نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آی فریم کردم بخشی از یک صفحه خارجی در صفحه جاری

  1. #1

    Question آی فریم کردم بخشی از یک صفحه خارجی در صفحه جاری

    سلام

    1 https://www.digikala.com/Product/DKP-259340/





    اگه بخوایم این صفحه رو بصورت آیفریم نشون بدیم بصورت زیر کار میکنیم :

    1 <iframe src="https://www.digikala.com/Product/DKP-259340/" width="100%" height="200" frameborder="no"></iframe>





    اگه بخوایم فقط بخشی از این صفحه مثلا قسمت "معرفی اجمالی محصول" رو بصورت آیفریم نشون بدیم چطوری باید انجامش بدیم ؟


    و اینکه چرا بضی از سایت ها رو نمیشه بصورت آیفریم نشون داد , مثل سایت زیر :
    https://www.trendyol.com/soho/siyah-...tiqueId=187751

  2. #2

    نقل قول: آی فریم کردم بخشی از یک صفحه خارجی در صفحه جاری

    شما نمی توانید فقط بخشی از یک صفحه را درون iframe قرار دهید.

    با استفاده از هدر X-Frame-Options میشه دسترسی دیگر سایت ها رو به سایت خودتون از طریق iframe مسدود کنید. خیلی از مرورگرهای جدید این قانون رو اجرا می کنند ولی بعضی هم این هدر رو در نظر نمیگیرند.

    برای سایتی که در بالا معرفی کردید در قسمت هدر مقدار

    X-Frame-Options: SAMEORIGIN

    قرار داده شده که یعنی iframe فقط میتونه از همون سایت باشه.

  3. #3

    نقل قول: آی فریم کردم بخشی از یک صفحه خارجی در صفحه جاری

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    شما نمی توانید فقط بخشی از یک صفحه را درون iframe قرار دهید.

    با استفاده از هدر X-Frame-Options میشه دسترسی دیگر سایت ها رو به سایت خودتون از طریق iframe مسدود کنید. خیلی از مرورگرهای جدید این قانون رو اجرا می کنند ولی بعضی هم این هدر رو در نظر نمیگیرند.

    برای سایتی که در بالا معرفی کردید در قسمت هدر مقدار

    X-Frame-Options: SAMEORIGIN

    قرار داده شده که یعنی iframe فقط میتونه از همون سایت باشه.
    ممنون بابت اطلاعات دقیقتون ,
    بهم گفتن که از linq to html باید استفاده کنم , اطلاعاتی دارید چیه ؟

  4. #4

    نقل قول: آی فریم کردم بخشی از یک صفحه خارجی در صفحه جاری

    مسئله ی شما اینه که می خواهید بخشی از اطلاعات یک سایت دیگه رو در سایت خودتون نمایش بدید. خب راه ساه استفاده از iframe هست که در این مورد جواب نمیده.
    راه دیگه اینه که اطلاعات اون صفحه رو مثل یک مرورگر دانلود کنید و بعد وا کاوی کنید.

    کل HTML رو از روی آدرس صفحه با استفاده از کلاس WebClient دانلود می کنید که به صورت یک HTMLDocument میشه. بعد قسمتی که می خواهید نمایش بدید رو از اون پیدا کنید در نهایت به صورت یک PartialView درون سایت خودتون قرار بدید.

    کلاس HTMLDocument به صورت درختی همه ی تگ های HTML رو داره. باید بگردید و بخش مورد نظر رو از اون دربیارید. ابزار LinqToHTML کار کردن با این فایل درختی رو ساده تر میکنه ولی بهش نیاز ندارید. این ابزار مشابه Linq در EF میاد و کار جستجو و گزارش گیری از داده های درختی HTML رو راحت میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. لود کردن فقط بخشی از یک صفحه php
    نوشته شده توسط clip2ni در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 22:45 عصر
  2. سوال: نمایش بخشی از یک صفحه وب در WebBrowser
    نوشته شده توسط ramzdar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 21:50 عصر
  3. خواندن بخشی از یک صفحه
    نوشته شده توسط am 241 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 10:31 صبح
  4. سوال: براي پروژه پايان دورم گير كردم(ميخوام از يك صفحه وب print بگيرم)
    نوشته شده توسط fermad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 13:15 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •