplied for the data source

    کد گزارش

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    //this.BaseMelkTableAdapter.Fill(this.New_MomayeziDa taSet.BaseMelk, 6690);
    this.dbTableAdapter1.Fill(this.New_MomayeziDataSet .db, 6690);
    this.reportViewer1.RefreshReport();
    }


    اسم دیتا تیبل db

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطا a data source instance has not been supplied for the data source

    فایل گزارشتونو میتونید اینجا بزارید؟ در ضمن کجا جدولتون رو به گزارش پاس دادید؟!!

  5. #5

    نقل قول: خطا a data source instance has not been supplied for the data source

    اطلاعات رو سرور هست فایل بزارم اجرا نمیشه
    تو حالت دیزاین پاس میدم جدول رو

تاپیک های مشابه

  1. The following sections have been defined but have not been rendered for the layout page...
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 13:03 عصر
  2. سوال: خطا هنگام اپلود سایتThe file '/Home.aspx' has not been pre-compiled, and cannot be requested.
    نوشته شده توسط آسمان زندگی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 09:15 صبح
  3. ExecuteNonQuery: Connection property has not been initialized.
    نوشته شده توسط adamak88 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 10:39 صبح
  4. The connectionstring properties has not been initialized
    نوشته شده توسط resident در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 23:32 عصر
  5. connection property has not been initialized
    نوشته شده توسط hajianre در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •